Regisztráció  Belépés
Brit költségvetés - Osborne: a brit gazdaság növekszik a leggyorsabban az ipari hatalmak között
... Nagy-Britannia - az euróövezeten kívüli legnagyobb EU-gazdaság - államadósságára.
A Moody's Investors Service tavaly februárban az általa "Aaa"-val jelölt legmagasabb szintről egy fokozattal "Aa1"-re rontotta a szuverén hazai és külső brit kötvénykötelezettségek osztályzatát, tavaly áprilisban pedig a Fitch Ratings is megvonta Nagy-Britanniától a hosszú futamidejű államadós-k...
2014-03-19 16:54:32
Moody's: érdemben csökkent az euróövezet szétesésének veszélye
... Hollandia és Belgium "Aaa", illetve "Aa3", két hete Németország és Ausztria egyaránt "Aaa" besorolásának kilátását módosította negatívról stabilra.
Három hete az addigi "Baa3"-ról egy fokozattal "Baa2"-re emelte a spanyol államkötvények osztályzatát, és az új besorolásra további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást állapított meg.
A Moody's ezzel levette a n...
2014-03-18 19:34:32
A spekulatív sáv mélyére minősítette vissza Argentínát a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja az európai és az amerikai piaci zárások után, hétfőn késő este Londonban bejelentette, hogy az eddigi "B3"-ról egy fokozattal "Caa1"-re rontotta az argentin államkötvények besorolását. A Moody's az új argentin osztályzat kilátását ezzel egy időben negatívról stabilra módosította, jelezve, hogy egyelőre nem tervez további leminősítést...
2014-03-17 23:03:44
Levette a napirendről Hollandia és Belgium leminősítését a Moody's
... holland és a belga adósosztályzatokat.
A Moody's a holland államkötvény-kötelezettségeket a lehetséges legjobb, "Aaa" osztályzattal, Belgium szuverén kötvényadósságát ennél három fokozattal gyengébb, de szintén elsőrendű "Aa3" - más hitelminősítők módszertanában "AA mínusz"-nak megfelelő - szinten tartja nyilván. A cég a kilátások pénteki stabilizálásával levette a napirendrő...
2014-03-08 07:03:59
Ukrán válság - Londoni elemzők: leminősíthetik Oroszországot, többheti csúcson az ukrán CDS
... közepes befektetési ajánlású államadós-osztályzatokat tart érvényben. A Moody's Investors Service orosz adóskockázati besorolása "Baa1", a Standard & Poor's és a Fitch Ratings ennél egy fokozattal gyengébb, de szintén befektetési ajánlású "BBB" osztályzattal tartja nyilván az orosz szuverén adósságállományt.
Timothy Ash szerint a krími orosz katonai akciónak és az ennek nyomá...
2014-03-03 15:34:14
Felminősítette Spanyolországot a Moody's
...
A világ legnagyobb nemzetközi hitelminősítő csoportja az európai és az amerikai piaci zárások után, péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa3"-ról egy fokozattal "Baa2"-re emelte a spanyol államkötvények osztályzatát, és az új besorolásra további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást állapított meg.
A cég "Prime-3"-ról "Prime-2"-re javította a ...
2014-02-22 07:04:01
Az S&P csődveszélyre figyelmeztet Ukrajnában
...
A nemzetközi hitelminősítő pénteken Londonban bejelentette, hogy Ukrajna hosszú futamidejű szuverén devizaadósságának besorolását az eddigi "CCC plusz"-ról egy fokozattal "CCC"-re rontotta, és az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.
A "CCC" osztályzati sáv már rendkívüli fizetési kockázatokra figyelmezteti a befekt...
2014-02-21 10:32:52
Mit hoz a konyhakert az Ön konyhájára?
... termelés csak öntözött területen ...
2014-02-19 10:53:27
Stabilra javította Olaszország adósbesorolásának kilátását a Moody's
... egyebek mellett az olasz gazdaság és az euróövezeti periféria egészének adósminőségi és finanszírozási kockázataival indokolva a lépést.
A Moody's annak idején az addigi "A3"-ról két fokozattal - a köztes "Baa1" kihagyásával - a jelenlegi "Baa2"-re rontotta az olasz szuverén besorolást, és az új osztályzaton is negatív kilátást hagyott érvényben.
Ezt a besorolási kilátás...
2014-02-15 07:04:34
Az MNB milliárdos tudomány- és oktatásfejlesztési programot indít
... jegybank MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint az első öt évben évi kétmilliárd forintot fordít a Pallasz Athéné Közgondolkodási Programra, amelynek különböző elemei a tudományos fokozattal rendelkező kutatók, PhD hallgatók, egyetemisták és szakkollégiumok mellett a nem pénzügyre szakosodott érdeklődők számára is elérhetők lesznek.
Az MNB egyidejűleg több területen ...
2014-02-14 12:43:18
1 2 3 ............40 41 42 .......62 63 ......82 83 84 
Címkék: Felminősítette Spanyolországot, Investors Service, Fitch Ratings, Timothy Ash, Pallasz Athéné Közgondolkodási Programra, brit gazdaság, ipari hatalmak, euróövezet szétesésének, napirendről Hollandia, euróövezeten kívüli, szuverén hazai, hosszú futamidejű, spanyol államkötvények, világ legnagyobb, amerikai piaci, argentin államkötvények, időben negatívról, lehetséges legjobb, kilátások pénteki, fokozattal gyengébb, orosz szuverén, krími orosz, ennek nyomá, nemzetközi hitelminősítő, olasz gazdaság, euróövezeti periféria, olasz szuverén, besorolási kilátás, tudományos fokozattal, stabilizálásával, adósságállományt, kötvényadósságát, szakkollégiumok, közgondolkodási, spanyolországot, államadósságára, államkötvények, felminősítette, módszertanában, leminősíthetik, hitelminősítők, osztályzatokat, finanszírozási, figyelmezteti, adóskockázati, osztályzattal, csődveszélyre, hitelminősítő, oroszországot, leminősítését, besorolásának, leggyorsabban, kockázataival, osztályzatra, felminősítés, lehetőségére,
© 2013 TVN.HU Kft.