Regisztráció  Belépés
Mélyen a spekulatív sávba minősítette vissza Ukrajnát a Fitch
... nemzetközi hitelminősítő péntek este Londonban bejelentette, hogy Ukrajna hosszú futamidejű szuverén devizaadós-kötelezettségeinek kockázati besorolását az eddigi "B mínusz"-ról egy fokozattal "CCC"-re, a rövid lejáratú devizaadósság osztályzatát "B"-ről "C"-re rontotta.
A Fitch az Ukrajnában honos kereskedelmi adósok lehetséges legmagasabb besorolásának országplafonját is "B...
2014-02-07 19:30:35
Kritikus hiba miatt érdemes frissíteni a Flash lejátszót!!
... érinti, Linux esetében pedig a 11.1.202.335-ös és korábbi változatokat kell frissíteni a biztonsági rés befoltozásához.

Az Adobe Windowson és MacOS-en a legmagasabb prioritási fokozattal látta el a frissítést. A hiba kiaknázásával a támadók akár teljes ellenőrzést is szerezhetnek a sérülékeny Flash Playert futtató gépek felett, ami nem csak azért aggasztó, mert az ehhez...
2014-02-06 14:27:24
Hitelminősítők: még nem érinti az amerikai besorolást az adósságlimit-határidő közeledése
... hitelminősítőnél lenne a legjobb besorolásnál alacsonyabb államadós-osztályzata. A Standard & Poor's ugyanis már 2011-benmegvonta az Egyesült Államoktól az "AAA" szuverén osztályzatot, egy fokozattal "AA plusz"-ra süllyesztve a besorolást.
Az S&P annak idején azzal a véleményével indokolta e döntését, hogy az akkori adósságlimit-emelési vita lezárásaként létrejött államháztar...
2014-02-05 18:34:37
Leminősítette Ukrajnát a Moody's
... világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy Ukrajna államkötvény-osztályzatát az eddigi "Caa1"-ről egy fokozattal "Caa2"-re rontotta, és az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.
Ukrajna "Caa2" besorolása - amely más hitelminősítők módszerta...
2014-02-01 07:03:53
A spekulatív sáv mélyére minősítette vissza Ukrajnát az S&P
...
A nemzetközi hitelminősítő kedd este Londonban bejelentette, hogy Ukrajna hosszú és rövid futamidejű szuverén devizaadósságának besorolását az eddigi "B mínusz/B"-ről egy fokozattal "CCC plusz/C"-re rontotta, és az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.
A "CCC" osztályzati sáv már rendkívüli fizetési kockázatokra fig...
2014-01-28 20:17:26
Fitch: kezelhető a közép-európai négyek finanszírozási igénye
... hitelminősítő közül jelenleg a Standard & Poor's tartja nyilván a leggyengébb, "BB" államadós-besorolással. A Moody's Investors Service hosszú távú magyar szuverén osztályzata ennél egy fokozattal jobb, "Ba1", amely e cég besorolási módszertana alapján azonos a Fitch Ratings "BB plusz" hosszú futamú magyar szuverén devizaadós-minősítésével.
Magyarország államadós-osztályzatai...
2014-01-27 18:15:20
Leminősítette Horvátországot a Standard & Poor's
...
A nemzetközi hitelminősítő Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BB plusz"-ról egy fokozattal "BB"-re rontotta a devizában és hazai valutában kibocsátott hosszú futamidejű horvát államadósság osztályzatát. Az új besorolás kilátása stabil.
Indoklásában az S&P kiemelte, hogy új előrejelzése szerint - korábbi várakozásával ellentétben - a horvát gazdaság az idei év egészé...
2014-01-24 11:42:59
Londoni elemzők: három eurótagállam és két kelet-európai gazdaság a legkockázatosabb adósok között
...
A világ egyik legnagyobb adósságpiaci adatszolgáltató cégének szerdán Londonban ismertetett idei első országkockázati összesítése szerint Magyarország - amely két éve kikerült e tízes mezőnyből most már a legkockázatosabb húsz között sem szerepel.
A McGraw Hill pénzügyi szolgáltató konglomerátumhoz tartozó S&P Capital IQ globális piaci adatelemző csoport Londonban bemuta...
2014-01-22 15:54:39
Visszaemelte a befektetési ajánlású kategóriába Írországot a Moody's
... zárások után, közép-európai idő szerint szombat hajnalban Londonban bejelentette, hogy a hosszú és rövid lejáratú szuverén ír adósságállomány osztályzatát az eddigi "Ba1/Not Prime"-ról egy fokozattal "Baa3/P-3" szintre javította, és az új besorolásra további felminősítést valószínűsítő pozitív kilátást állapított meg.
A többi nemzetközi hitelminősítő osztályzati módszertanába...
2014-01-18 07:03:54
Leminősítette Szerbiát a Fitch Ratings
... nemzetközi hitelminősítő pénteken Londonban közölte, hogy a devizában és hazai valutában fennálló hosszú futamidejű szerb államadósság kockázati besorolását az eddigi "BB mínusz"-ról egy fokozattal "B plusz" szintre rontotta, stabil kilátással. A Fitch ugyanilyen mértékben minősítette vissza a kereskedelmi adósokra megállapított besorolási országplafont, a rövid lejáratú devizaköt...
2014-01-17 10:12:06
1 2 3 .............41 42 43 ......62 63 ......82 83 84 
Címkék: Leminősítette Ukrajnát, Leminősítette Horvátországot, Leminősítette Szerbiát, Fitch Ratings, Adobe Windowson, Flash Playert, Egyesült Államoktól, Investors Service, McGraw Hill, Capital IQ, spekulatív sávba, amerikai besorolást, közép-európai négyek, legkockázatosabb adósok, befektetési ajánlású, rövid lejáratú, legmagasabb prioritási, hiba kiaknázásával, támadók akár, sérülékeny Flash, legjobb besorolásnál, véleményével indokolta, nemzetközi hitelminősítő, fokozattal jobb, horvát gazdaság, világ egyik, legkockázatosabb húsz, többi nemzetközi, kereskedelmi adósokra, legkockázatosabb, konglomerátumhoz, hitelminősítőnél, országplafonját, adósságállomány, országkockázati, adatszolgáltató, finanszírozási, horvátországot, hitelminősítők, befoltozásához, leminősítette, devizaadósság, besorolásának, országplafont, felminősítést, megállapított, hitelminősítő, várakozásával, minősítésével, valószínűsítő, kiaknázásával, módszertanába, bejelentette, magyarország, osztályzatot, osztályzatai, indoklásában, előrejelzése,
© 2013 TVN.HU Kft.