Regisztráció  Belépés
Semjén: az Európai Unió csak az európai értékek alapján maradhat fenn
... is, hiszünk a nemzetekben és büszkék vagyunk magyarságunkra - mondta.
Európa védelme nem alapulhat máson, mint a keresztény civilizáció védelmén, identitásán, a nemzetek létén, a szuverén nemzetállamokon hangzott el.
Rámutatott: ők uniópártiak, de annak világos kimondásával, hogy az unió nem a magyar történelem célja és beteljesedése, hanem egy eszköze a magyarság megma...
2017-12-14 12:52:53
A Soros-terv magyar fordítása
...

Jelenleg az EU-nál az a helyzet, hogy viszonylag alacsony összegű az adóssága költségvetéséhez képest, noha az uniós költségvetést adósságfelvételre kellene használnia, ahogy azt minden szuverén kormányzat teszi a világban.


Ha jelentős kezdeti befektetéseket hajtanának végre a határvédelemben, a tengeri keresési- és mentőműveletek vonatkozásában, valam...
2017-11-11 09:38:47
Kvótaper - Budai Gyula: új szintre lépett a brüsszeli fenyegetés
... Magyarországon, illetve Csehországon és Lengyelországon kívánja csak számon kérni a kvótahatározat végre nem hajtását. "Teljesen új szintre lépett a brüsszeli nyomásgyakorlás", ugyanis egyetlen szuverén tagállamtól sem várható el, hogy olyan illegális bevándorlókat fogadjon be, akikről nem tudni, honnan jöttek, hová tartanak, milyen céllal érkeztek Európába - jelentette ki.
B...
2017-08-25 14:22:26
Pozitívra javította Görögország besorolásának kilátását a Standard & Poor's
... az adósságszolgálat költségterhe is.
A Standard & Poor's közölte: a most megadott pozitív kilátás a következő tizenkét hónapra legalább egyharmados eséllyel valószínűsíti a görög szuverén besorolás javítását.
A múlt hónap végén egy másik nagy hitelminősítő, a Moody's Investors Service már felminősítette Görögországot. A cég a kiigazítási program második felülvizsgálatána...
2017-07-21 19:43:58
XXII. Őskutatási Fórum július 31.–augusztus 4.
... Gitármuzsika. Dr. Nagy Géza műsora

13:10 - 13:45 Dr. Fehér András: Szent koronánk mint az élővilág szimbóluma

13:45 - 14:30 Dr. Körösi Mária: A keresztény hit és szuverén Magyarország védelmezője Szent László. Példaiérték és üzenet a mához.

14:30 - 15:15 PhS Fister Mária Magdolna Szmrecsány és Háromszlécs egykori Liptó-megyei Árpád-kori templo...
2017-07-16 21:01:00
Felminősítette Görögországot a Moody's
... fokozattal "Caa2"-re javította a hosszú futamú görög adósosztályzatot, és az új besoroláson további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást hagyott érvényben.
Az új görög szuverén besorolás továbbra is mélyen a spekulatív sávban van, kilenc fokozatnyira a befektetési ajánlású osztályzati kategória alapszintjétől. Az osztályzatjavítás indoklásában a Moody's azonban ki...
2017-06-24 07:03:53
Pünkösd jelentése
... írja, az evangélium Isten hatalma minden hívőnek üdvösségére (Róm 1:16). Az evangéliumot szóbelileg kell hirdetni hogy az erő rajta keresztül hatni tudjon.
Az egyháztörténelem során a szuverén Lélek láthatatlanul működött mint a szél, ahol akart, ébredést hozva létre. Mindig az egyházzal kezdte, megtisztítva Isten népét, lángra lobbantva (meggyújtva, felforrósítva) az ő hideg...
2017-06-08 16:06:47
G7-csúcs - A világ vezetői Taormina utcáin sétáltak végig, a francia elnököt megtapsolták
... kiváltó okok megoldását szorgalmazza a kiinduló országok segítésével.
A dokumentum vázlata leszögezi:"a menekültek emberi jogainak tiszteletben tartásával megerősítjük az államok szuverén jogát is saját határaik ellenőrzésében, a migráció korlátainak világos meghatározásával, nemzeti biztonságuk és gazdasági jólétük érdekében".
A G7-csúcson most először résztvevő Emmanue...
2017-05-26 16:04:25
Londoni elemzők: a Frexit nem valószínű, de a Grexit kockázata ismét növekszik
...
Az egyik legnagyobb londoni pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics szerdai helyzetértékelése szerint a Frexit előtt emelkedő akadályok nem áthághatatlanok, de a folyamat korántsem lenne annyira zökkenőmentes, ahogy azt Marine Le Pen igyekszik beállítani.
A ház hangsúlyozza, hogy alkotmánymódosításra lenne szükség Franciaország kiléptetéséhez az EU-ból és az eu...
2017-02-08 16:13:54
Jövendő Isten ősi népe számára
Római levél 11,23-24

,,Sőt azok is, ha meg nem maradnak a hitetlenségben, beoltatnak; mert az Isten ismét beolthatja őket. Mert ha te a természet szerint való vadolajfából kivágattál, és természet ellenére beoltattál a szelíd olajfába: mennyivel inkább beoltatnak ezek a természet szerint valók az ő saját olajfájukba!"


Talán nem nagy túlzás azt...
2016-08-23 20:09:29
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: Európai Unió, Budai Gyula, Őskutatási Fórum, Felminősítette Görögországot, Jövendő Isten, Investors Service, Nagy Géza, Fehér András, Körösi Mária, Szent László, Fister Mária Magdolna Szmrecsány, Capital Economics, Marine Le Pen, európai értékek, brüsszeli fenyegetés, világ vezetői, francia elnököt, keresztény civilizáció, nemzetek létén, szuverén nemzetállamokon, magyar történelem, magyarság megma, adóssága költségvetéséhez, uniós költségvetést, tengeri keresési-, kvótahatározat végre, brüsszeli nyomásgyakorlás, adósságszolgálat költségterhe, most megadott, következő tizenkét, görög szuverén, múlt hónap, másik nagy, kiigazítási program, élővilág szimbóluma, hosszú futamú, spekulatív sávban, befektetési ajánlású, osztályzatjavítás indoklásában, evangélium Isten, evangéliumot szóbelileg, egyháztörténelem során, szuverén Lélek, egyházzal kezdte, kiinduló országok, dokumentum vázlata, menekültek emberi, államok szuverén, migráció korlátainak, egyik legnagyobb, folyamat korántsem, természet szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.