Regisztráció  Belépés
Nyugat-nílusi láz - Virológus: az állatok veszélyeztetettebbek a betegségre
...
Az Állatorvostudományi Egyetem tanárát annak kapcsán kérdezték, hogy Magyarországon eddig csaknem hatvanan fertőződtek meg a nyugat-nílusi lázzal.
A szakember elmondta: a betegség gazdái a vad madarak, a vírust a szúnyogok közvetítik. A fertőzésre elsősorban a lovak fogékonyak.
Rusvai Miklós viszont kiemelte: az emlősök szervezete, így a ló és az emberek szervezete ...
2018-08-26 19:32:22
Szemünk védelmében :
... befolyásolhatja a szemnyomást és a vér áramlását. A testedzés mellett a gyorsabb gyaloglás és a futás is jelentősen lecsökkenti a glaukóma kialakulásának kockázatát.

Számos tényező fokozhatja a glaukóma kialakulásának esélyeit. Ilyen tényező lehet az életkor. 40 éves kor fölött évente kellene szemészeti vizsgálaton megjelenni, mivel ebben a korban is kialakulhat ez a be...
2018-08-08 18:57:59
Mit ne tegyünk, ha leégtünk....
Egészség & fitness egyperces

Ezeket eszébe ne jusson magára kenni, ha leégett..

A nyári hónapokban az egyik leggyakoribb bőrprobléma a napégés. Számos olyan tanácsot kaphatunk, melyek - elvileg - meggyorsíthatják a gyógyulást. Néhány szer azonban többet árt, mint amennyit használ! Mit kerüljünk el, és mit kenjünk a bőrünkre?

A napégés tu...
2018-07-02 09:54:49
Tallóztam
... rendszeres édességfogyasztás éhgyomorra még károsabb, a normál értéknél magasabb lesz tőle a vércukorszinted, ami betegségekhez vezethet, akár a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is fokozhatja.

7. Kávé

A kávé a kedvenc reggeli ital, de ha éhgyomorra fogyasztod, károsabb mint gondolnád. A kávé irritálja a gyomrot, ami gyomorhuruthoz vezethet, de a májnak...
2018-06-17 05:50:24
Ételek , amiktől csak úgy ragyogni fog a bőrünk
Ételek , amiktől csak úgy ragyogni fog a bőrünkAz antioxidánsokban, vitaminokban és egyéb tápanyagokban gazdag ételek fogyasztása nemcsak természetes ragyogást adhat bőrünknek, de még a fényvédelemben is segítségünkre lehetnek.
Citrusfélék

A ...
2018-06-14 16:27:09
4 élelmiszer, amely égeti a hasi zsírt
... omega-3 hiányos állatok nem aludtak a szokásos pihenőidejük alatt, pont úgy fel voltak pörögve, mint az álmatlanságban szenvedő emberek.

A zsírsavban gazdag étrend viszont fokozhatja a szív egészségét, csökkenti a demencia kockázatát és javítja a fogakat. Ami a fogyást illeti: számos omega-3-at hordozó étel fehérjében gazdag és eltelít.

Különösen ajánlott teh...
2018-05-22 18:45:42
Illegális bevándorlás - Politico: Magyarország ellenezte a bolgár EU-elnökség dublini reformjavaslatát
... szabályozásról az uniós vezetők júniusi találkozóján. Márpedig amennyiben n...
2018-05-16 13:51:48
Tallóztam
... hogy megszüntesd az epekövet, és csökkentsd a fájdalmat, amit okoz.

hideg és az influenza

Mint egy természetes antioxidáns, tele van C-vitaminnal. A citrom fokozhatja az immunrendszer harcát a megfázás és az influenza ellen. Erős antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkezik. A télen a legjobb védelmet nyújtja a szezonális betegségek ellen.|...
2018-04-26 19:42:53
Magyar kislány kapta meg az izomsorvadás
... gyógyszert.

Ez az új készítmény elősegíti az izomsorvadásban szenvedő betegeknél hiányzó SMN fehérje nagyobb mennyiségben termelődését. Ezáltal csökkenti az idegsejtek pusztulását, így fokozhatja az izomerőt. Csakhogy egyetlen ampulla a gyógyszerből 20 millió forintba kerül. A család abban bízik, hogy Jázmin hamarosan lábra állhat, hiszen az aláírásoknak köszönhetően e...
2018-04-17 21:07:36
Propolisz - Isten ajándéka
... fájdalomcsillapító hatású. Nincs káros hatása tartós fogyasztása esetén sem. Gyógyszerekkel való káros kölcsönhatása nem ismert. (Bizonyos gyógyszerek pl. antibiotikumok hatékonyságát fokozhatja).

A propolisz vagy méhszurok, önmagában egy gyantás, ragadós anyag, amelyet a méhek tömítőanyagnak vagy ragasztóanyagnak használják. A propolisz alapanyagát a növények mézg...
2018-04-16 08:56:47
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....72 73 74 
Címkék: Állatorvostudományi Egyetem, Rusvai Miklós, hasi zsírt, bolgár EU-elnökség, nyugat-nílusi lázzal, szakember elmondta, betegség gazdái, szúnyogok közvetítik, fertőzésre elsősorban, lovak fogékonyak, emlősök szervezete, emberek szervezete, testedzés mellett, gyorsabb gyaloglás, glaukóma kialakulásának, nyári hónapokban, egyik leggyakoribb, normál értéknél, cukorbetegség kialakulásának, kedvenc reggeli, kávé irritálja, szokásos pihenőidejük, álmatlanságban szenvedő, zsírsavban gazdag, szív egészségét, demencia kockázatát, fogyást illeti, uniós vezetők, természetes antioxidáns, citrom fokozhatja, immunrendszer harcát, influenza ellen, legjobb védelmet, szezonális betegségek, izomsorvadásban szenvedő, idegsejtek pusztulását, család abban, aláírásoknak köszönhetően, propolisz vagy, méhek tömít&#245, propolisz alapanyagát, növények mézg, ragasztóanyagnak, tulajdonságokkal, meggyorsíthatják, reformjavaslatát, antioxidánsokban, vércukorszinted, izomsorvadásban, befolyásolhatja, antibakteriális,
© 2013 TVN.HU Kft.