Belépés
alma
... csokoládé
(Ref. szám: *W2)*,
500 g tejszín
/Elkészítés:/
Készítsünk alapkrémet a tej, cukor, tojás sárgája, krémpor és olvasztott
vaj felhasználásával.
Amíg még forró, adjuk hozzá a *Mycryo kakaóvajat *és a csokoládét
(*ref.szám: W2*). Hagyjuk
lehűlni 30°C-ra, majd adjuk hozzá a tejszínt.
2
------------------------------------ -----...
2009-12-04 01:46:49
1 
Címkék: *Mycryo kakaóvajat, felhasználásával, elkészítés, készítsünk, alapkrémet, csokoládét, olvasztott, kakaóvajat, csokoládé, tejszínt, sárgája, krémpor, hagyjuk, tejszín, lehűlni, mycryo, adjuk, hozzá, tojás, forró, cukor,
© 2013 TVN.HU Kft.