Regisztráció  Belépés
Hold horoszkóp
... igaz a reggeli készülődésre. Végül azt sem fogjuk tudni, hogy mivel töltöttük el az időt, miért késünk a munkából. Ma érdemes répát, retket, zellert, karalábét, valamint burgonyát fogyasztanunk. Készítsünk ezekből a zöldségekből egy tápláló, ám könnyű salátát! Még jobb, ha a salátánkat fokhagymás öntettel ízesítjük, ami sokat segíthet immunrendszerünk szinten tartásában!
...
2018-04-18 07:14:07
Tallóztam
... egészséges ételeket fogyasztunk, amik segítik a valóban pihentető alvást és persze, a mérleg sem fog jobbra kitérni tőle. A szerkesztőség most megmutatja, mit is érdemes, illetve kell fogyasztanunk este, hogy a formás alakunk megmaradjon!

Esti étkezés

1. Étcsokoládé

Sokszor a csokoládét a feketelistán találjuk. Azt azonban tudni kell, hogy ez egyál...
2018-04-15 07:41:40
Tallóztam
... Valamikor a szegény emberek a burgonya levéből készítették az előételt, a levest. Használjuk ki a burgonyában rejlő, egészségünkre hasznos lehetőségeket, hogy kevesebb gyógyszert kelljen fogyasztanunk.


A cékla gyógyító hatása, élettani fontossága

És most következzék a cékla. A cékla rák megelőző hatású, beírta magát a csodaszerek osztályába. Ferenczi Sá...
2018-03-19 15:01:39
Dédapám öröksége: így gyógyítottak a régiek orvosságok nélkü
... Valamikor a szegény emberek a burgonya levéből készítették az előételt, a levest. Használjuk ki a burgonyában rejlő, egészségünkre hasznos lehetőségeket, hogy kevesebb gyógyszert kelljen fogyasztanunk.


A cékla gyógyító hatása, élettani fontossága

És most következzék a cékla. A cékla rák megelőző hatású, beírta magát a csodaszerek osztályába. Ferenczi Sá...
2018-03-19 12:33:22
Vérereink egészségéért
... megvédeni a szív- és érrendszeri megbetegedésektől és az érelmeszesedéstől. Oldja a görcsöket, és mivel tágítja a vérereket, ezért vérnyomáscsökkentő hatással is bír. Fokhagymát kellene fogyasztanunk, hogy jobb legyen a keringésünk, és hogy ne alakuljon ki a szervezetünkben vérrögképződés.

Fokhagymával megízesíthetjük ételeinket, de akár még tinktúrát is készíthetünk be...
2018-02-26 20:14:24
Hold horoszkóp
... vagyunk a végtelen szeretetre, de a gyűlöletre is. Lehet, hogy a nap folyamán mindkét érzelmet megéljük. Ez megvisel minket és feszültséggel tölthet el. Ma érdemes főzelékféléket fogyasztanunk, ilyen lehet például a spenót, vagy a kelkáposzta, ami remekül feltöltheti ásványi anyag készletünket. Mindkét főzelékfélénél használhatunk ez kicsit több fokhagymát, ízesítés céljából. Ez a...
2018-02-06 15:09:41
Hold horoszkóp
... könnyen elkalandozik, - ne kezdjünk pontosságot igénylő munkákba! Ha tudatosan szeretnénk a táplálkozásunkra odafigyelni, akkor érdemes ma nagy víztartalmú zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztanunk. Az uborka, paprika, paradicsom kiváló vitaminforrás és ráadásul csak minimális mennyiségű kalóriát tartalmaz.

(harmonet.hu)

...
2018-01-30 10:18:22
4 egészséges zöldséglé, amelyek a rák ellen is hatásosak
... zöldségek állnak hazánkban is rendelkezésünkre, melyek a legerősebb antioxidáns és rákellenes hatású növények között igen előkelő helyet foglalnak el. Mindenképpen érdemes ezeket fogyasztanunk nap mint nap, s talán a legegyszerűbb, ha lé formájában hörpintjük fel ezeket valamennyi értékes hatóanyagaikkal együtt.

A következő zöldséglevek nem csupán rákellenes hatásúak, h...
2018-01-28 06:12:58
Tallóztam
...12 féle étel...

A vizsgaidőszak közepén tartanak az egyetemisták, de a jó munkásember is próbál visszarázódni az ünnepekből a dolgos mindennapokba, ami valljuk be nem épp egyszerű sokszor...

A következő élelmiszerekkel az OfficeVibes kutatása szerint fel tudod turbózni az agyadat mindenféle teljesítményfokózok, vagy pörgetők nélkül is. És persze ne felejts el ...
2018-01-21 15:05:16
Agyserkentő?
... tartalma tápanyag az agynak
- A kolin szintén az agyfunkciókat serkenti
- Az aminosavai a koncentrációban segítenek
- D vitamin tartalma miatt téen különösképpen kell fogyasztanunk

11. Cékla
- Természetes nitrátjai a vérkeringést spannolják
- Rengeteg C-vitamint, B-vitamint és folsavat tartalmaz
- Lehűti az agyi túlpörgéseket
- Vas tar...
2018-01-19 13:13:28
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...45 46 47 
Címkék: Ferenczi Sá, Rengeteg C-vitamint, régiek orvosságok, reggeli készülődésre, salátánkat fokhagymás, valóban pihentető, szerkesztőség most, formás alakunk, feketelistán találjuk, szegény emberek, burgonya levéből, burgonyában rejlő, cékla gyógyító, csodaszerek osztályába, szervezetünkben vérrögképződés, végtelen szeretetre, táplálkozásunkra odafigyelni, legerősebb antioxidáns, következő zöldséglevek, vizsgaidőszak közepén, dolgos mindennapokba, következő élelmiszerekkel, agyadat mindenféle, kolin szintén, agyfunkciókat serkenti, koncentrációban segítenek, vérkeringést spannolják, agyi túlpörgéseket, immunrendszerünk, táplálkozásunkra, rendelkezésünkre, megízesíthetjük, hatóanyagaikkal, koncentrációban, szervezetünkben, élelmiszerekkel, vérrögképződés, főzelékféléket, főzelékfélénél, vizsgaidőszak, visszarázódni, feszültséggel, fogyasztanunk, különösképpen, használhatunk, szerkesztőség, túlpörgéseket, vitaminforrás, mindennapokba, lehetőségeket, egészségünkre, legegyszerűbb, agyfunkciókat, gyógyítottak,
© 2013 TVN.HU Kft.