Regisztráció  Belépés
Handó: a bírói függetlenséget semmi sem fenyegeti
... felvetésre, hogy az Országos Bírói Tanács (OBT) néhány tagja is ellenzi az elképzelést, azt mondta: megdöbbenve olvasta, hogy magyar bírák egy Brüsszel által finanszírozott testülethez fordultak.
"Sajnálatosnak tartom azt (...), hogy néhány bírótársunk magáról és a kötelességeiről, a közösség iránti felelősségről megfeledkezve külföldre szalad, és elárulja a hazánkat" - fogal...
2018-06-17 07:51:00
Mintha jó taktika lenne nem szólni az elmebetegre, hogy tegy
... Akadémia elnökéhez is.

Semmi érdekes nincs itt kérem, most ért oda a csúnya bácsi a zsákkal. Emlékszik még valaki arra a pillanatra, amikor a tudományos élet szereplői levélben fordultak Lovász Lászlóhoz, a Magyar Tudományos Akadémia elnökéhez?

- Huszonnyolc kutató - köztük Csányi Vilmos, Falus András és Solymosi Frigyes - nyílt levélben...
2018-06-17 05:40:50
Minden összejött
... jártam Pesten orvosnál, főztem minden este intéztem az ügyeket, amik valahogyan sehogy sem akarnak elfogyni.

Május közepén jelezte Pisti, hogy édesanyja állapota rosszabbra fordult és otthon kell maradnia. Tudtuk, hogy így lesz. Három hétig tartott az utolsó szakasz. A héten volt a temetés, Nyugodjék békében!

Közben próbáltam uralni a helyzetet, úgy érzem si...
2018-06-16 16:57:23
Babcsenko-ügy - Újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe az ukrán hatóságok
... Vjacseszlav Pivovarnyik bízta meg őt Babcsenko megölésének megszervezésével.
A Herman által a gyilkosságra felbérelt férfi azonban rögtön, amint ajánlatot kapott tőle, az SZBU-hoz fordult, így szerzett állítólag az ukrán titkosszolgálat tudomást a Babcsenko ellen készülő merényletről.
A vizsgálat szerint Pivovarnyik utasítására Herman megfinanszírozta három ukrán férfi...
2018-06-15 20:13:10
Andrej Babis beperelte Szlovákiát az európai emberi jogi bíróságon
... márciusban ez ellen fellebbezett, és a Legfelsőbb Bíróság most ezt a keresetet utasította el. Andrej Babis azonban nem ért ezzel egyet, és ezért most az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult jogorvoslatért. A Seznam.cz értesülése szerint Babis a per anyagát és érveit csütörtökön küldte el az európai bíróságnak.
A sokmilliárdos vagyonnal rendelkező politikus kitartóan tagad...
2018-06-15 17:52:22
Mesterséges intelligencia adta vissza a hangját egy rádiósnak
... így képtelen egyszerre két-három szónál többet kimondani.
A riporter mégsem hagyta abba a munkát, interjúkat írt, de az éterből lényegében eltűnt a hangja. Munkaadója a CereProchoz fordult, melynek segítségével Dupree június 25-től újra "megszólalhat": megírja a szövegét, amit egy program beszéddé alakít és az ő hangján hangzik el a rádióban.
"Kétségtelen, hogy én szóla...
2018-06-15 13:11:35
ÁSZ: szabályszerű és átlátható volt az időközi választások és a kvótareferendum pénzügyi lebonyolítása
... részére. Az ÁSZ jelentésében két javaslatot fogalmazott meg az NVI elnökének, amelyre az érintettnek 30 napon belül intézkedési tervet kell készítenie. Az ÁSZ emellett figyelemfelhívó levéllel fordult az NVI elnökéhez, hogy intézkedjen a jogszabálysértő gyakorlat megszüntetése érdekében.
A számvevőszék ugyancsak pénteken tudatta, hogy befejezte a 2016. október 2-án megtartott...
2018-06-15 11:31:24
Vb-2018 - Az eddigi legnagyobb különbség a nyitómérkőzéseken
...
Eddig kétszer fordult elő kétgólos differencia: a németek 2006-ban 4-2-re verték Costa Ricát, míg négy éve a brazilok 3-1-re Horvátországot. Az oroszok ezúttal 5-0-ra múlták felül Szaúd-Arábia csapatát.
A hazai csapat sikere egyúttal azt is jelenti, hogy a rendező ország nemzeti együttesei továbbra is veretlenek a nyitómérkőzéseken, eddig három győzelmük mellett háromszo...
2018-06-14 19:12:20
Amerikai importvámok - Az uniós tagállamok egyhangúlag jóváhagyták a tervezett ellenintézkedéseket
... be, hogy nem ad további mentességet az EU-nak az acél és alumínium importjára kiszabott 25, illetve 10 százalékos védővámok hatálya alól.
Az Európai Bizottság ezt követően a WTO-hoz fordult az amerikai védővámok miatt, illetve még korábban vizsgálatot indított annak felderítésére, hogy szükségesek-e intézkedések az unió piacának megvédése érdekében az amerikai lépés nyomán na...
2018-06-14 18:11:59
Elhunyt Sztanyiszlav Govoruhin szovjet-orosz rendező
... és a Vorosilov mesterlövésze (1999) című filmről ismerhette.
A szovjet korszakban főképp ifjúsági, bűnügyi és akciófilmeket rendező Govoruhin a peresztrojka idején a politika felé fordult és az Oroszországi Demokrata Párt szellemi holdudvarának egyik vezető képviselője lett.
1990-ben Moszkvában Nika-díjat nyert az Így nem lehet élni című, sokkoló dokumentumfilmjével, ame...
2018-06-14 12:02:16
1 2 3 ................1641 1642 ........2462 2463 ........3282 3283 3284 
Címkék: Andrej Babis, Elhunyt Sztanyiszlav Govoruhin, Országos Bírói Tanács, Lovász Lászlóhoz, Magyar Tudományos Akadémia, Csányi Vilmos, Falus András, Solymosi Frigyes, Vjacseszlav Pivovarnyik, Legfelsőbb Bíróság, Emberi Jogok Európai Bíróságához, Costa Ricát, Európai Bizottság, Oroszországi Demokrata Párt, Moszkvában Nika-díjat, bírói függetlenséget, ukrán hatóságok, európai emberi, időközi választások, kvótareferendum pénzügyi, eddigi legnagyobb, uniós tagállamok, közösség iránti, csúnya bácsi, tudományos élet, utolsó szakasz, héten volt, gyilkosságra felbérelt, ukrán titkosszolgálat, vizsgálat szerint, keresetet utasította, európai bíróságnak, sokmilliárdos vagyonnal, riporter mégsem, éterből lényegében, program beszéddé, jogszabálysértő gyakorlat, számvevőszék ugyancsak, németek 2006-ban, brazilok 3-1-re, oroszok ezúttal, hazai csapat, rendező ország, amerikai védővámok, unió piacának, amerikai lépés, szovjet korszakban, peresztrojka idején, politika felé, megfinanszírozta, megszervezésével,
© 2013 TVN.HU Kft.