Belépés
Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten
... A kiskereskedelmi forgalom júliusban - éves bázison, naptárhatástól megtisztítva - 5,3 százalékkal bővült, mely elmaradt a várttól.
Péntek reggel a japán R&I hitelminősítő egy fokozattal felminősítette Magyarország adósbesorolását, BBB osztályzattal látta el, melyhez stabil kilátást rendelt. A lépést az államadósság csökkenésével, illetve a javuló költségvetési egyenleggel m...
2018-09-09 07:04:07
Hitelminősítés - Budapest adósosztályzatát sem vizsgálta a Moody's
... péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy ezúttal nem vette napirendre a magyar főváros besorolásának vizsgálatát.
A Moody's 2016. november 7-én javította az addigi "Ba1"-ről egy fokozattal az azóta is érvényes "Baa3"-ra Budapest önálló adósosztályzatát. Az osztályzat besorolása azóta is stabil.
Budapest akkori felminősítésének közvetlen előzményeként a Moody's néhány na...
2018-06-09 07:04:00
Hitelminősítés - Javította a K&H Bank forintbesorolását a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő Londonban bejelentette, hogy a K&H forintbetéti osztályzatait az eddigi Baa3/Prime-3-ról egy fokozattal Baa2/Prime-2-re emelte.
A besoroláson a Moody's érvényben hagyta a további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást.
A cég egyidejűleg megerősítette a K&H Bank Baa3/Prime-3 hosszú és rövid távú devizabetét-osztályzatait, valamin...
2018-06-07 19:52:30
Megkapta az üzemeltetési engedélyeket a Wizz Air brit leányvállalata
... Londonban bejelentette, hogy a magyar államadós-besorolással azonos, "Baa3" szintű induló adósminőségi osztályzattal tartja nyilván a légitársaságot.
A Fitch ugyanaznap ennél egy fokozattal jobb, "BBB" besorolást adott a Wizz Airnek.
Az osztályzatokra mindkét hitelminősítő stabil kilátást tart érvényben.
A Fitch Ratings által a Wizz Airnek megadott első osztályzat a...
2018-05-03 13:11:26
Hitelminősítés - Orosz bankok osztályzati kilátását javította pozitívra a Moody's
... olajár-sokkokat és a szankciók hatásait.
A Moody's egyidejűleg megerősítette a hosszú futamidejű orosz államadósság "Ba1" szintű - a befektetési ajánlású kategória alapszintjétől egy fokozattal elmaradó - besorolását és a rövid távú "Not Prime (NP)" minősítést.
A Moody's ugyanakkor "Baa3/P-3"-ra emelte az orosz devizaadósság-kötelezettségekre megállapított besorolási ors...
2018-01-29 21:30:18
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BB" szintről egy fokozattal "BB plusz"-ra javította Horvátország hosszú futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas h...
2018-01-12 23:37:38
India szuverén besorolását javította a Moody's
...
A Moody's Investors Service az eddigi "Baa3"-ról egy fokozattal "Baa2"-re javította a minősítést, amit pozitív kilátással látott el.
A Moody's a döntését azzal indokolta, hogy az indiai kormány sikeresen hajtja végre az ígért reformokat, miközben tartósan magas a gazdasági növekedés.
A CNBC gazdasági hírtelevíziónak nyilatkozó indiai pénzügyminiszter pénteken azt m...
2017-11-17 17:34:27
Moody's: stabil a globális államadós-minőség
... besorolással.
A Moody's idei szuverén leminősítései közül ugyanakkor kiemelkedik Kína és Nagy-Britannia államadós-osztályzatának rontása.
A cég májusban minősítette le "Aa3"-ról egy fokozattal "A1"-re a hosszú távú kínai osztályzatot, azzal indokolva a döntést, hogy Kína pénzügyi ereje várhatóan romlani kezd a gazdaságban felhalmozódott és valószínűleg tovább növekvő ad...
2017-11-08 18:17:37
Katalán válság - Moody's: gyorsan romlik a katalán üzleti környezet
... megerősítette ugyan a Katalóniára külön érvényben tartott "Ba3/NP" hosszú és rövidtávú adóskockázati besorolást, az eszkalálódó politikai válság miatt azonban az eddigi "caa1"-ről egy fokozattal "caa2"-re rontotta Katalónia alapszintű adósminőség-értékelését (baseline credit assessment, BCA).
A BCA-mutatóval a Moody's az érintett kereskedelmi vagy szuverén adósok önálló, sajá...
2017-11-01 12:01:58
Hitelminősítés - Nem vizsgálta Magyarország adósosztályzatát a Moody's
... hitelminősítői lépést is végrehajtott a magyar bankszektorban.
Csütörtökön az OTP Bank hosszú és rövid lekötésű forintbetét-állományának osztályzatát az addigi "Baa3/Prime-3"-ról egy fokozattal "Baa2/Prime-2"-re emelte, egyidejűleg a bank alapszintű adósminőség-értékelésének (baseline credit assessment, BCA) mutatóját "ba2"-ről szintén egy fokozattal "ba1"-re javította.
...
2017-10-20 23:34:22
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Wizz Air, Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Bank Baa3, Wizz Airnek, Investors Service, üzemeltetési engedélyeket, globális államadós-minőség, katalán üzleti, kiskereskedelmi forgalom, fokozattal felminősítette, államadósság csökkenésével, javuló költségvetési, magyar főváros, osztályzat besorolása, nemzetközi hitelminősítő, eddigi Baa3, fokozattal Baa2, további felminősítés, fokozattal jobb, osztályzatokra mindkét, szankciók hatásait, hosszú futamidejű, befektetési ajánlású, fokozattal elmaradó, rövid távú, pénteki felminősítés, döntését azzal, indiai kormány, ígért reformokat, gazdasági növekedés, hosszú távú, gazdaságban felhalmozódott, eszkalálódó politikai, érintett kereskedelmi, magyar bankszektorban, bank alapszintű, adósosztályzatát, felminősítésének, pénzügyminiszter, államadósságának, adósosztályzatok, kiskereskedelmi, adósbesorolását, hírtelevíziónak, felminősítette, horvátországot, leányvállalata, hitelminősítés, felhalmozódott, osztályzatokra, légitársaságot, osztályzatának,
© 2013 TVN.HU Kft.