Belépés
Az egyik legjobb gyógyító: mezei zsurló
... az egyik legismertebb gyógynövény a haj és a körmök megszépítésére. Erősíti a hajgyökereket, megszünteti a korpát, elősegíti a haj növekedését és hajhullás esetén is nyugodt szívvel fordulhatunk ehhez a gyógynövényhez. Külső hajápoláshoz keverjen össze 4-5 csepp mezei zsurló tinktúrát két evőkanál olívaolajjal, és masszírozza ezzel az eleggyel a fejbőrét legalább tíz percig. Majd ...
2018-10-05 13:34:45
A FÁK GYÓGYÍTÓ EREJE - Faterápia 2.
... a szelelem hordozója. Erotikus hatása annyira erős, hogy már a puszta látásától is szerelem támad a szívekben. Szerelmi kisugárzása a virágzáskor a legerősebb, de mindig bizalommal fordulhatunk hozzá, ha az kívánjuk, hogy maradéktalanul átadhassuk magunkat a szerelemnek. A cseresznyefa szerelemfokozó hatása elementáris, ennélfogva a szexuális gátlásokat is jótékonyan oldja fel. Ha...
2018-08-11 13:36:47
Tallóztam
...


"Az idő sohasem vár, szigorúan halad tovább. De nemcsak az idő halad, vele együtt az életünk is telik, ugyanazon a pályán. Ha valamit elrontottunk, nem fordulhatunk vissza, hogy újra próbálkozzunk vele. Az idő nem ismeri a második esély fogalmát."


Tendzin Gjaco

Fordította: Sári László
...
2018-07-18 20:43:37
Szép gondolatok...
...


"Az idő sohasem vár, szigorúan halad tovább. De nemcsak az idő halad, vele együtt az életünk is telik, ugyanazon a pályán. Ha valamit elrontottunk, nem fordulhatunk vissza, hogy újra próbálkozzunk vele. Az idő nem ismeri a második esély fogalmát."


Tendzin Gjaco

Fordította: Sári László


...
2018-07-15 21:18:21
Csak magyarul beszélőknek...
... kiválóan képviseli a családot különféle rendezvényeken. Az elkötelezett Agi Tál nővérem élen jár a meggyőzésben, de Reflek Tál igyekszik folyton ellentmondani neki. Medi Tálhoz bármikor fordulhatunk átgondolt és megnyugtató tanácsokért.

Szalu Tál unoka öcsém éppen katona idejét tölti a hadseregben.

Bevásárolni Kós Tál nagynéném szokott a piacon, mert ő mindig...
2018-07-12 23:51:50
Mindenki közeledhet Jézushoz, aki úgy érzi, segítségre .....
... aki úgy érzi, segítségre szorul!
2018. július 1. vasárnap 18:05
Július 1-jén a déli Mária-imádság előtt elmondott beszédében arról elmélkedett a pápa, hogy mi is bizalommal fordulhatunk Jézushoz minden bajunkkal, ha van hitünk benne. Az ima után több aktuális egyházi és világi esemény kapcsán is kérte a hívek imáját, az emberek segítségét.
Ferenc pápa magyarra fordí...
2018-07-01 23:51:00
Gondolataim...
... tiszta lelkiismeretű, becsületes emberek.

Beszéltem emberekkel, sok jó tanácsot ötletet kaptam. Elgondolkozom rajt.... Ők a barátaim, mindent megtudunk beszélni. Egymáshoz fordulhatunk bármikor. Egy a fontos, hogy egymás bizalmával a becsületünkkel soha ne játszunk! Éljünk őszintén, tiszta lelkiismerettel!

"Saját életem írója vagyok..sajnos tollal írtam, így ...
2018-06-21 06:44:46
Mivel mérgezzük a lelkünket és homályosítjuk el a fényünket?
... társadalmi stb.) elvárásoknak és be akarjuk váltani a hozzánk fűzött reményeket, ezért sokszor mások reakcióinak rendeljük alá az életünket. Ilyenkor könnyen a valódi természetünk ellen fordulhatunk. Ajánlom, hogy ne veszítsd el a saját belső lényegeddel és lényeddel való kapcsolatot.

Ragaszkodunk az idejét múlt dolgokhoz

Ez a problematika az elengedésről sz...
2018-05-20 12:37:22
Szép gondolatok...
... személy, akivel születésünkkor (de már előtte is) először kapcsolatba kerülünk, és akivel ez a láthatatlan kötelék meg marad egész életünkben. Ő az, akihez örömünkkel, bánatunkkal fordulhatunk. Ő az egyetlen aki mindvégig feltétel nélkül szeret, aki számára mindig mi, a gyerekei vagyunk a legfontosabbak, akárhány évesek legyünk is.
Ő tartotta, és tartja ma is össze a családot...
2018-05-06 15:52:39
Csak magyarul beszélőknek
... családot különféle rendezvényeken .

Az elkötelezett Agi Tál nővérem élen jár a meggyőzésben, de Reflek Tál igyekszik folyton ellentmondani neki.

Medi Tálhoz bármikor fordulhatunk átgondolt és megnyugtató tanácsokért.

Szalu Tál unokaöcsém éppen katonaidejét tölti a hadseregben.

Bevásárolni Kós Tál nagynéném szokott a piacon, mert ő mindi...
2018-02-19 19:38:05
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: GYÓGYÍTÓ EREJE, Tendzin Gjaco, Sári László, Reflek Tál, Medi Tálhoz, Szalu Tál, Bevásárolni Kós Tál, egyik legjobb, egyik legismertebb, körmök megszépítésére, fejbőrét legalább, szelelem hordozója, puszta látásától, cseresznyefa szerelemfokozó, szexuális gátlásokat, második esély, családot különféle, déli Mária-imádság, hívek imáját, emberek segítségét, becsületünkkel soha, hozzánk fűzött, valódi természetünk, saját belső, idejét múlt, láthatatlan kötelék, gyerekei vagyunk, lelkiismerettel, rendezvényeken, gyógynövényhez, maradéktalanul, legfontosabbak, becsületünkkel, szerelemfokozó, születésünkkor, megszépítésére, elgondolkozom, próbálkozzunk, hajgyökereket, homályosítjuk, lelkiismeretű, ellentmondani, elrontottunk, fordulhatunk, elvárásoknak, elkötelezett, cseresznyefa, meggyőzésben, legismertebb, problematika, olívaolajjal, ragaszkodunk, katonaidejét, elengedésről, hajápoláshoz, természetünk, megszünteti, láthatatlan, masszírozza, lényegeddel, bánatunkkal, reakcióinak, szerelemnek, virágzáskor, elementáris,
© 2013 TVN.HU Kft.