Regisztráció  Belépés
Orbán Viktor: erőforrást látunk a roma közösségben
A kormány erőforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat hallgatói és alumnitalálkozóján, a Magyar Tudományos Akadémián.
,,Nézőpontunk szerint a romák nem segélyen, tehát más adófizetők pénzén tengődő, magatehetetlen kisebbség (...), hanem olyan magyar á...
2018-01-20 17:03:28
Kosztolányi Dezső - A sötét szobában
... sötétben.

Még mindig az. Nyugodt fekete tükrén
felismerem magányos arcomat,
s hallom szivem minő bús hangot ad,
ketyegő panaszát az éjbe küldvén.

Egy régi mese folytatása ez.
E félelem, ez arc s ez árva nesz,
mely egyedül sír a világba halkan.

Előttem újra a sötét lepel,
de most tudom már, kicsoda megy el,
s hogy ...
2018-01-20 05:05:09
Tényleg kell ennyi fenntarthatatlan stadion?
...#26.
Az pedig nem kicsit furcsa, hogy a múlt bűneit folyton folyvást mellőznéd, pedig a jelenben vannak következményei. A jelen a múlt folytatása és a jövő múltja.
Te pedig csak a jelennel kívánsz foglalkozni. Se a múlttal, se a jövővel....
2018-01-17 20:15:16
Szabadságvesztésre ítélték az auschwitzi emlékmúzeum meggyalázásával vádolt két férfit
... fővádlott - aki ügyészi közlés szerint az ítélethirdetés közben nevetett - kilátásba helyezte, hogy fellebbezni fog. Mindazonáltal úgy találta: amennyiben börtönbe kerül, ez a művészakció folytatása lesz.
A bíró az ítélethirdetéskor Auschwitz tragikus történetét idézte fel, s bírálta, hogy ilyen helyen a vádlottak "meztelenségükkel tüntettek", értelmetlennek találta, ha az er...
2018-01-17 19:15:13
John Eldredge „A szeretetem”
... naplóba, bármilyen történetet mesélek el, bármilyen imát fogalmazok is meg - mindennek ez legyen a kiindulási pontja: ,,A szeretetem". És legyen minden az Ő szeretetének folytatása. Csak ülök és hagyom, hogy ez a két szó beégjen az elmémbe. A szívemet az Ő szeretete felé fordítom. Hadd váljon igazsággá számomra. Hadd váljon életté számomra.

,,Valam...
2018-01-15 11:59:08
Német kormányalakítás - Ellenállás formálódik a német szociáldemokratáknál a tervezett nagykoalícióval szemben
... megerősödéséhez, az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt csaknem 13 százalékos választási eredményéhez vezetett - áll a Jusos kiáltványában, melynek szerzői szerint a kormányzás folytatása azért is "felelőtlenség" lenne, mert az SPD átengedné a legnagyobb parlamenti ellenzéki erő szerepét az AfD-nek.
Több vezető SPD-s politikus az előzetes egyeztetésen kidolgozott kompr...
2018-01-14 21:23:56
H.Kohut Katalin: Meghalni lenne jó, hogyan lehetséges?
...
2016. januárjában, vagy 2015 szeptemberében jöttek meg állítólag az újhelyi ismerősök a másik világban. Azóta Attilával, volt szomszédommal folyamatosan írtam azokat, akik helyett megáldoztak engem, különösen januárjától, amióta megjöttek a gonosz kékek, mint népei, azok, akik folyamatosan áldoztak engem a bibliai apokaliptikus tagokkal Vénuszként.

Kegyetlenek volt...
2018-01-14 16:41:19
Merkel varázsolt
Merkel varázsolt


Elhamarkodottak voltak azok az elemzők, akik úgy gondolták, Angela Merkel ellőtte politikusi puskaporát, hiába nyert pártja a szeptemberi parlamenti választásokon, nincs már négy éve Németország élén. Mágikus kompromisszumteremtő képessége még működik, zsebre tette politikai partnereit.


Komócsin Sándor, 2018. január 13. szombat, 09...
2018-01-14 00:33:40
Fehéredik az ország
Fehéredik az országEgyre nagyobb területen vált át havazásba a csapadék, vasárnap reggelig az ország jelentős részén kifehéredhet a táj.

A kelet felől érkező hideg levegő megtette hatását, északkelet felől egyre többfelé váltott szilá...
2018-01-13 22:27:35
Szabolcsi almás máktorta
Hozzávalók
A tésztához:
30 dkg tojásfehérje,
20 dkg cukor,
12 dkg mák,
4 dkg édes morzsa,
1 közepes lereszelt alma,

Az almatöltelékhez
3 dkg vaj, 4 db alma,
2 evőkanál cukor,
1/2 citromlé,

A krémhez:
4 db tojássárgája,
8 dl tej,
20 dkg cukor,
6 evőkanál liszt,
2 csomag vaníliá...
2018-01-13 15:38:13
1 2 3 ..................448 .........672 ..........895 896 
Címkék: Orbán Viktor, Kosztolányi Dezső, John Eldredge, Kohut Katalin, Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat, Magyar Tudományos Akadémián, Alternatíva Németországnak, Azóta Attilával, Angela Merkel, Komócsin Sándor, roma közösségben, sötét szobában, auschwitzi emlékmúzeum, tervezett nagykoalícióval, kormány erőforrást, magyarországi roma, éjbe küldvén, régi mese, világba halkan, sötét lepel, múlt bűneit, jelenben vannak, múlt folytatása, jövő múltja, jelennel kívánsz, ítélethirdetés közben, művészakció folytatása, ítélethirdetéskor Auschwitz, kiindulási pontja, kormányzás folytatása, legnagyobb parlamenti, előzetes egyeztetésen, újhelyi ismerősök, másik világban, gonosz kékek, bibliai apokaliptikus, szeptemberi parlamenti, ország jelentős, kelet felől, fenntarthatatlan, meztelenségükkel, meggyalázásával, kormányalakítás, megerősödéséhez, nagykoalícióval, almatöltelékhez, elhamarkodottak, miniszterelnök, magatehetetlen, ítélethirdetés, szeptemberében, németországnak, értelmetlennek, következményei,
© 2013 TVN.HU Kft.