Belépés
A Kapor:
... nem szerencsés. A gyakorlat azt mutatja, hogy a kapor néhány hónap ala...
2018-04-16 08:49:12
Adjon a Jó Isten . . .
... Marika : 2018 . 04 . 01 . 08 : 35
...
2018-04-01 08:55:49
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánoK Mindenkinek !
...





Bédné Marika : 2018 . 04 . 01 . 08 : 52



...
2018-04-01 08:53:00
A flódni története
... szerinti ám ez esetben szilvalekvár réteg nélkül készült flódni is a jellemző, amit a következő, leginkább a zserbót idéző, uzsgorodi flódni is illusztrál.



S, ha már a zserbó szóba került, aligha kerülhető meg, hogy az előző kép mellé, összehasonlításul ne kerül...
2017-12-13 13:30:46
Hulladék helyett valódi hús lesz a virsliben
Hulladék helyett valódi hús lesz a virsliben



A termékek címkéin feltüntetett húsmennyiség arányába nem számíthatják bele a gyártók a csontokról mechanikailag lefejtett mellékterméket a Magyar Élelmiszerkönyv módosítása szerint. A szakma szerint ez...
2016-07-28 18:56:55
édesburgonya termesztése


ÉDESBURGONYA - Hogyan neveljünk édesburgonyát?

Amikor pár évvel ezelőtt megjelentek a multik polcain, csak csodálkoztam: mik ezek a lila gumók? Később már vásároltam is belőle, s már csak dicsértem, hogy milyen finom (bár drága) az édes bu...
2016-03-02 17:27:57
A TÖKÉLETES TAFELSPITZ - A táfelspicc (tányérhús) receptje
... óra.

...
2015-11-24 17:18:47
Farsang
... lélekzavaró hatását. Az újra elcsüggedők Háromkirályok napján (Vízkeresztkor) kaptak új biztatást. Megerősítést Jézus születéséről és a gyeplő meglazítását.


Elkezdődhetett a farsang, amire nagy szüksége volt a középkor meggyötört népének. A bajokat tetézendő a 14. ...
2015-02-15 09:11:57
Farsang: az élet olyan, mint a fánk

“ÓH JAJ, ezekben a napokban hány keresztény ember fordul a kegyelem világosságából a sötétség cselekedeteihez, vagyis a torkossághoz, az iszákossághoz, a bujálkodáshoz. Az efféle emberek a farsangban istenüknek választják az ördögöt, akit álarcos mulatsággal és fajtalan énekekkel dicsőítenek megve...
2015-02-15 09:02:47
GASZTRONÓMIAI, ÉTTERMI TRENDEK – 2014
ERŐSÖDŐ TRENDEK - a fülétől a farkáig, savanyítás, kelbimbó...
Az előző (2013) esztendőhöz képest számos trend előrelépett, felértékelődött. Közülük a legnagyobb ugrást (+16%) a fülétől a farkáig, vagy a gyökerétől a hajtásvégig trend érte el. Ez a trend annyit tesz, hogy köv...
2014-01-05 12:57:31
1 2 3 
Címkék: Áldott Húsvéti Ünnepeket, TÖKÉLETES TAFELSPITZ, ÉTTERMI TRENDEK, Bédné Marika, Magyar Élelmiszerkönyv, Megerősítést Jézus, ERŐSÖDŐ TRENDEK, flódni története, élet olyan, kapor néhány, zserbót idéző, zserbó szóba, termékek címkéin, csontokról mechanikailag, szakma szerint, multik polcain, lila gumók, újra elcsüggedők, gyeplő meglazítását, középkor meggyötört, bajokat tetézendő, napokban hány, kegyelem világosságából, sötétség cselekedeteihez, efféle emberek, farsangban istenüknek, legnagyobb ugrást, hajtásvégig trend, trend annyit, cselekedeteihez, élelmiszerkönyv, felértékelődött, világosságából, mellékterméket, elkezdődhetett, mechanikailag, iszákossághoz, gasztronómiai, bujálkodáshoz, vízkeresztkor, kalynskitchen, édesburgonyát, háromkirályok, thisyearsgirl, szilvalekvár, torkossághoz, számíthatják, húsmennyiség, édesburgonya, csodálkoztam, megerősítést, születéséről, meglazítását, feltüntetett, foodandwine, megjelentek, termesztése, mindenkinek, hajtásvégig, előrelépett, elcsüggedők, lélekzavaró, esztendőhöz,
© 2013 TVN.HU Kft.