Belépés
Sózzunk! De hogyan?
... tápanyaga ne vesszen kárba.

A leveseket előre sózzuk, így a benn lévő anyagok nem lesznek íztelenek.

Cserépedényben való sütésnél vagy párolásnál mérsékletesen, de előre sózzunk.

A vesét mindig tálaláskor sózzuk meg, mert különben rágós lesz.

Burgonyát csak akkor sózzuk, amikor a vize már forr.

Újburgonyát könnyebben tisztítha...
2013-07-01 22:02:15
1 
Címkék: leveseket előre, benn lévő, vesét mindig, cserépedényben, mérsékletesen, újburgonyát, könnyebben, tálaláskor, párolásnál, tápanyaga, íztelenek, burgonyát, tisztítha, leveseket, sütésnél, különben, sózzunk, vesszen, anyagok, lesznek, mindig, sózzuk, amikor, hogyan, akkor, vesét, rágós, előre, kárba,
© 2013 TVN.HU Kft.