Belépés
Társelnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben
... hogy helyi szinten is az emberek érdekei érvényesüljenek.
Kis-Szeniczey Kálmán, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés tagja, akit az LMP kongresszusa szombaton elnökségi taggá választott, fontosnak ítélte a vidéki jelenlét erősítését az LMP vezetésében. Úgy vélte: a nehezebb viszonyok között élő vidéki csoportok felé is nyitnia kellene a pártnak.
Keresztes László Lóránt, a pá...
2018-10-20 16:28:26
Megnyílt a Csabai Kolbászfesztivál
... István, az Országgyűlés alelnöke ehhez hozzátette, bízik abban, hogy a kolbász után, a fesztivál is hungarikummá válik.
Hégely Sándor, a fesztivál igazgatója hangsúlyozta, különösen fontosnak tartják, hogy a csabai gasztronómiai hagyományokat a következő generációkra áthagyományozzák.
Törekvésüket bizonyítja, hogy az első napon, az ifjúsági kolbásztöltő versenyen csakne...
2018-10-20 15:44:48
Átadták a Junior Prima-díjakat népművészet és közművelődés kategóriában
... támogathatta".
A Docler csoport tulajdonosa, Gattyán György nyolc éve társalapítój...
2018-10-20 15:43:41
Új Kezdet- Emberangyal kiteljesedése
... hittünk, egy varázsütés alatt szertefoszlanak és semmissé válnak.
Eljön az a pont életünkben, amikor teljesen más értékrendet állítunk fel, és ebből kifolyólag már más értékeket tartunk fontosnak.
Emberi kapcsolataink többnyire megváltoznak, átminősülnek.
Új utakat járunk be, új emberek, új kapcsolatok lépnek be az életünkbe.
Egyre inkább előhozzuk magunkból az...
2018-10-15 13:41:18
Jánossomorjai beszédek 2017
... sem. Természetesen fel kell villantani a történelmi eseményeket, hogy Petőfiék harcához hasonlóan beépüljön nemcsak a históriába, hanem mindannyiunk szívébe, agyába. De legalább ilyen fontosnak tartom a még élő emlékezet továbbadását. A forradalom, majd a budapesti szabadságharc győzelmének eufórikus öröme, majd az árulás döbbenete, a megtorlás rettenete minden magyar családot éri...
2018-10-15 07:07:39
Gondolataim, amiket fontosnak érzem, hogy kiírjam magamból.
... Kedves Barátaim! Köszöntelek benneteket! Hosszabb, rövidebb idő elteltével, visszatértem, öreg, sántikáló gépemhez, amelyik igazán nem is hagyott még cserben..
.A Kishercegből idéznék, egy rövid, de sokat mondó idézetet..." "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél!." Az állat, és az ember kapcsolata, különleges, ha a szívével lát az ember...!...
2018-10-12 11:06:35
DK: Tarlós előre lemondott minden fővárosi jogkörről
... kell akadályozni, hogy Orbán Tarlós mögé bújva rátegye a kezét a fővárosra, a fejlesztési pénzekre és Budapest bevételeire - fogalmazott.
Gy. Németh Erzsébet szerint a DK azt tartja fontosnak, hogy egy ellenzéki jelölt álljon majd szembe Tarlós Istvánnal, de mindegy, hogy tárgyalások vagy előválasztás útján választják ki a demokratikus ellenzék főpolgármester-jelöltjét. Arra ...
2018-10-10 14:32:17
Novák: megalakult a Fidesz-KDNP-frakció népesedés- és családügyi kabinetje
... közölte, az első ülésen megerősítették a kormány elköteleződését az iránt, hogy Magyarország jövőjét a magyar gyermekekben látják, a migráció helyett pedig a családok támogatását tartják fontosnak.
Elmondta, a testületnek 11 tagja van. A Fideszből Bányai Gábor, Dunai Mónika, Kállai Mária, Kovács József, Mátrai Márta, Szatmáry Kristóf, Tapolczai Gergely és Zsigmond Barna, a Ke...
2018-10-10 11:51:45
HENT: az emberek több mint 50 százaléka szerint veszélyes a hamisítás
... tartja a hamisítványok eladását, 29 százalékuk pedig a fogyasztót is felelősségre vonná. A válaszadók 65 százaléka a jelenleginél szigorúbban büntetné a hamisítókat, 71 százalékuk pedig fontosnak tartaná a mostaninál gyakoribb és hatékonyabb ellenőrzést.
Továbbra is a bizonytalan forrásból származó gyógyszerek elutasítottsága a legerősebb, a válaszadók 95 százaléka nem vásáro...
2018-10-10 11:11:33
Az evezős világversenyek színvonalában vár előrelépést a magyar sportvezető
... elmondta: döntéseikkel az evezős világversenyek "minőségében" és "attraktivitásában" is előrelépést szeretnének elérni.
Szántó Éva a magyar evezéssel kapcsolatban megemlítette: nagyon fontosnak tartja a budapesti evezőspálya megépítésének elkezdését. "Ennek megvalósulása további lendületet adhat a sportágnak" - közölte.
Hozzátette: az edzők képzésében és továbbképzésében...
2018-10-10 10:51:16
1 2 3 ....................746 747 ...........1120 1121 ..........1492 1493 1494 
Címkék: Demeter Mártát, Csabai Kolbászfesztivál, Junior Prima-díjakat, Kezdet- Emberangyal, Kis-Szeniczey Kálmán, Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés, Keresztes László Lóránt, Hégely Sándor, Gattyán György, Kedves Barátaim, Orbán Tarlós, Németh Erzsébet, Tarlós Istvánnal, Fideszből Bányai Gábor, Dunai Mónika, Kállai Mária, Kovács József, Mátrai Márta, Szatmáry Kristóf, Tapolczai Gergely, Zsigmond Barna, Szántó Éva, emberek több, evezős világversenyek, magyar sportvezető, emberek érdekei, vidéki jelenlét, nehezebb viszonyok, kolbász után, fesztivál igazgatója, csabai gasztronómiai, következő generációkra, első napon, ifjúsági kolbásztöltő, varázsütés alatt, történelmi eseményeket, budapesti szabadságharc, árulás döbbenete, megtorlás rettenete, ember kapcsolata, fejlesztési pénzekre, ellenzéki jelölt, demokratikus ellenzék, első ülésen, kormány elköteleződését, magyar gyermekekben, migráció helyett, családok támogatását, hamisítványok eladását, jelenleginél szigorúbban, mostaninál gyakoribb, bizonytalan forrásból,
© 2013 TVN.HU Kft.