Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... átláthatjuk lelkünkben rejlő, sokszor elfojtott problémákat.

Achilles-ín: lelki túlfeszítettség

Ágyba pisilés: félelem egy személytől

Agyrázkódás: irányváltás fontosságát mutatja.

Ájulás: El akarsz futni a világ és a gondok elől.

Alacsony vérnyomás: Félsz a döntésektől, nem mersz elmenni a falig.

Alkar: cselekvőképe...
2017-10-23 10:56:22
Október 23. - Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékeztek New Yorkban a magyar ENSZ-képviseleten
... egyik legfontosabb feladataként említette az etnikai, vallási, faji és nyelvi szabadságjogok védelmét. Kiemelte emellett a modernkori rabszolgaság és emberkereskedelem elleni fellépés fontosságát.
A rendezvényen beszédet mondott Miroslav Lajcák, a Közgyűlés elnöke is. A politikus kifejtette: az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc az emberi méltóságért folytatott küzde...
2017-10-21 07:31:17
Trócsányi: Európában el kell kerülni a kettős mérce kialakulását
... körökkel folytatott párbeszéd során sikerült konszenzusra jutni a nyitott kérdésekben.

A miniszter az Európai Unió jövőjével kapcsolatban kiemelte a visegrádi együttműködés fontosságát. "Amikor a négy ország közösen tud megfogalmazni egy állásfoglalást, nagyobb a hangja, mint amikor külön-külön próbálják véleményüket megfogalmazni." - mondta.

A kötetének bemu...
2017-10-20 19:23:56
A közös történelem fontosságát hangsúlyozta az orosz védelmi miniszter Belgrádban
...
A szerb illetékes tárca közleménye szerint Aleksandar Vulin leszögezte, Szerbia katonailag semleges ország, de ahhoz, hogy az is maradjon, katonailag erősnek kell lennie. Éppen ezért fontos Szerbia számára az a segítség, amelyet Oroszország biztosít - húzta alá a szerb miniszter arra a hat MiG-29-es vadászgépre utalva, amelyet a napokban kapott Belgrád Moszkvától. Szergej Soj...
2017-10-20 14:43:24
Átadták a megújuló Testnevelési Egyetem első új épületét
... követhetetlen. A nemzetközi tapasztalatok szerint az étrend-kiegészítőkben a tiltott anyagok mennyisége 10-15 százalékra tehető, ez a szám is jól mutatja a központ és a laboratórium fontosságát - hívta fel a figyelmet.
"Mostantól az itt végzendő vizsgálatokkal a legcsekélyebb mennyiségű tiltott szer kimutatására is képes lesz az intézmény" - emelte ki az államtitkár.
Pal...
2017-10-20 12:32:09
Obama: az amerikai demokrácia a tét a kormányzóválasztáson
... egy esélyt, mindenkinek megvan a maga méltósága és értéke, vagyis mi a remény politikáját hirdetjük" - fogalmazott szónoklatában Barack Obama.
A volt elnök hangsúlyozta annak fontosságát is, hogy az Egyesült Államok a világ vezetője maradjon. "A világ számít Amerikára, a világ minket tekint példának" - állította.
Virginiában Obama Ralph Northam jelenlegi kormányzó-hely...
2017-10-20 09:01:40
Barack Obama volt amerikai elnök visszatér a politikába
... felmérések.
Elemzők a virginiai választás eredményét tartják fontosabbnak, mert jelzést adhat a jövő évi, úgynevezett félidős választások várható eredményeire nézve is. Virginia fontosságát erősíti, hogy ez volt az egyetlen déli szövetségi állam, ahol a tavalyi elnökválasztáson, ha nem is nagy arányban, de a demokraták elnökjelöltje, Hillary Clinton győzött. Virginia ugyanis...
2017-10-19 17:33:55
Cseh választások - Elemző: komoly átrendeződés várható
... péntek-szombatra kiírt képviselőházi választási kampányban hangsúlyos volt a migrációhoz, az EU-hoz és a V4-hez fűződő viszony. A bevándorlás területén a pragmatikus, külső határvédelem fontosságát képviselő álláspont jellemző például Andrej Babis mozgalmára, az ANO-ra - fűzte hozzá az elemző.
Babis mozgalma az egyik esélyese a választásoknak, de az arányos választási rendsze...
2017-10-19 11:22:34
Méltatta Indiát, bírálta Kínát az amerikai külügyminiszter
... amerikai diplomácia vezetője a Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központja (CSIS) nevű kutatóintézetben tartott előadásában az Egyesült Államok és India közötti "stratégiai partnerség" fontosságát hangsúlyozta, kiemelve, hogy Washington tovább erősítené ezt a kapcsolatot.
Rex Tillerson dicsérte India értékrendszerét és demokráciáját, szemben Kínáéval, amelyről azt állítot...
2017-10-18 23:44:25
A munkáltatóknak fontos szerepük van az öngondoskodás elindításában egy felmérés szerint
... hogy létezik ilyen engedmény - írta az ÖPOSZ.
A közleményben Nagy Csaba, az OTP Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója kiemelte, egyre több munkáltató ismeri fel saját szerepének fontosságát az öngondoskodás ösztönzésében. Ezt jól mutatja, hogy idén a korábbiaknál kedvezőtlenebb adózás ellenére, a pénztárnál az egy évvel korábbival azonos szinten maradtak a munkáltatói hozzájáru...
2017-10-17 14:15:34
1 2 3 ......................268 269 ...........403 404 ...........536 537 538 
Címkék: Testnevelési Egyetem, Barack Obama, Méltatta Indiát, Miroslav Lajcák, Európai Unió, Aleksandar Vulin, Belgrád Moszkvától, Szergej Soj, Egyesült Államok, Virginiában Obama Ralph Northam, Hillary Clinton, Andrej Babis, Nemzetközi Tanulmányok Központja, Nagy Csaba, 1956-os forradalomra, magyar ENSZ-képviseleten, kettős mérce, közös történelem, orosz védelmi, megújuló Testnevelési, amerikai demokrácia, amerikai külügyminiszter, munkáltatóknak fontos, öngondoskodás elindításában, felmérés szerint, gondok elől, modernkori rabszolgaság, rendezvényen beszédet, politikus kifejtette, 1956-os magyar, emberi méltóságért, nyitott kérdésekben, visegrádi együttműködés, négy ország, kötetének bemu, szerb illetékes, szerb miniszter, napokban kapott, nemzetközi tapasztalatok, tiltott anyagok, laboratórium fontosságát, legcsekélyebb mennyiségű, maga méltósága, remény politikáját, volt elnök, világ vezetője, világ számít, világ minket, virginiai választás, egyetlen déli, tavalyi elnökválasztáson, demokraták elnökjelöltje,
© 2013 TVN.HU Kft.