Belépés
A tárkony
... raguk, tojásételek, csirketöltelékek, bárány-, borjú-, szárnyas-, malac-, hal- és vadételek, Erdélyben: savanyú ételek, zöldbab-, borsó- és krumplifőzelékekhez is használjuk. Fűszervajhoz, halakhoz is finom, valamint ecet aromásítására is alkalmas, borecetbe áztassuk néhány hétre (a híres tárkonyecet Leveleit, vagy szárait ecetben elrakva, tárkonyecetként ételek ízesítésére ...
2009-09-09 22:02:28
1 
Címkék: híres tárkonyecet, csirketöltelékek, tárkonyecetként, aromásítására, ízesítésére, tárkonyecet, tojásételek, szervajhoz, használjuk, erdélyben, borecetbe, vadételek, alkalmas, halakhoz, áztassuk, leveleit, szárnyas, valamint, savanyú, ecetben, elrakva, zöldbab, szárait, tárkony, bárány, ételek, néhány, híres, hétre, ucirc, borsó, malac, raguk, borjú, finom,
© 2013 TVN.HU Kft.