Regisztráció  Belépés
József Csaba Pál a fost consacrat episcop romano-catolic de Timişoara
...
La ceremonia din Catedrala Sf. Gheorghe din Timişoara, care s-a desfăşurat în trei limbi - germană, maghiară şi română - au participat aproximativ 40 de episcopi romano-catolici din România, Ungaria, Serbia, Croaţia, Germania, respectiv greco-catolici care, conform ceremoniei, au atins cu mâna creştetul episcopului József Csaba Pál.
Ceremonia de consacrare a episcopului ...
2018-08-06 16:12:09
6 lecke az életről
...1. lecke
Egy férfi otthon bemegy a zuhanyzóba, miután a felesége éppen végzett a tusolással, amikor valaki csenget. A feleség gyorsan maga köré csavar egy törölközőt, és lemegy a bejárati ajtóhoz. Amikor kinyitja az ajtót, azt látja, hogy Béla, a szomszédjuk áll ott. Mielőtt bármit is szólhatna, Béla kikerekedett szemekkel ezt mondja:
- Adok százezer forintot, ha ...
2018-08-04 12:50:09
A szilva gyógyhatása
A szilva nagyon értékes gyümölcs az egészségmegőrzésben és a munkaképesség fokozásában. Az idegrendszerre és az agy működésére nagyon jótékony hatású. Kitűnő székletszabályzó, enyhe hashajtóként hat.
Meghűléses betegségeknél jó szolgálatot tesz a hurut megszüntetésével és a belek kitisztításával.
Magas savtartalma miatt érett állapotban fogyasszuk. Ilyenkor a magas cuko...
2018-08-03 19:28:12
Hogyan kedvezzünk kánikulában a kutyánknak?
Kánikula van, sőt hőségriadót rendeltek el. A kutyánk szervezetét is alaposan megviseli a nagy meleg.
A hőséget a kutyák rosszabbul viselik el, mint a nagy hideget. A hő leadásuk máshogy működik, mint az embereknek. A kutyák, cicák nem izzadnak, ezért a párolgás nem enyhíti testük forróságát. A kutyák a nyelvük segítségével és lihegéssel szabadulnak meg a fölösleges hőtől. ...
2018-07-29 12:24:09
Orbán la Băile Tuşnad: Toate ţările europene au dreptul să spună nu imigraţiei (Partea 1)
...
În faţa a mii de persoane care au venit să-l asculte, Orbán a spus referindu-se la anul care a trecut de la ultima sa prezenţă de anul trecut la Tuşnad, că maghiarii din Bazinul Carpatic au trecut de un prag psihologic datorită faptului că un milion de oameni au cerut şi au obţinut cetăţenia ungară.
A afirmat că după opt ani de guvernare neîntreruptă, guvernul ungar a pr...
2018-07-28 16:03:28
Ministerul Educaţiei în control la o şcoală din Secuime unde elevii ar fi desenat harta Ungariei Mari
...
Informaţia a fost confirmată pentru agenţia ungară de presă MTI de către inspectorul şcolar general al judeţului Harghita, Péter Görbe, care a adăugat că angajaţii ministerului vor verifica în următoarele două-trei zile modul în care inspectoratul a tratat situaţia în cauză, precum şi cele petrecute în şcoală.
Fotografiile despre desen au ajuns pe pagina oficială de Face...
2018-07-24 17:32:17
St.Right Párduc BP-29 háromrekeszes iskolatáska, hátizsák


A St.Right Párduc BP-29 háromrekeszes iskolatáska, hátizsák leírása:Ezzel a nagy méretű, ergonomikus kialakítással ellátott iskolatáskával könnyedén kitűnhetsz a tömegből, hiszen egy fekete-fehér foltos párduc jelenik meg rajta gyönyörű tengerkék szemekkel. A t...
2018-07-22 08:47:01
Ha meggyötör az élet...
...
2018-07-15 16:00:01
Egyszer volt..
Kormányos Sándor:
Egyszer volt...

Elszáradt vadvirág
csendje lett a vágyunk,
szívünkbe halkultak
tücsök-szólamok
s elillant őszünk
bíborfényű táncán
már emlékké váltak
a régi sóhajok.
Ha keresnénk egymást
a tegnap illatában
tűnődő álmaink
megfakult nyarán,
csak lebbenő árnyként
integet a m...
2018-07-12 22:46:03
1 2 3 ..................61 .........91 92 .........121 122 
Címkék: József Csaba Pál, Băile Tuşnad, Partidul Popular European, Ministerul Educaţiei, Ungariei Mari, Right Párduc BP-29, Catedrala Sf, Bazinul Carpatic, Péter Görbe, Kormányos Sándor, fost consacrat, szilva gyógyhatása, férfi otthon, felesége éppen, feleség gyorsan, bejárati ajtóhoz, szilva nagyon, munkaképesség fokozásában, hurut megszüntetésével, belek kitisztításával, magas cuko, kutyánk szervezetét, nagy meleg, kutyák rosszabbul, nagy hideget, nyelvük segítségével, fölösleges hőtől, spus referindu-se, spus premierul, fost confirmată, tratat situaţia, nagy méretű, fekete-fehér foltos, régi sóhajok, tegnap illatában, székletszabályzó, europarlamentare, megszüntetésével, kitisztításával, idegrendszerre, iskolatáskával, betegségeknél, háromrekeszes, kialakítással, inspectoratul, munkaképesség, ministerului, fotografiile, segítségével, hashajtóként, kikerekedett, savtartalma, kánikulában, loialitatea, szomszédjuk, episcopului, szervezetét, aproximativ, iskolatáska, ergonomikus, hőségriadót, szolgálatot, szabadulnak,
© 2013 TVN.HU Kft.