Regisztráció  Belépés
MLS - Ismét Sallói Dániel vezérletével győzött a Kansas City
... vendégek a szünetben 2-0-ra vezettek, de a szünet után a 21 éves magyar csatár - aki végigjátszotta a találkozót - előbb szépített, majd adott két gólpasszt, így csapatának sikerült fordítania.
A Kansas Citynek két vereség és öt döntetlen mellett ez volt a kilencedik győzelme az idényben, így továbbra is vezeti a nyugati főcsoportot. Sallóinak ez volt az ötödik gólja és az öt...
2018-06-24 08:50:58
Sallói Dániel két gólja is kellett a Kansas továbbjutásához
...
A címvédő SKC házigazdaként hátrányba került a 2016-ban kupagyőztes FC Dallas elleni, szombati mérkőzésen, ám a 21 éves magyar csatár duplájával a szünet után sikerült fordítania.
A vendégek részéről a Ferencváros korábbi játékosa, a belga Roland Lamah egyenlített, végül a Sallói helyére a 85. percben becserélt francia Yohan Croizet szerezte meg a győztes gólt a Kansas C...
2018-06-17 08:21:07
Ombudsman: súlyos problémák vannak a gyermekpszichiátriai kezelésekkel kapcsolatban
... j...
2018-06-06 13:39:57
A munka görög értelmezése
... földművesek munkája minden emelkedettséget nélkülözött. A munka elrabolta az embertől azt az időt, amit baráti kapcsolatok ápolására és a polgárok jogainak gyakorlására kellett volna fordítania. Hésziodosz szerint a munka Érisztől, a viszály istennőjétől származik, és Pandora szelencéjéből szabadult ki Zeusz büntetéseként. Cicero a munkát méltatlannak és hitványnak minősítette. A ...
2018-06-01 16:48:16
Szili Katalin: az uniónak több figyelmet kell fordítania az őshonos kisebbségekre, mint a bevándorlókra
...
Szili Katalin a Hogyan tovább az európai kisebbségvédelem terén? címmel tartott rendezvényen hangsúlyozta: az unió alapvető feladatának kell lennie, hogy az európai kisebbségek védelmét szem előtt tartja a jogalkotási folyamatok során, a nemzetközi szerződések ratifikációja alkalmával és az uniós szabályozások nemzeti végrehajtásának ellenőrzésekor.
Az uniónak tudomásul ...
2018-05-16 19:28:35
Charlestoni tenisztorna - Stollár Fanny győzelemmel kezdte a selejtezőt
... játékos a torna honlapja szerint két és fél óra alatt győzte le a 136. helyen álló ellenfelét.
Az első szettben Teichmann-nak 5:4-nél játszmalabdája volt, Stollárnak innen sikerült fordítania. Az ugyancsak szoros második felvonás végén a svájci egyenlített, majd a harmadikban elhibázott egy meccslabdát.
A rövidítésben a magyar teniszezőnek négy, riválisának egy lehetőség...
2018-03-31 19:54:32
A Kósa Lajosra bízott rejtélyes 1300 milliárd forint miatt ö
... ami szerint 1300 milliárd forint feletti ellenőrzést kapta meg Kósa Lajos, és az ismeretlen megbízótól származó felkérés szerint az összeget államkötvények vásárlására kellett volna fordítania.

Az ügyben egyelőre sokkal több a kérdőjel, mint amennyit tudni lehet, de Kósa legutóbbi magyarázata szerint gyakorlatilag becsapta őt egy Csengeren élő háztartásbeli nő azzal a ...
2018-03-13 20:41:23
Az EP elfogadta Ujhelyi István jelentését az intelligens közlekedési rendszerekről
... illetve közelebb lehet kerülni az "önvezető közlekedés ma még futurisztikus valóságához" - írta.
Figyelmeztetett ugyanakkor, hogy az európai közösségnek jelentős figyelmet kell fordítania az egyenlőtlen infrastrukturális fejlődésre az EU-ban.
"Míg ugyanis Németországban hamarosan tesztelni tudjuk majd az egymással kommunikáló autók és más kapcsolódó közlekedési eszközök ...
2018-03-13 18:49:10
Férfi kézilabda BL - Értékes veszprémi döntetlen Flensburgban
... növelték is a különbséget (8-5). Mikler Roland egyre jobban védett - egyedül az ellenfél távoli átlövéseivel szemben volt tehetetlen -, ennek is köszönhette a magyar csapat, hogy sikerült fordítania (11-12).
A hajrában is rendkívül magas volt az iram mindkét oldalon, az első félidő döntetlennel zárult (16-16).
A szünet után is szoros volt az állás, Mikler továbbra is kiv...
2018-02-25 23:44:21
ALJASSÁGOK, POFÁTLANSÁGOK ÉS TRÜKKÖK, AMELYEK eGY CÉLT SZOLG
... élő, de magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgárok a határon túli magyarokhoz hasonlóan levélben szavazzanak.

Sok választónak így jelentős összeget és időt kell arra fordítania, hogy eljusson az adott országban abba a városba, ahol a külképviseleten leadja szavazatát, vagy haza kell, hogy utazzon.

A Jobbik hívta fel a figyelmet arra, hogy egy névjeg...
2018-02-14 22:50:23
1 2 3 .....21 ...31 32 ...41 42 
Címkék: Ismét Sallói Dániel, Kansas City, Sallói Dániel, Szili Katalin, Stollár Fanny, Kósa Lajosra, Ujhelyi István, POFÁTLANSÁGOK ÉS TRÜKKÖK, CÉLT SZOLG, Kansas Citynek, Roland Lamah, Yohan Croizet, Kansas, Kósa Lajos, Mikler Roland, munka görög, uniónak több, őshonos kisebbségekre, intelligens közlekedési, szünetben 2-0-ra, szünet után, kilencedik győzelme, nyugati főcsoportot, ötödik gólja, 2016-ban kupagyőztes, vendégek részéről, belga Roland, győztes gólt, munka elrabolta, polgárok jogainak, munka Érisztől, viszály istennőjétől, munkát méltatlannak, európai kisebbségvédelem, unió alapvető, európai kisebbségek, jogalkotási folyamatok, nemzetközi szerződések, uniós szabályozások, uniónak tudomásul, torna honlapja, első szettben, ugyancsak szoros, svájci egyenlített, harmadikban elhibázott, magyar teniszezőnek, ismeretlen megbízótól, összeget államkötvények, ügyben egyelőre, európai közösségnek, egyenlőtlen infrastrukturális, egymással kommunikáló, ellenfél távoli, magyar csapat, iram mindkét, első félidő,
© 2013 TVN.HU Kft.