Regisztráció  Belépés
Megerősítette a Fitch az OTP és orosz érdekeltsége besorolásait
...
A nemzetközi hitelminősítő ugyanakkor közölte azt is, hogy az orosz OTP-leánybank úgynevezett "életképességi" besorolását "bb mínusz"-ról egy fokozattal "b plusz"-ra rontotta.
A Fitch "életképességi" besorolásai a cég módszertana szerint azt tükrözik, hogy a hitelminősítő miként ítéli meg az adott bank képességét a folytatólagos tevékenységre és a csőd elkerülésére....
2013-12-16 18:35:56
Londoni elemzők: enyhülő euróövezeti válság, vontatott kilábalással
... adósosztályzattal. A skála rendkívül széles: Görögországra és Ciprusra a Fitch a rendkívüli befektetői kockázatokra figyelmeztető, mélyen spekulatív "B mínusz" osztályzatot tartja érvényben, amely 16 fokozattal marad el az elit "AAA"-tól.
A cég előrejelzése szerint az euróövezeti gazdaság teljesítménye az idei év egészében átlagosan 0,4 százalékkal csökken, jövőre 0,9 százalé...
2013-12-12 18:29:03
Megerősítette a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
... Standard & Poor's, Fitch Ratings - közül jelenleg a Standard & Poor's tartja érvényben a leggyengébb, "BB" államadós-besorolást. A Moody's hosszú távú magyar szuverén osztályzata ennél egy fokozattal jobb, "Ba1", amely e cég besorolási módszertana alapján azonos a Fitch Ratings "BB plusz" hosszú futamú magyar szuverén devizaadós-minősítésével.
Magyarország államadós-osztályza...
2013-12-11 20:11:08
A magyar államadós-osztályzatot adta az MNV-kötvényre a Moody's
... visszavásárlását.
A Moody's ezt a 903,8 millió eurós kibocsátást osztályozta hétfőn a magyar szuverén adósbesorolással azonos minősítéssel. A "Ba1" - a befektetési ajánlású sávtól egy fokozattal elmaradó - magyar államadós-osztályzatra a cég leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást tart érvényben.
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja az MNV-kötvény osztályzá...
2013-12-09 11:22:56
Az ipari termelés növekedésének gyorsulását várják az elemzők
... az októberi adatot. Elmondta: várható volt a javulás, de a Raiffeisennél valamivel lassabb, 4,5 százalékos növekedésre számítottak. Hozzátette, hogy az őszi hónapokban láthatóan egy fokozattal feljebb kapcsolt az ipari termelés.
Az elemző szerint is arra lehet számítani, hogy az ipar dinamikusabb bővülése az év hátralévő részében fennmarad. Az ipari termelés már a harmadik ne...
2013-12-06 12:02:33
Ukrajnai tüntetések - Londoni elemzők: nagyobb veszély a valutaválság, mint az államcsőd
... fizetési helyzetét is egyre fenyegetőbbnek tartják, és erre hivatkozva sorra rontják Ukrajna szuverén adóskockázati besorolásait.
November elején a Fitch Ratings az addigi "B"-ről egy fokozattal "B mínusz"-ra minősítette vissza Ukrajna adósosztályzatát, amelyen negatív kilátást hagyott érvényben.
Nem sokkal korábban egy másik nagy hitelminősítő, a Standard & Poor's ronto...
2013-12-05 19:16:13
Levette a napirendről Spanyolország leminősítését a Moody's
... negatívról, szintén levéve a napirendről a spanyol adósosztályzatok további visszaminősítését.
A Fitch jelenleg "BBB" besorolással - egy osztattal a Moody's spanyol osztályzata és két fokozattal a már nem befektetési ajánlású "BB" sáv felett - tartja nyilván a spanyol államadósságot.
A cég a spanyol osztályzati kilátás november eleji javításához fűzött londoni indoklásá...
2013-12-05 07:04:02
Ukrajnai tüntetések - Londoni elemzők: fizetési válság fenyeget, csúcson a CDS
... külső fizetési helyzetre hivatkozva a nemzetközi hitelminősítők sorra rontják Ukrajna szuverén adóskockázati besorolásait.
November elején a Fitch Ratings az addigi "B"-ről egy fokozattal "B mínusz"-ra minősítette vissza Ukrajna adósosztályzatát, amelyen negatív kilátást hagyott érvényben.
Nem sokkal korábban egy másik nagy hitelminősítő, a Standard & Poor's rontotta ugy...
2013-12-03 16:15:06
Felminősítette Görögországot a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban közölte, hogy a görög államkötvény-besorolást az eddigi "C"-ről két fokozattal "Caa3"-ra javította, és az új osztályzatra stabil kilátást adott.
A "C" a Moody's osztályzati módszertanában a legrosszabb adósbesorolás, gyakorlatilag csődhelyzetet jelez, de az enn...
2013-11-30 07:04:09
Eduline: első helyen az ELTE a felsőoktatási intézmények között
... elsőhelyes jelentkezők számát, a nappali tagozatos képzésekre felvettek pontátlagát, a nyelvvizsgával rendelkező felvettek számát, a középiskolai versenyeken helyezettek számát, a tudományos fokozattal rendelkező oktatók számát és arányát, valamint az egy - tudományos fokozattal rendelkező - oktatóra jutó hallgatók számát.
"A legjobbak csoportját továbbra is a nagy hagyományú...
2013-11-27 15:44:56
1 2 3 ............40 41 42 43 .....61 62 ......80 81 82 
Címkék: Fitch Ratings, Felminősítette Görögországot, magyar adósosztályzatot, ipari termelés, napirendről Spanyolország, felsőoktatási intézmények, nemzetközi hitelminősítő, orosz OTP-leánybank, hitelminősítő miként, adott bank, folytatólagos tevékenységre, csőd elkerülésére, skála rendkívül, rendkívüli befektetői, euróövezeti gazdaság, fokozattal jobb, magyar szuverén, befektetési ajánlású, fokozattal elmaradó, világ legnagyobb, októberi adatot, őszi hónapokban, fokozattal feljebb, elemző szerint, ipar dinamikusabb, másik nagy, spanyol adósosztályzatok, spanyol államadósságot, spanyol osztályzati, nemzetközi hitelminősítők, amerikai piaci, legrosszabb adósbesorolás, nappali tagozatos, nyelvvizsgával rendelkező, középiskolai versenyeken, tudományos fokozattal, legjobbak csoportját, nagy hagyományú, adósosztályzatát, adósosztályzatot, adósbesorolással, adósosztályzatok, visszavásárlását, hitelminősítők, államadósságot, módszertanában, fenyegetőbbnek, nyelvvizsgával, felminősítette, csődhelyzetet,
© 2013 TVN.HU Kft.