Regisztráció  Belépés
Temesvári római katolikus püspökké szentelték Pál József Csabát
... nagybecskereki egyházmegyék ma is testvéri kapcsolatokat ápolnak, szorosan kapcsolódnak egymáshoz, hiszen közös a történelmük.
A ceremónia végén a magyar kormány és Orbán Viktor kormányfő üzenetét tolmácsoló Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes arra figyelmeztetett, hogy a kereszténység mindig is nemzetben gondolkodott, és azt vallotta, hogy minden nemzet, nemzetrész és nem...
2018-08-06 14:01:09
Erdőtűz Görögországban
... vannak.


Az érintett terület kicsi, de a tűz nagyon komoly károkat okozott. Több mint kétszáz épület semmisült meg és kétszáz autó égett ki. Alekszisz Ciprasz görög kormányfő háromnapos gyászt hirdetett ki.

...
2018-07-27 07:53:33
Ferenc pápa részvét táviratot küldött Görögországba ...
... szerint már több mint 70-en meghaltak és 550-en megsebesültek a katasztrófa miatt. Ferenc pápa részvét táviratot küldött Görögországba.
Az áldozatok között több gyermek is van. A görög kormányfő háromnapos nemzeti gyászt hirdetett a tragédia miatt. Már több mint hatszáz tűzoltó próbálja megfékezni a lángokat.
- Ferenc pápát mélyen elszomorította a görögországi tűzvész...
2018-07-25 20:21:04
Vilmos herceg a brit királyi család első tagjaként Izraelbe érkezett hivatalos látogatásra
... majd a Kindertransport két tagjával is, olyan emberekkel, akiket gyerekként Anglia fogadott be, amikor a nácik elől kimenekítették őket Közép-Európából.
Innen Benjámin Netanjahu kormányfői rezidenciájára vezet majd az útja, ahol a miniszterelnökkel és feleségével, Sarával találkozik, majd az elnöki rezidencián Reuven Rivlin államfőt keresi fel.
Utána Jaffóra utazik, aho...
2018-06-25 19:32:15
A macedón parlament ratifikálta az ország nevének megváltoztatásáról szóló egyezményt
... Észak-Macedóniára változtatná, mert ez szolgálja Szkopje céljait a leginkább, hiszen megindulhat az ország európai integrációja, és a NATO is hamarosan felveheti tagjai közé a délszláv államot. A kormányfő szerint Macedónia és Görögország között 27 évig tartó vita után elfogadható és méltóságteljes megállapodás született.
Mint mondta, a két ország olyan megállapodást kötött,...
2018-06-20 14:41:47
A macedón kormányfő az elnök visszahívását helyezte kilátásba, ha nem hagyja jóvá az ország nevének megváltozta
... többség kezdeményezni fogja az elnök visszahívását. Vége a színlelésnek, a hazudozásnak, a személyes és politikai számításoknak. Macedóniának előre kell lépnie" - hangsúlyozta a macedón kormányfő a szkopjei Kanal 5 televízióban kedden késő este.
Az elnök visszahívásához a parlamenti képviselők kétharmadának támogatására van szükség, míg a kormányzó balközép koalíciónak a 120 ...
2018-06-20 08:11:21
A macedón államfő felháborodott, az ellenzék tüntetni készül az ország új neve miatt
... ellenkezésének feladásával megkezdődjenek a csatlakozási tárgyalások az Európai Unióval, és várhatóan a NATO is hamarosan felveszi az országot a tagjai közé. A szociáldemokrata macedón kormányfő arra kérte az ellenzéket és azokat, akik korábban ellenezték a megállapodást, hogy most támogassák azt, fogjanak össze, mert csak így lehet előrelépést elérni.
Zaevnek, Nikola Dimitr...
2018-06-13 17:12:32
Macedón miniszterelnök: Észak-Macedónia lesz az ország új neve
... fogják, hogy abban már az ország új neve szerepeljen, a változások várhatóan még az idén megtörténnek.
"Innen már nincs visszaút, a megállapodás megszületett" - hangsúlyozta a macedón kormányfő, majd úgy folytatta: "itt az alkalom, amelyet bátran és merészen kell megragadni, csak ez a hazafias megoldás".
Mint mondta, a több mint két és fél évtizedes vita lezárása történ...
2018-06-12 19:43:14
Illegális bevándorlás - Szijjártó: Európa határai továbbra is védtelenek
... lakost magában foglaló), nem intézményesített együttműködési kerete. Az együttműködés folyamato...
2018-06-11 16:22:58
Kossuth: hamvai...
... felelősségének törvényét.
1909.08.28. A fiatal görög tisztek előző évben alakult Katonai Ligája puccsot hajt végre Athénban (a goudi katonai felkelés győzelme). A krétai Venizelosz lesz a kormányfő.
1909.09.22. Hódmezővásárhely : Átadják a csúcsi vizek levezetésére szolgáló csatornarendszert.
1909.10.04. A könyvtári bizottság ülése elfogadja a könyvtári ügyrendet, e...
2018-04-05 17:13:06
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....70 71 
Címkék: József Csabát, Erdőtűz Görögországban, Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Alekszisz Ciprasz, Innen Benjámin Netanjahu, Reuven Rivlin, Utána Jaffóra, Európai Unióval, Nikola Dimitr, Katonai Ligája, brit királyi, macedón parlament, ország nevének, macedón kormányfő, elnök visszahívását, macedón államfő, ellenzék tüntetni, ceremónia végén, magyar kormány, kereszténység mindig, érintett terület, katasztrófa miatt, áldozatok között, görög kormányfő, tragédia miatt, görögországi tűzvész, nácik elől, elnöki rezidencián, ország európai, délszláv államot, kormányfő szerint, szkopjei Kanal, elnök visszahívásához, parlamenti képviselők, kormányzó balközép, csatlakozási tárgyalások, tagjai közé, szociáldemokrata macedón, változások várhatóan, idén megtörténnek, megállapodás megszületett, hazafias megoldás, több mint, együttműködés folyamato, goudi katonai, krétai Venizelosz, csúcsi vizek, könyvtári ügyrendet, intézményesített, szociáldemokrata, hódmezővásárhely, visszahívásához, kindertransport, figyelmeztetett,
© 2013 TVN.HU Kft.