Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Olasz jobboldali politikus: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsoka
... szeretnénk építeni vagy jobban mondva megvédeni", az identitások Európája.
Hangsúlyozta: ez az Európa nem fél nemet mondani az "invázióra", az iszlamizálódásra. Olyan Európát akarnak - folytatta -, amely megvédi történelmi gyökereit, valós gazdasági érdekeit, az emberek Európája, amely "független az EU jelenlegi szerkezetétől".
Kérdezték arról is, hogy az Olasz Testvérek...
2018-09-22 18:11:56
Cselgáncs-vb - Ungvári és Szabó nyert, Karakas megsérült
... ugyanis első hasraesésénél lenn maradt, majd bicegése láttán a bíró Szabót hirdette ki győztesnek. Hamad valamiért még reklamált kicsit, majd lesántikált a tatamiról. Szabó Frigyesre a folytatásban az ukrán Artem Homula vár.
A 28 éves Karakas kellemes emlékekkel érkezhetett az azeri fővárosba, mivel a 2015-ös Európa Játékokon - melynek keretében lebonyolították a cselgáncs Eb...
2018-09-22 10:12:16
Az SZBU cáfolja, hogy eljárást folytatna Kárpátalján valamely nemzetiségi kisebbséggel szemben
...
A közlemény szerint az SZBU kárpátaljai főosztálya hivatalosan kijelenti, hogy semmilyen eljárásjogi cselekményt nem folytat etnikai csoportok egyetlen tagjával szemben sem. A szolgálat arra kéri a tömegtájékoztatási eszközöket, hogy alaposan ellenőrizzék az általuk terjesztett hírek hitelességét - adta hírül a zakarpattya.net.ua kárpátaljai hírportál.
A mukachevo.net mu...
2018-09-21 17:49:36
Sargentini-jelentés - Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást
... Országgyűlésben a Sargentini-jelentés szövegéről.
A Fidesz erre reagálva azt írta, a DK képviselői az Európai Parlamentben is részt vettek a Magyarország elleni támadásban, és most itthon is folytatják. Mint írták, a párt Brüsszellel együtt azért támad, mert a magyar emberek úgy döntöttek, "hogy nem leszünk bevándorlóország." A magyar parlament elé akarják vinni a bevándorlás...
2018-09-21 16:59:07
Brexit/EU-csúcs - Theresa May: holtponton a tárgyalások
... nem ismerteti, hogy számára melyek az igazi problémák, és ezekre nem javasol alternatív megoldást, addig nem lehet haladást elérni.
Theresa May hozzátette: a brit kormánynak addig is folytatnia kell és folytatni is fogja az előkészületeket arra az eshetőségre, hogy a Brexit-tárgyalások megállapodás nélkül zárulnak.
Hangsúlyozta mindazonáltal, hogy a Nagy-Britanniában él...
2018-09-21 16:39:15
Lavrov: Oroszország támogatja Bosznia területi egységének megőrzését
... (EBESZ) való tagságáról egyeztettek. Lavrov aláhúzta: Oroszország eddig is jól együtt tudott működni az EU-val, és nem látja okát annak, hogy ezt az együttműködést a jövőben ne lehetne folytatni.
Igor Crnadak boszniai külügyminiszter a közös sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra, hogy Oroszország megnyitotta piacát a boszniai áruk előtt, különös tekintettel a gyümölcsex...
2018-09-21 14:58:24
Sargentini-jelentés - DK: határozati javaslatként tárgyalnák a dokumentumot
... kitenni a lakásukból, ha nem gondoskodnak a megfelelő elhelyezésükről - közölte.
A DK olyan módosító javaslatot is készít, ami visszaállítaná az Alkotmánybíróság korábbi jogköreit - folytatta a képviselő. Emellett a választási rendszert is át szeretnék alakítani, hogy az "biztosítsa a szabad és tisztességes választások lebonyolítását".
A felsőoktatási törvény megváltozt...
2018-09-21 14:18:19
Klebelsberg Központ: ismét lehet pályázni a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjra
... azok jelentkezhetnek, akik az egységes, osztatlan tanárképzésre, illetve gyógypedagógia alapképzési szakra nyertek felvételt, vagy a pályázat benyújtásának időpontjában már tanulmányokat folytatnak, és vállalják, hogy oklevelük megszerzése után a végzettségüknek, szakképzettségüknek megfelelő főállású jogviszonyt létesítenek, illetve tartanak fenn.
A juttatás az ösztöndíjas j...
2018-09-21 13:17:40
Klimkin: Ukrajna semmilyen kompromisszumot nem fogad el a magyar állampolgárság kérdésében
... több Ukrajna legyen".
Emlékeztetett, hogy a magyar falvakban és Beregszászon járva látta, hogy az óra ott a magyar időt mutatja, s ennek megfelelően a zászlók is magyarok, igaz - folytatta - nem állami lobogók, de mégiscsak az identitás jelképei. "De mikor ennél több történik, nagyon következetesen kell cselekednünk" - szögezte le az ukrán diplomácia vezetője.
Megjegyez...
2018-09-21 12:37:42
Asztalitenisz Eb - Póta és Ekholm negyeddöntős párosban, Madarászék kiestek
... Guisnel egységgel csapott össze pénteken délelőtt, s nem okozott számára gondot a francia rivális legyőzése. Négyszettes sima siker lett a vége, így szombaton délelőtt jöhet a negyeddöntős folytatás. Az ellenfél egyelőre nem ismert.
A két évvel ezelőtti, budapesti kontinensviadalon bronzérmes, most kilencedikként rangsorolt Madarászék a rendkívül kellemetlen stílusban játszó...
2018-09-21 11:29:25
1 2 3 ..............2942 2943 ........4413 4414 .......5884 5885 5886 
Címkék: Theresa May, Klebelsberg Központ, Klebelsberg Képzési Ösztöndíjra, Asztalitenisz Eb, Olyan Európát, Olasz Testvérek, Szabó Frigyesre, Artem Homula, Európa Játékokon, Európai Parlamentben, Igor Crnadak, magyar állampolgárság, identitások Európája, emberek Európája, bíró Szabót, ukrán Artem, azeri fővárosba, 2015-ös Európa, közlemény szerint, szolgálat arra, általuk terjesztett, párt Brüsszellel, magyar emberek, magyar parlament, igazi problémák, brit kormánynak, előkészületeket arra, közös sajtótájékoztatón, figyelmet arra, boszniai áruk, megfelelő elhelyezésükről, választási rendszert, felsőoktatási törvény, pályázat benyújtásának, magyar falvakban, magyar időt, identitás jelképei, ukrán diplomácia, francia rivális, negyeddöntős folytatás, ellenfél egyelőre, rendkívül kellemetlen, bevándorlóország, nyomásgyakorlást, iszlamizálódásra, alkotmánybíróság, előkészületeket, kompromisszumot, jelentkezhetnek, külügyminiszter, országgyűlésben, végzettségüknek, elhelyezésükről, lebonyolították, gyógypedagógia,
© 2013 TVN.HU Kft.