Regisztráció  Belépés
Krónika 4. rész (kérdések)
... A solymári önkormányzattal folynak a tárgyalások, legutóbb felülvizsgálták korábbi álláspontjukat, így remélhetőleg elhárult ez az akadály. Hozzátette: a megvalósíthatósági tanulmány várhatóan 2020-ra készül el.
Jobbik: mikor jutnak pénzükhöz a jánoshalmiak?

Farkas Gergely (Jobbik) azt kérdezte, mikor kapják vissza a pénzüket a jánoshalmi lakosok, akik a kelletén...
2017-11-20 14:52:28
Letették az SBS Kft. automata alapanyag-tároló csarnokának alapkövét Erdőtelken
... a cég nettó árbevétele 17,5 millió euró (mintegy 5,4 milliárd forint) volt, idén ennél 20 százalékkal magasabb összegre számítanak. A nyereségük azonban a 2016-os 160 millió forintról várhatóan 100 millió forint körüli összegre esik, mert áraikban nem tudták érvényesíteni a végrehajtott béremelések költségnövelő hatását - tette hozzá Balogh László.
Pomázi Gyula, a Nemzetgazd...
2017-11-20 12:32:17
A kormányszóvivő lett az elnöki párt vezetője Franciaországban
... fizetéssel nem járó pártvezetői poszt miatt Castaner kénytelen...
2017-11-18 18:02:51
Nevet kapott egy csillagközi aszteroida
... 30 méteres - áll az Astrophysical Journal Letters című szaklapban megjelent tanulmányban.
Ha más csillagok körül hasonlóképpen formálódnak a bolygók, mint a Naprendszerben, akkor várhatóan több 'Oumuamua-méretű objektum is kilökődhet a folyamat során - vélik a tudósok.
Az aszteroida jóval formálisabb elnevezése az égitestek elnevezéséért felelős Nemzetközi Csillagászati...
2017-11-17 15:43:16
Illegális bevándorlás - Lázár: Magyarország kitart amellett, hogy uniós támogatást kér a kerítéshez
... kerítés a megoldás, nem a migráció megszervezéséhez, hanem a megállításához kérünk segítséget - közölte.
Arról is beszámolt: Brüsszel és Budapest viszonyát befolyáso...
2017-11-16 16:32:00
Lengyel külügy: politikai nyomásgyakorlásként értelmezhető az EP Lengyelországra vonatkozó határozata
... közleményben. Ezzel arra utal a külügyminisztérium, hogy a szerdai strasbourgi határozatban - egyebek mellett - bírált két bírósági törvény parlamenti tárgyalása még nem indult el, erre várhatóan november végén kerül sor.
Varsó nem tér ki a párbeszéd elől, melynek azonban a tényeken, a lengyel érvekre való nyitottságon kell alapulnia - szögezik le. A lengyel diplomácia szerin...
2017-11-15 15:53:09
Felmérés: Merkelnek árthat leginkább, ha nem sikerül a Jamaica-koalíció
... között a migráció és a menekültügy, a külpolitika, a közlekedéspolitika és a mezőgazdaság területének nyitott kérdéseiről.
Az utolsó fordulót a tervek szerint csütörtökön tartják, várhatóan éjjel is tárgyalnak majd. Ezen a "hosszú kések éjszakájának" is nevezett megbeszélésen öntik végső formába az egyeztetési, szondázási folyamat végeredményét.
A delegációkra nehezedő ...
2017-11-14 16:43:20
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... beszerzésére két milliárd forint uni...
2017-11-13 19:03:04
A Soros-terv magyar fordítása
... testületek ugyanis folyamatosan azt állapítják meg, hogy Törökország nem ,,biztonságos harmadik ország" a legtöbb szíriai menedékkérő számára. Ezt a helyzetet a puccskísérlet várhatóan tovább erősíti.Görögországban a menedék fellebbezési bizottságok újabb átszervezését úgy, hogy a kormány iránt barátságosabbak legyenek, minden bizonnyal bíróság ...
2017-11-11 09:38:47
Hitelminősítés - Elemzők: a következő lépés a felminősítés
... gazdasági folyamatok - egy éven belül arra lehet számítani, hogy az adósság-besorolás egy fokozattal javul.
Felgyorsult a gazdasági növekedés üteme, és ez a következő egy-két évben várhatóan így is marad, hiszen a jegybanki és a kormányzati politika egyaránt ösztönzi a gazdaságot, miközben a külső környezet is támogató - mutatott rá Török Zoltán.
Bár a külső többlet eny...
2017-11-10 23:03:47
1 2 3 ....................127 128 ..........191 192 ..........253 254 255 
Címkék: Farkas Gergely, Balogh László, Pomázi Gyula, Astrophysical Journal Letters, Nemzetközi Csillagászati, Török Zoltán, kormányszóvivő lett, elnöki párt, csillagközi aszteroida, következő lépés, solymári önkormányzattal, jánoshalmi lakosok, nyereségük azonban, végrehajtott béremelések, folyamat során, aszteroida jóval, égitestek elnevezéséért, migráció megszervezéséhez, megállításához kérünk, szerdai strasbourgi, párbeszéd elől, lengyel érvekre, lengyel diplomácia, mezőgazdaság területének, utolsó fordulót, tervek szerint, delegációkra nehezedő, legtöbb szíriai, puccskísérlet várhatóan, menedék fellebbezési, kormány iránt, éven belül, fokozattal javul, gazdasági növekedés, következő egy-két, kormányzati politika, külső környezet, külső többlet, franciaországban, megszervezéséhez, barátságosabbak, lengyelországra, felülvizsgálták, önkormányzattal, hitelminősítés, álláspontjukat, görögországban, kormányszóvivő, naprendszerben, megállításához, végeredményét, érvényesíteni, megbeszélésen, puccskísérlet,
© 2013 TVN.HU Kft.