Belépés
Ezeket mindenkinek tudnia kell
... rendelkezésünkre áll, amikor csak akarjuk.

5. Gyors narancs hámozás

Nem kell késhez, vagy hámozóhoz nyúlnunk, és körbe, körbe mozgatnunk a narancsot mire végre fogyaszthatjuk. Két mozdulat az egész, és ez bármikor többszörösére csökkenthetjük a munkaidőt. Vágjuk ketté tehát a narancsot, majd nyomjuk ki a gyümölcs húst a héjából, és azonnal szeleteire nyílik a...
2014-07-13 09:56:06
Hölgytől tallóztam
... rendelkezésünkre áll, amikor csak akarjuk.


5. Gyors narancs hámozás

Nem kell késhez, vagy hámozóhoz nyúlnunk, és körbe, körbe mozgatnunk a narancsot mire végre fogyaszthatjuk. Két mozdulat az egész, és ez bármikor többszörösére csökkenthetjük a munkaidőt. Vágjuk ketté tehát a narancsot, majd nyomjuk ki a gyümölcs húst a héjából, és azonnal szeleteire ny...
2014-07-11 16:55:08
30 konyhai trükk, amik megkönnyítik az életed
... rendelkezésünkre áll, amikor csak akarjuk.


5. Gyors narancs hámozás
Nem kell késhez, vagy hámozóhoz nyúlnunk, és körbe, körbe mozgatnunk a narancsot mire végre fogyaszthatjuk. Két mozdulat az egész, és ez bármikor többszörösére csökkenthetjük a munkaidőt. Vágjuk ketté tehát a narancsot, majd nyomjuk ki a gyümölcs húst a héjából, és azonnal szeleteire nyílik ...
2014-07-10 06:46:50
Tejszínes cukkinifőzelék friss petrezselyemzölddel
... petrezselyemzölddel. Ízesítjük sóval, fűszerezzük kevés borssal és ízlés szerint cukorral. Végül felöntjük a tejjel és a tejszínnel, összeforraljuk. Forrón, de másnap akár hidegen is fogyaszthatjuk.

Megjegyzés:

Akik a pikánsabb főzelékeket szeretik, készítsék el tejszín helyett joghurttal, petrezselyemzöld helyett pedig kaporral.

A receptet Heli77 ...
2014-07-09 21:21:17
Gyümölcsös-zöldfűszeres limonádé
... citromfűlevelet.

Friss fogyasztásnál nem szüksége leszűrni. Amennyiben nagyobb mennyiségben készítjük, akkor szűrjük át, az almagerezdeket rakjuk vissza. Lehűtve kínáljuk az almagerezdekkel, de fogyaszthatjuk teával, ásványvízzel, habzóborral hígítva is.

...
2014-07-08 23:00:27
Egy igazi különlegesség: a zöld dió
... meg azt a különleges ínyencséget, melyet nagyanyáink még szervíroztak a vasárnapi ebéd után. De készítettek belőle bort, likőrt és olajat is.

A zöld dió igazi ínyencség, fogyaszthatjuk húsokhoz, salátákhoz és sajtokhoz is. Leginkább kacsa, liba és vad húsokhoz ajánlott, hiszen érdekes aromájával csak jobban fűszerezi a különleges húsételeket is.

A népgyógyász...
2014-07-07 15:47:13
Készítsünk taratort, vagyis hideg uborkalevest!
... uborkalevet ...
2014-07-07 15:12:09
A zeller
... máris rohanni fogunk a piacra
zellergumóért.

Szinte bárhol beszerezhető, nem drága, sokféle recept szerint elkészíthető, és tetőtől talpig, a levelétől a magjáig fogyaszthatjuk. Ráadásul már Hippokratész is úgy tartotta, hogy a nem túl szép gumó az idegrendszer nyugtató csodaszere. Nézzük, mi mindenre jó még ezen kívül:

karbantartja a veséket, segít...
2014-07-04 07:46:01
Nagytakarítás zellerrel: tisztuljon a szervezet!
... egészségünkre, máris rohanni fogunk a piacra zellergumóért.

Szinte bárhol beszerezhető, nem drága, sokféle recept szerint elkészíthető, és tetőtől talpig, a levelétől a magjáig fogyaszthatjuk. Ráadásul már Hippokratész is úgy tartotta, hogy a nem túl szép gumó az idegrendszer nyugtató csodaszere. Nézzük, mi mindenre jó még ezen kívül:

karbantartja a vesék...
2014-07-03 12:20:01
Levélzöldségek szerepe a táplálkozásban
... egytálétel is készülhet belőle. A szár és a levél rendszeres használata zöld-turmixba is javallott. A zellergumót nyersen lereszelve joghurttal és fokhagymával ízesítve salátaként fogyaszthatjuk.

Paraj avagy Spenót

Az 1950-es években sok szülő spenóttal etette a gyermekét, abban a hiszemben, hogy attól erős és egészséges lesz. A paraj “szuperegészséges&...
2014-06-27 09:07:00
1 2 3 ...............93 94 95 ...114 ..........171 .........227 228 
Címkék: igazi különlegesség, narancsot mire, gyümölcs húst, pikánsabb főzelékeket, receptet Heli77, almagerezdeket rakjuk, különleges ínyencséget, vasárnapi ebéd, különleges húsételeket, magjáig fogyaszthatjuk, idegrendszer nyugtató, piacra zellergumóért, levél rendszeres, zellergumót nyersen, 1950-es években, paraj &#8220, petrezselyemzöld, rendelkezésünkre, szuperegészséges, almagerezdekkel, citromfűlevelet, levélzöldségek, csökkenthetjük, fogyaszthatjuk, cukkinifőzelék, táplálkozásban, összeforraljuk, almagerezdeket, receptgaleriak, többszörösére, különlegesség, nagytakarítás, zellergumóért, egészségünkre, fogyasztásnál, zöldfűszeres, megkönnyítik, idegrendszer, beszerezhető, elkészíthető, karbantartja, uborkalevest, mennyiségben, ásványvízzel, zoldfuszeres, szervíroztak, hippokratész, fokhagymával, készítettek, nagyanyáink, mindenkinek, habzóborral, mindmegette, főzelékeket, ínyencséget, húsételeket, zellergumót, uborkalevet, fűszerezzük, népgyógyász, szeleteire, készítsünk, tejszínnel, amennyiben, mozgatnunk,
© 2013 TVN.HU Kft.