Regisztráció  Belépés
Nyolcszáz gyerek vett rész a Bozsik Program tanévnyitóján Telkiben
... egyéb érdekes programok is várták az érdeklődőket: az OTP Bank ingyenes fogászati szűrést biztosított az ifjú labdarúgóknak, az adidas rúgáserősség-mérő állomást működtetett, az Eisberg pedig friss salátával várta a játékosokat, felhívva a figyelmet az egészséges táplálkozás fontosságára.
A telki rendezvény idén is egybeesett az UEFA Grassroots Héttel, amelyet minden évben az...
2018-09-22 15:18:44
Kerekesszékes vívó Eb - Magyar párbajtőrbronz a negyedik napon
...
Nemcsik Zsolt szövetségi kapitány beszámolója szerint egy darabig úgy tűnt, hogy a magyar vívó nem fog tudni elindulni a pénteki versenyen, mivel az utazás során a speciális markolattal ellátott fegyvereit tartalmazó vívózsák nem érkezett meg a római repülőtérre. Az illetékesek nem sok jóval kecsegtettek, sokszor elhangzott a "majd holnap" ígéret, végül a Magyar Paralimpiai B...
2018-09-22 15:12:13
Újra járható a Szilágyi Erzsébet fasor
...
Korábban a Szilágyi Erzsébet fasor és a Hargita utca kereszteződésénél történt baleset, összeütközött egy tűzoltóautó és három személygépkocsi.
A police.hu-n olvasható tájékoztatás szerint befejezték a helyszíni szemlét, megszűnt a torlódás....
2018-09-22 15:12:05
Szász Endre grafikagyűjteménye is szerepel a BÁV őszi aukcióján
...
A 174 tételt felvonultató aukciós anyag festménykínálatából kiemelkednek Czene Béla és Rozs János tájképei, Berkes Antal velencei és pesti utcát ábrázoló festményei, valamint Molnár Z. János terítékes csendéletei - olvasható a BÁV közleményében.
Novotny Emil Vaszary-hangulatot idéző, Tiszai liget ősszel című olajképére 120 ezer forinttól, Boromisza Tibor szentendrei akv...
2018-09-22 15:11:54
December elsején csap össze a ringben Wilder és Fury
...
Az időpontról pénteken született megállapodás, arról azonban nem szólt a szombati bejelentés, hogy hol rendezik meg a Boksz Világtanács (WBC) jelenleg Wilder által birtokolt övéért kiírt összecsapást - tudatta a boxingScene.com szakportál, amely a Los Angeles-i Staples Centert említi várható színhelyként.
A 32 esztendős amerikai ökölvívó eddigi mind a 40 mérkőzését megn...
2018-09-22 14:45:36
Indul a Hangfoglaló turné a 25 éves NKA jegyében
...
Az NKA 25 évét egy több művészeti ágat felvonultató vidéki klubturnéval, koncertekkel, kiállításokkal, filmvetítésekkel, könyvbemutatóval és szakmai beszélgetések sorozatával ünnepli a Hangfoglaló Program.
A rendezvénysorozat keretében több, korábban az NKA által támogatott zenekar lép fel. A kilenc várost érintő Hangfoglaló turnén ott lesz mások mellett a Kiscsillag, a ...
2018-09-22 14:35:34
MSZP: a kormány hamisított statisztikákkal fedné el a szegénységet
...
Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta: a korábbi kormányoknak 2014-ig minden év őszén kellett közzétenniük a szegénységi mutatókat, a kabinet azonban 2015 óta nem közöl adatokat a szegénységi helyzetről, a következő évtől pedig már a létminimum-számítást is megszüntették.
Hangsúlyozta, a sz...
2018-09-22 14:05:30
Sargentini-jelentés - LMP: Orbán Viktor alkalmatlanná vált ez európai fellépésre a migráció ügyében
...
Keresztes L. Lóránt, az ellenzéki párt társelnöke szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a magyar kormányfő veszélyes utat választott azzal, hogy tagadja a Sargentini-jelentésben szereplő bírálatokat, és azt próbálja elhitetni, hogy csak a migrációval kapcsolatban elfoglalt álláspontja miatt támadják.
Ennek ráadásul tökéletesen ellentmond, hogy...
2018-09-22 13:54:06
Baleset miatt lezárták a fővárosi Szilágyi Erzsébet fasort
...
A police.hu-ra feltett közlemény szerint a baleset a Szilágyi Erzsébet fasor és a Hargita utca kereszteződésénél történt. A forgalmat a környező utcákba terelik.
A balesetben senki nem sérült meg....
2018-09-22 13:53:51
Fülöp Attila: jövőre félmilliárd forinttal támogatják a roma szakkollégiumi hálózatot
...
Fülöp Attila hozzátette, a felzárkózás intézményrendszerének stabil alapokra helyezéséért 2019-ben 2,5 milliárd forintos értékben először kap a magyar költségvetésből támogatást a tanodahálózat, mely a szakkollégiumok előszobájának tekinthető.
Az államtitkár szólt arról is, hogy minden évben egyre több a roma szakkollégisták száma, 2018-ban 325 hallgató kezdte meg tanulm...
2018-09-22 13:33:46
1 2 3 ...........23118 23119 ......34678 34679 ......46236 46237 46238 
Címkék: Bozsik Program, Szilágyi Erzsébet, Szász Endre, Orbán Viktor, Fülöp Attila, UEFA Grassroots Héttel, Nemcsik Zsolt, Magyar Paralimpiai, Czene Béla, Rozs János, Berkes Antal, Molnár, Novotny Emil Vaszary-hangulatot, Boromisza Tibor, Boksz Világtanács, Angeles-i Staples Centert, Hangfoglaló Program, Bangóné Borbély Ildikó, Keresztes, negyedik napon, ringben Wilder, kormány hamisított, migráció ügyében, fővárosi Szilágyi, roma szakkollégiumi, ifjú labdarúgóknak, adidas rúgáserősség-mérő, egészséges táplálkozás, telki rendezvény, magyar vívó, pénteki versenyen, utazás során, speciális markolattal, római repülőtérre, helyszíni szemlét, időpontról pénteken, szombati bejelentés, több művészeti, rendezvénysorozat keretében, kilenc várost, ellenzéki párt, korábbi kormányoknak, szegénységi mutatókat, kabinet azonban, szegénységi helyzetről, következő évtől, magyar kormányfő, migrációval kapcsolatban, környező utcákba, balesetben senki, magyar költségvetésből, szakkollégiumok előszobájának, államtitkár szólt,
© 2013 TVN.HU Kft.