|
|
|
... étkezésnél (reggeli, ebéd, vacsora), növeljük eggyel a cseppek számát. Ha eljutottunk 15-ig, forduljunk vissza, s étkezésenként 1 cseppel csökkentsük az adagot. A 11. naptól 3x25 cseppet fogyasszunk naponta, ameddig el nem fogy. A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani. Ez a kúra 5 évig tartja meg hatását a szervezetben, csak ezután van szükség ismétlésre.... |
2011-09-01 14:55:00 |
|
|
|
|
|
|
... méreganyagot érdemes elkerülni, ideális esetben azokat is, amelyek a modern élelmiszeripar termékeiként jutnak a ma élő ember szervezetébe. Fontos, hogy penészes, romlott ételt semmi esetre se fogyasszunk el.
A legnagyobb problémát kétség kívül az alkohol okozza, mert függőség esetén e forrásból folyamatos terhelés éri a májat. A kialakult májrák hátterében az esetek mintegy ... |
|
2011-09-01 14:27:32 |
|
|
|
|
|
|
... egészséges táplálkozás. Főleg az antioxidánsokat tartalmazó vitaminok, az A-, E-, C-, vitamin és a flavonoidok. A flavonoidok főleg a színes gyümölcsök és zöldségek tartalmazzák. Ezekből fogyasszunk minél többet pl: áfonya, fekete-piros, sárga ribizli, cékla, sárgarépa, sütőtök, görögdinnye, sárgadinnye.
Táplálkozásunk legyen minél változatosabb: vitaminokban, ásványi a... |
2011-09-01 14:24:01 |
|
|
|
|
|
|
... tartani. Ez azt jelenti, hogy legalább egy napig csak almát ehet.
Lehetőleg csak egészséges, lédús, és érett almát együnk.
Lehetőleg törekedjünk arra, hogy azonos fajtákat fogyasszunk, ugyanis minden almának más a savassági foka.
Ne keverjük a különböző fajta almákat egymással.
Az almát lehetőleg mindig teljes egészében fogyasszuk el. Ne dobjuk el AZ alma csutk... |
|
2011-08-31 21:25:19 |
|
|
|
|
|
|
... szokásokat. Teljes életmódváltásba is kezdhetünk. Fektessük le tervszerűen a kis lépéseket! Vezessünk naplót táplálkozási szokásaink megváltoztatásáról!
Egészség: Ma ne fogyasszunk zsíros, fűszeres ételeket, hiszen érzékenyebb a gyomrunk. A hasmenés is aktuális probléma lehet, aminek lelki gyökerei is lehetnek. Ugyanígy a székrekedés is előfordulhat, ennek orvos... |
|
2011-08-29 17:24:07 |
|
|
|
|
|
|
... immunrendszer lehetséges serkentése érdekében a szárított növényből 1-2 teáskanálnyit áztassunk 10-15 percig egy csésze forró vízben. Az italból naponta legfeljebb 3 csészényit fogyasszunk. Az orbáncfû kezdetben édes, majd keserû ízû és a nyelvre összehúzó hatású.
Tinktúra formájában naponta háromszor 1/4- 1 teáskanálnyi mennyiséget fogyasszunk.
Kétév... |
2011-08-27 14:46:25 |
|
|
|
|
|
|
... folyadékbevitelt.
Savas vagy mentes?
A lúgosítás nem feltétlenül szükséges, de egészségünk megőrzése érdekében fontos folyamat, ezért inkább buborékmentes vizet fogyasszunk. A ,,mentes" vizet hűvös helyen tároljuk, és egy-két napon belül igyuk meg.
Dúsított vizek
Különböző eljárásokkal az ivóvizet tisztítják, majd mestersége... |
2011-08-26 12:28:54 |
|
|
|
|
|
|
... 2,5-3 liter folyadékot. Az energiaitallal, cukros üdítővel szemben részesítsük előnyben a buborékmentes ásványvizet, a természetes ivóleveket. Kerüljük a megterhelő, zsíros ételeket, fogyasszunk inkább zöldséget, salátát, lédús gyümölcsöt. Ha lehetőségünk van rá, napközben zuhanyozzunk langyos vízzel.Az utcán, a szabadban viseljünk világos színű, természetes alapanyagból készült l... |
2011-08-25 09:34:07 |
|
|
|
|
|
|
... 2,5-3 liter folyadékot. Az energiaitallal, cukros üdítővel szemben részesítsük előnyben a buborékmentes ásványvizet, a természetes ivóleveket. Kerüljük a megterhelő, zsíros ételeket, fogyasszunk inkább zöldséget, salátát, lédús gyümölcsöt.
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA !!!
... |
2011-08-25 06:11:24 |
|
|
|
|
|
|
Nyári meleg: figyeljünk a megfelelő folyadékfogyasztásra
Mit és hogyan fogyasszunk a nagy hőségben?
A forró napokon szervezetünk energiaszükséglete 15 százalékkal csökken. A kalória- és zsiradékdús ételek fogyasztása fokozza az izzadást, és rossz közérzetet, illetve emésztési prob... |
2011-08-24 14:58:13 |
|
|
|
|