|
|
|
... szeretnénk, a citrom, bár gyümölcs, ne felejtsük ki a sorból, mert csodákra képes. Nem csak C-vitamin tartalma miatt ajánlatos sokat fogyasztani belőle, hanem mert kiváló lúgosító. Fogyasszunk reggel, délben, este étkezés előtt egy fél órával frissen facsart citromlevet: megköti a zsírokat, lúgosít és elősegíti az emésztést.
ECETES UBORKA
Az uborka az egyik n... |
2014-03-17 09:08:57 |
|
|
|
|
|
|
... elpusztulnak.
e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét , mert ezeknek magas a koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású.
Víz! Csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni. Lugos víz segíti a szervezetet.... |
|
2014-03-16 17:19:20 |
|
|
|
|
|
|
... paradicsom, spenót) is.
Hetente egy böjtnap bevezetése is jótékony hatással lehet egészs... |
2014-03-16 12:46:01 |
|
|
|
|
|
|
... fejlődben, és a szülési rendellenességeket is megelőzi. A várandós és a szoptató nők számára napi két tojás majdnem a napi ajánlott bevitel felét biztosítja - de vigyázzunk, hogy ne fogyasszunk nyers vagy félig átsült tojást!
9, Erősíti a csontokat
A tojás erősen tartja a csontokat és a fogakat a benne lévő foszfornak, D-vitaminnak és kalciumnak köszönhetően.... |
|
2014-03-15 07:15:28 |
|
|
|
|
|
|
... fejlődben, és a szülési rendellenességeket is megelőzi. A várandós és a szoptató nők számára napi két tojás majdnem a napi ajánlott bevitel felét biztosítja - de vigyázzunk, hogy ne fogyasszunk nyers vagy félig átsült tojást!
9, Erősíti a csontokat
A tojás erősen tartja a csontokat és a fogakat a benne lévő foszfornak, D-vitaminnak és kalciumnak köszönh... |
|
2014-03-14 21:42:16 |
|
|
|
|
|
|
... tonikot és hidratáló krémet. Ne feledkezzünk meg arról, hogy ha zárt térbe megyünk a fényvédőkrémet mindig távolítsuk el bőrünkről. Igyunk sok folyadékot, kerüljük a cukrozott üdítőket! Fogyasszunk több gyógyteát és ásványvizet, ezek segítenek a salakanyagok eltávolításában.
4. Tavasszal gyakoribb a mitesszerek és a pattanások megjelenése, ezért kérjünk a ko... |
2014-03-14 15:10:17 |
|
|
|
|
|
|
... fogyasztását
-az ételek elkészítésénél részesítsük előnyben azokat a módszereket, amelyek csak kis mértékben károsítják a tápanyagokat (párolás, saját lében főzés, kevés zsiradékkal sütés)
-fogyasszunk MINDEN NAP NYERS ételeket!
-RENDSZERES MÉREGTELENÍTÉS (böjt, léböjt, nyerskúra...)
-önmagunk, szervezetünk igényeinek megfigyelése
A modern civilizáci... |
2014-03-12 17:19:45 |
|
|
|
|
|
|
... javasolt fogyasztani:
bab, borsó, lencse, szója
gyümölcslevek (nem a cukros!)
savanykás gyümölcsök
barna kenyér, durum tészta, rizs
Amiből csak keveset fogyasszunk:
zsírsavforrások: nyers olajos magok, olajos halak, növényi olajok,
margarin, édes gyümölcsök, lekvár, banán, főtt gyümölcs
(ez már veszít a tápértékéből), főt... |
2014-03-12 14:19:19 |
|
|
|
|
|
|
... fogyasztását
-az ételek elkészítésénél részesítsük előnyben azokat a módszereket, amelyek csak kis mértékben károsítják a tápanyagokat (párolás, saját lében főzés, kevés zsiradékkal sütés)
-fogyasszunk MINDEN NAP NYERS ételeket!
-RENDSZERES MÉREGTELENÍTÉS (böjt, léböjt, nyers kúra...)
-önmagunk, szervezetünk igényeinek megfigyelése
A modern civilizác... |
2014-03-12 10:35:29 |
|
|
|
|
|
|
... fogyasztását
-az ételek elkészítésénél részesítsük előnyben azokat a módszereket, amelyek csak kis mértékben károsítják a tápanyagokat (párolás, saját lében főzés, kevés zsiradékkal sütés)
-fogyasszunk MINDEN NAP NYERS ételeket!
-RENDSZERES MÉREGTELENÍTÉS (böjt, léböjt, nyerskúra...)
-önmagunk, szervezetünk igényeinek megfigyelése
A modern civili... |
2014-03-11 13:04:29 |
|
|
|
|