|
|
|
... a krumpli kész... |
2010-12-11 17:27:49 |
|
|
|
|
|
|
... paradicso... |
|
2010-12-10 23:05:12 |
|
|
|
|
|
|
... szerint. Vigyázat az ecettől besűrűsödik, ekkor pó... |
2010-12-10 09:31:24 |
|
|
|
|
|
|
... sütjü... |
|
2010-12-10 06:15:53 |
|
|
|
|
|
|
........ tartármártással
Hozzávalók: 1 kg halhús, só, 10 dkg liszt, bors, 20 dkg zsír.
Elkészítése: A halszeletkéket hosszú vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, a borsos lisztben megforgatjuk, és forró zsírban megsütjük. Tartármártással fogyasztjuk. Köretnek burgonyát vagy rizst adhatunk.... |
|
2010-12-08 21:28:52 |
|
|
|
|
|
|
........ tartármártással
Hozzávalók: 1 kg hús, só, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl olaj, 5 dl sör.
Elkészítése: Masszát elkészítjük, tojás, olaj, liszt, sör keverékével. A halat vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, a masszában megforgatjuk, és forró zsírban megsütjük. Tartármártást adunk hozzá. Burgonya vagy rizskörettel fogyasztjuk.... |
2010-12-08 21:25:50 |
|
|
|
|
|
|
... összekeverjük.
A masszából kis golyókat formázunk,megforgatjuk kókuszreszelékben.
A golyók közepébe lehet tenni mogyorót,mandulát,vagy az egészbe mazsolát.
Könnyű,nyári édesség,hűtve fogyasztjuk!
Megjegyzés : nem tettem bele a 30 dkg porcukrot mert sokalltam. A kókuszreszelékből is egy kicsivel kevesebbet tettem bele, helyette kevés darált háztartási keksszel k... |
2010-12-08 10:13:12 |
|
|
|
|
|
|
... paradicso... |
2010-12-08 06:11:31 |
|
|
|
|
|
|
...
Rumos feketekávéba babapiskótát áztatunk, ha megszívta magát, üvegtálba jó tocsogósan lerakjuk. Tejszínhabot neskakaóval felverünk, a tálba öntjük, és a maradék babapiskótát beleszurkáljuk.
Lehűtjük, és még aznap fogyasztjuk.... |
2010-12-07 15:04:54 |
|
|
|
|
|
|
... Sziget/
Spenótlevél
Rendkívül gazdag hatóanyagtartalma másként érvényesül, ha nyersen (pl. vegyes saláta), vagy főzve fogyasztjuk. A vesekőképződésre hajlamos szervezetben az oxálsav, a főzéskor szervetlenné váló ásványi anyagokkal, főleg a kalciummal kőlerakódást okozhat. Nyersen fogyasztva nem ké... |
2010-12-06 16:44:09 |
|
|
|
|