|
|
|
... hagyjuk felolvadni. Centinként másfél órát számoljunk felengedési időnek. Panírozott mélyhűtött halat nem kell sütés előtt felengedni.
A következő termékcsalád, amit szívesen fogyasztunk és fontos napi táplálékunk, a tejtermékek. Ha a tej pasztőrözve van, akkor több napig is eláll a hűtőben, anélkül hogy megsavanyodna.
A tejtermékeket jól lezárt edényekben kell tár... |
2010-04-27 06:40:33 |
|
|
|
|
|
|
... használjuk, aránylag kevés mennyiségben.
Ha valamilyen betegségből való gyógyulás a cél, nagyobb mennyiségre van szükség.
A téli megfázásokat megelőzhetjük úgy, hogy naponta fogyasztunk citromos vizet.
Ha pedig megérezzük a nátha előszelét, citromos vízbe tegyünk egy fél kiskanál darált szegfűszeget. Erős, de biztos hatása van.
A citromot a C-vit... |
|
2010-04-26 10:42:02 |
|
|
|
|
|
|
... is hallható lesz valami.
Péntek 15:0246 teáskanálnyi cukor csúszik le a torkunkon egy nap
Az ajánlott maximális adag négyszeresét, akár 46 teáskanálnyi cukrot is elfogyasztunk naponta, főként a feldolgozott élelmiszerekben elrejtve, állítják amerikai tudósok, akik szerint az élelmiszergyártók tudatosan növelték termékeik cukortartalmát, hogy vonzóbbá tegyék azoka... |
2010-04-23 15:22:32 |
|
|
|
|
|
|
... bebizonyosodott, hogy a Spirulina platensis az ehető algafajok közé tartozik. Azóta a tudomány arra is fényt derített, hogy ez még nem minden, mert sok egyéb előnnyel is jár, ha Spirulinát fogyasztunk.
Miért érdemes spirulinát fogyasztani?
- Csökkenti a vér koleszterinszintjét és azon belül is a káros hatású LDL-koleszterin koncentrációját, miközben növ... |
|
2010-04-23 06:53:11 |
|
|
|
|
|
|
... Európában, az egészséges táplálkozás legtöbb alapanyaga pedig elég drágán szerezhető be. Zömmel rendszertelenül, egyoldalúan táplálkozunk, emellett sok alkoholt, gyógyszert, dohányt fogyasztunk, és kevés zöldséget-gyümölcsöt eszünk.
Itt egy újabb lehetőség arra, hogy egy kicsit egészségesebben éljünk, vegyük fel az étrendünkbe a csicsókát.
Fogyasztása mindenkinek ... |
|
2010-04-19 16:15:23 |
|
|
|
|
|
|
... társadalmi tevékenységeink következtében is gyakrabban étkezünk. A táplálék összetételét ugyanakkor kevésbé kontrolláljuk, csakúgy, mint az adagok nagyságát. Gyakrabban, és nagyobb adagokat fogyasztunk, előtte nassolunk, alkoholos italokkal kombinálva, desszerttel súlyosbítva. Vegye észre, hogy valójában alighanem többet eszik most, mint 10 vagy 20 éve.
A múlthoz hasonl... |
2010-04-19 15:33:24 |
|
|
|
|
|
|
... olajos magvak rendkívül kedvezőek szervezetünk számára, segítenek a koleszterin szint rendezésében. A dió különösen hasznos táplálék lehet. Tehetünk egészségünkért, ha rendszeresen fogyasztunk halolajat tartalmazó táplálék kiegészítőt.
Szépség: vehetünk frissítő fürdőt, ha energiára van szükségünk. Jót tesz, ha váltott hideg-melegvizes zuhanyozással élénkítjük fe... |
2010-04-18 11:07:10 |
|
|
|
|
|
|
... készítünk,
ami úgy kezdődik, hogy ÉN. Rátermett
vagyok mindenre és annak ellenkezőjére.
Nagyszünetben sajtburgert, vagy
tölcséres mekfrízt fogyasztunk pepsivel.
Esetleg lilatehén-csokoládét.
Tornaterem nincs, az osztály felének
csaknem akkora a pocakja, mint Lajcsinak
a tévéből, ak... |
2010-04-17 19:09:46 |
|
|
|
|
|
|
... fogyaszt.
Krónikus fáradtság:
A testi erőt legjobban, a mézben lévő cukor regenerálja. A mézet és fahéjat fogyasztó idős emberek erősebbek és mozgékonyabbak. Ha délután há... |
2010-04-16 18:59:55 |
|
|
|
|
|
|
... öltözünk, vagy piros színű sálat kötünk a nyakunkra.
Mindenképpen hasznos, ha piros színű ételeket fogyasztunk, tavasszal sok hónapos retket, piros almát. Később epret, cseresznyét, meggyet, ribizlit stb.
Kerüljük a piros szín használatát, ha bármilyen testrészünk gyulladásban van, ... |
2010-04-15 12:45:34 |
|
|
|
|