Regisztráció  Belépés
Hitek és tévhitek - a táplálkozással kapcsolatban
... a bélműködésünk. Aki tele hassal megy aludni, annak rémálmokat okozhatnak az emésztési zavarok. A húsok emésztéséhez több mint 12 óra szükséges. Tehát vacsorára csak könnyű ételeket fogyasszunk.


EGY-KÉT POHÁR SZESZESITAL ORVOSOLJA A MÁSNAPOSSÁGOT.
Nem igaz!
Ha ezt a módszert követjük, újabb másnapossághoz kerülünk közel. Ebben az esetben a legjobb móds...
2018-03-19 12:10:44
Miért hasznos a böjt?
... böjtölni, elég, ha nem eszünk édességeket és húst. A 40 napos böjt alatt csökkentsük az elfogyasztott ételek mennyiségét és naponta a megszokott 5 étkezés helyett csak 3- szor együnk. Fogyasszunk zöldség- és gyümölcsleveket, gyógyteát.
Bármilyen diéta vagy böjt egyik legfontosabb része a tea. Ehhez válasszunk tisztító növényeket, úgymint csalán, bodzavirág, csipkebogyó, kaku...
2018-03-18 19:49:37
Gyomorégés, savtúltengés
... puffadásos tüneteket. Az még nem tisztázott, hogy pontosan melyik baktériumtörzsek a leghatásosabbak, ezért ajánlott a lactobacullus és a bifidobacterium bevitele. Előflórás joghurtot fogyasszunk.

Édeskömény 2
A hasfájós babák szülei nagyon jól ismerik az édesköményt, pontosabban a magjából készült teát, mely a gyomor- és bélbántalmak egyik legjobb ellenszere. ...
2018-03-18 18:17:43
A mindennapos kóla fogyasztás 8 következménye
... mondjuk, hogy rákos leszel, ha mindennap kólát iszol, de a benne található benzolmolekulák és a műanyag palack miatt az orvosok azt javasolják, hogy hetente maximum egy doboz kólát fogyasszunk annak érdekében, hogy csökkentsük a rák kialakulásának kockázatát.

3. Szív- és vérproblémák

A rossz koleszterinszint megnövekedése a szívinfarktus esélyét is megnöveli....
2018-03-18 13:05:04
Örök Fiatalság titka
... és segít fenntartani a normál izomtónust.Két napig eláll a hűtőben, de ha nagyobb mennyiségben készítjük, le is fagyaszthatjuk. Egyszerre 3 decinél többet ne fogyasszunk belőle.Hozzávalók 3 adaghoz:

másfél csésze jéghideg szűrt víz
6 csésze spenót
5 csésze salátalevél
2 szárzeller
1 alma
1 körte...
2018-03-18 12:28:54
Vasban gazdag ételek
... nyomelem, szervezetünknek nagy szüksége van rá, többek között az oxigénfelvételhez. Ideális esetben a nőknek naponta 15 milligrammra, a férfiaknak 10 milligrammra van szüksége. Mit fogyasszunk, hogy természetes módon pótoljuk a hiányt?

Sötét színű leveles zöldek
A spenót gyakorlatilag mindenki számára elérhető, 100 grammjában több, mint 3 miligramm vas található. A...
2018-03-18 12:23:48
A legjobb A-vitamin-források Megosztás
... A-vitamin, vagy más néven retinol a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. Fontos szerepet játszik a látás egészségének megőrzésében, de erősíti a bőrünk, a hajat és a fogakat is. Fogyasszunk hát minél többet az alábbi ételekből!

Piros színű paprika
Fél csészényiben benne van a napi A-vitamin-szükségletünk csaknem fele, és ezen kívül sok rost és C-vitamin is. Külö...
2018-03-18 12:20:18
Fáj a gyomra? Itt a megoldás
... puffadásos tüneteket. Az még nem tisztázott, hogy pontosan melyik baktériumtörzsek a leghatásosabbak, ezért ajánlott a lactobacullus és a bifidobacterium bevitele. Előflórás joghurtot fogyasszunk.

Édeskömény
A hasfájós babák szülei nagyon jól ismerik az édesköményt, pontosabban a magjából készült teát, mely a gyomor- és bélbántalmak egyik legjobb ellenszere. Az éde...
2018-03-18 12:17:36
Hold horoszkóp
... élvezeti szereket, mint például a kávéfogyasztást, ...
2018-03-17 13:45:47
Vasban gazdag ételek
... nyomelem, szervezetünknek nagy szüksége van rá, többek között az oxigénfelvételhez. Ideális esetben a nőknek naponta 15 milligrammra, a férfiaknak 10 milligrammra van szüksége. Mit fogyasszunk, hogy természetes módon pótoljuk a hiányt?
Sötét színű leveles zöldek
A spenót gyakorlatilag mindenki számára elérhető, 100 grammjában több, mint 3 miligramm vas található. Az amar...
2018-03-16 14:51:55
1 2 3 ................................197 198 ................295 296 ................393 394 395 
Címkék: Örök Fiatalság, A-vitamin-források Megosztás, EGY-KÉT POHÁR SZESZESITAL ORVOSOLJA MÁSNAPOSSÁGOT, táplálkozással kapcsolatban, mindennapos kóla, emésztési zavarok, húsok emésztéséhez, módszert követjük, legjobb móds, elfogyasztott ételek, bifidobacterium bevitele, hasfájós babák, magjából készült, benne található, műanyag palack, doboz kólát, rossz koleszterinszint, szívinfarktus esélyét, normál izomtónust, nőknek naponta, spenót gyakorlatilag, zsírban oldódó, látás egészségének, alábbi ételekből, baktériumtörzsek, koleszterinszint, kávéfogyasztást, szervezetünknek, bifidobacterium, leghatásosabbak, benzolmolekulák, gyümölcsleveket, másnapossághoz, táplálkozással, fagyaszthatjuk, kialakulásának, gyakorlatilag, elfogyasztott, szívinfarktus, szükségletünk, lactobacullus, megnövekedése, következménye, másnaposságot, bélműködésünk, vérproblémák, bélbántalmak, savtúltengés, mennyiségben, milligrammra, legfontosabb, kapcsolatban, emésztéséhez, megőrzésében, csészényiben, egészségének, fogyasszunk, édesköményt,
© 2013 TVN.HU Kft.