Belépés
Az újpesti szakrendelő is nyert felújítási forrást az Egészséges Budapest Programból
... ellátások legyenek, ezzel is tehermentesítve a kórházi területet.
Az államtitkár hozzátette, hogy az EBP gép-, illetve műszerbeszerzésre és informatikai beruházásokra is biztosít forrásokat. Így például négy érfestő készülék, négy CT, négy MR, öt röntgen, egy digitális mammográf, egy digitális képmenedzsment-rendszer és egy lineáris gyorsító beszerzésére kerülhet sor. Ezekkel...
2018-10-11 14:13:07
BM: több mint ötmilliárd forintnyi igény érkezett a szociálistüzelőanyag-pályázatra
...
Az államtitkár elmondta, a pályázat keretösszege négymilliárd forint, de így is minden jelentkezőnek támogatást nyújtanak. A forrásokat arányosan, egy algoritmus segítségével osztják szét - fűzte hozzá.
A pályázaton nyertes 2320 önkormányzatnak február 15-ig kell szétosztania a tűzifát az emberek között, az elszámolás pedig márciusban lesz majd - közölte.
Az önkormá...
2018-10-11 08:31:33
A Kopint-Tárki javította növekedési és emelte inflációs várakozását
...
Jelezte: jövőre alacsonyabb, 3,6 százalékos növekedést várnak, amit a magas bázis is indokol, de sok függ attól is, hogy az uniós forrásokat milyen ütemben utalja át Magyarországnak Brüsszel.
Az inflációs prognózis a korábban várt 2,7 százalékról 3 százalékra változott az idei évre, a jövő évit pedig a júliusban várt 2,8 százalékról jóval magasabbra, 3,5 százalékra emelt...
2018-10-10 14:01:54
Az okosfalvakról tartottak európai uniós konferenciát Gödöllőn
... a keretépítés módszerével fog működni, ami azt jelenti, hogy a régiók, tagországok töltik fel működő tartalommal a megtervezett kereteket, amihez elveket, együttműködéseket és anyagi forrásokat fog biztosítani az Európai Parlament és az Európai Bizottság.
Kitért arra is, hogy az előkészítési szakaszra az EP 800 ezer eurót biztosított az EB-nek, az alapfeladatok ellátásra pedi...
2018-10-08 16:32:40
Uniós agrárbiztos: a közös agrárpolitika forrásainak szintje a tagállamok befizetésének növelésével lehet tarta
... keretében a jövőben egyszerűsíteni kell a támogatásokat és a különböző méretű gazdaságok közötti igazságosabb elosztását kell biztosítani, emellett többek között védeni kell a környezeti erőforrásokat, segíteni kell a gazdákat a precíziós mezőgazdaság megteremtésében, valamint a profitjuk növelésében és az élelmiszerláncban is javítani szükséges a termelők szerepét.
A mezőga...
2018-10-08 15:42:14
OGY Krónika 3. rész (kérdések)
... viszonyul ehhez az urizáláshoz?" - kérdezte.
Szerinte nem 2010 óta volt átrendeződés a birtokszerkezetben, és az amúgy is vagyonosok kapják a legnagyobb felzárkóztatási és fejlesztési forrásokat.
Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára rosszindulatú feltételezésnek, minden valóságalapot nélkülöző vádaskodásnak nevezte a felvetést, hangsúlyozva, sosem ...
2018-10-08 14:52:06
Varga: közösen lépnek föl a V4-ek az uniós befizetések ügyében
... szerkezetű uniós költségvetést javasolnak, pénteken aláírt közös nyilatkozatuk arra is kitér, hogy az átalakítás miatti hiányokat milyen forrásokból lehet pótolni - közölte.
Az uniós forrásokat nem a térség büntetésére, hanem felzárkóztatására kell használni - fogalmazott a pénzügyminiszter. Magyarország méltányos, egyszerű és átlátható bevételi rendszert szorgalmaz a bruttó...
2018-10-05 18:13:06
DK: a kormány adja vissza a szemétszállítást az önkormányzatoknak!
...
Ezzel egy időben a kormányzat biztosítsa az önkormányzatok részére a megfelelő forrásokat, mert jelenleg évente 120 milliárd forinttal kevesebb jut szemétszállításra, mint kellene - közölte Gy. Németh Erzsébet.
Ennek pedig az a következménye, hogy az országot, illetve a fővárost elönti a hulladék - fogalmazott az ellenzéki politikus.
Mint elmondta: az elmúlt időszak...
2018-10-02 11:31:34
Varga: az előzetesen mértnél is jobban nőtt a gazdaság, és nagyobb mértékben csökkent az államadósság tavaly
... várhatóan 2019-ben és 2020-ban éri el csúcspontját, vagyis az uniós társfinanszírozás is ezekben az években tetőzhet.
Idén a kormány továbbra is jelentős mértékben megelőlegezi az uniós forrásokat. A prognózis számol azonban azzal, hogy még az idei év hátralévő részében több százmilliárd forintnyi uniós pénz érkezik Brüsszelből, az ezzel ellentétes híresztelések nem megalapoz...
2018-10-02 10:41:30
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... miniszterelnök azt mondta: a baloldali kormányzás idején elvettek a pedagógusoktól egyhavi bért, iskolákat zártak be, az önkormányzatoknak pedig nem adták oda az oktatásra fordítandó forrásokat, amivel csődbe vitték őket. Megjegyezte azt is, hogy "Magyar Bálint maffiarendszere", amely a PPP-ken keresztül működött, a mai napig nyomasztja a magyar oktatási költségvetést.
Azzal ...
2018-10-01 17:44:12
1 2 3 .....................255 256 ..........383 384 ...........510 511 512 
Címkék: Egészséges Budapest Programból, Magyarországnak Brüsszel, Európai Parlament, Európai Bizottság, Farkas Sándor, Németh Erzsébet, Magyar Bálint, újpesti szakrendelő, okosfalvakról tartottak, közös agrárpolitika, tagállamok befizetésének, uniós befizetések, kormány adja, előzetesen mértnél, államadósság tavaly, kórházi területet, államtitkár hozzátette, digitális mammográf, lineáris gyorsító, államtitkár elmondta, pályázat keretösszege, forrásokat arányosan, algoritmus segítségével, pályázaton nyertes, emberek között, elszámolás pedig, magas bázis, uniós forrásokat, inflációs prognózis, korábban várt, idei évre, jövő évit, júliusban várt, keretépítés módszerével, megtervezett kereteket, előkészítési szakaszra, alapfeladatok ellátásra, jövőben egyszerűsíteni, különböző méretű, környezeti erőforrásokat, precíziós mezőgazdaság, profitjuk növelésében, termelők szerepét, legnagyobb felzárkóztatási, átalakítás miatti, térség büntetésére, kormányzat biztosítsa, önkormányzatok részére, megfelelő forrásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.