|
|
|
... simár... |
2010-11-25 19:30:50 |
|
|
|
|
|
|
... tányér... |
|
2010-11-25 18:30:52 |
|
|
|
|
|
|
... gyümölccsel, és forró tejbe áztatott mazsolával. Után... |
2010-11-25 04:34:35 |
|
|
|
|
|
|
... 15-20 percig sütjük. Ezután megvárjuk, amíg kihűl, majd a papírt az aljáról eltávolítjuk. Végül a tejszínt kemény habbá verjük, és a kévéval szép barnára színezzük. (Ha a süteményt nem fogyasztjuk el azonnal-aminek kevés a valószínűsége-, jó, ha a tejszínbe 1 csomag habfixet keverünk.) A tölteléket az egyik csíkos tésztalapra kenjük, majd a másikkal befedjük. Óvatosan kétujjnyi va... |
|
2010-11-24 05:54:16 |
|
|
|
|
|
|
... kiszúrjuk, kivajazott, lisztezett tepsibe tesszük és előmelegített, forró sütőben (200 °C) megsütjük Ha kihűlt fehér cukormázba mártogatjuk és megszáritjuk.1-2 napos pihentetés után fogyasztjuk. Nagyon sokáig friss marad.
Cukormáz készítése
25 dkg porcukrot egy lábasba teszünk, meghintjük 1-2 evőkanál vízzel és lassú tűzön, állandóan kevergetve néhány percig ... |
|
2010-11-24 05:44:45 |
|
|
|
|
|
|
...
Hozzávalók: 25 dkg RAMA margarin, 1 db közepes sárgarépa, 1 db kisebb póréhagyma, 2 db angolzeller szár, őrült fehérbors, só.
Elkészítés: Kevés felhevített margarinon megpároljuk az apróra vágott zöldségeket, majd a tűzről levéve kihűtjük. Sóval, borssal ízesítjük, és a többi margarinnal habosra keverjük. Tálalásig hűtőbe tesszük. Kenyérre kenve fogyasztjuk.... |
2010-11-24 05:09:59 |
|
|
|
|
|
|
... Ismét piskóta, tej, végül a puding maradéka jön. Elsimítjuk,... |
2010-11-22 22:39:31 |
|
|
|
|
|
|
... kukoricadarát a t... |
2010-11-22 18:13:53 |
|
|
|
|
|
|
... vöröshagymát. A fűszerekkel tovább ízesítjük, végül a darált főtt tojást is hozzákeverjük. A krémet jól lehűtjük. Pirított kenyérszeletekr... |
2010-11-22 05:12:05 |
|
|
|
|
|
|
... hozzákeverjük a közben lereszelt, de már ne... |
2010-11-22 04:58:15 |
|
|
|
|