Belépés
A finomított szénhidrátok veszélyei
A finomított szénhidrátok veszélyei - inzulinrezisztenciát és elhízást okoznak

A finomított szénhidrátok kétségtelenül nagyon finomak. Jólesik néha megenni egy fánkot, beülni egy cukrászdába és elfogyasztani egy krémest és a fagylaltot is sokan kedvelik. Azonban ezeket az ételeket nem javasolt rendszeresen fogyasztani, mivel egyrészt csak üres kalóriákat jelentenek a sze...
2023-12-18 22:10:31
Az idegrendszer és az agy fontos táplálékai
Agyunk és idegrendszerünk megfelelő működéséhez szükség van vitaminokra és bioanyagokra. Az A-vitamin biztosítja, hogy nyugodtak legyünk és az ellazulásunkat is segíteni tudja. Miben található? A sárgarépában, a spenótban, a brokkoliban, a sütőtökben, a sárgabarackban, a sárgadinnyében, a céklában, a cukkiniben, a gabonacsírákban, a tejben, a tejtermékekben, a tengeri halakban, a p...
2019-11-04 18:57:12
Az "E" vitaminról
Az E-vitamint más néven tokoferolként ismerhetjük, és szintén zsírban oldódik. Számos olyan vegyület van, amelynek hatása hasonlít az E-vitaminéra, ezek a különböző (alfa, béta, gamma) tokoferolok. Az E-vitaminok könnyen oxidálódnak, tehát levegőn, napsugárzás hatására könnyen elveszthetik hatásukat. Éppen ezt használja ki az élelmiszeripar is, amikor különböző zsiradékokhoz E-vita...
2019-10-18 21:08:39
E vitamin
Az egyik legkevésbé ismert vitamin az E vitamin, holott fontos szerepe van az öregedésgátló folyamatokban, antioxidációs védőfaktorként is számon tartják, sőt a szerelmi élet megújításáért is felelős. Kiváló tulajdonságait ma már a kozmetikai ipar is felismerte.

Zsírban oldódik

A E-vitamint tokoferolnak is nevezik, a tudomány azonban még csak most kezdi fel...
2019-03-14 05:40:54
E vitamin
Az E-vitamin (vagy tokoferol) egy antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin, vagyis véd a szabad gyökök károsító hatásától. Főképp az egyes sejtek sejthártyáját védi, hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához. Ezt a védő hatást úgy éri el az E-vitamin, hogy nagy oxidáló hatása révén a szabad gyökök hamarabb lépnek vele reakcióba, mint a szervezetünk sejtjeivel. Szabad gyökök...
2018-05-21 11:01:38
Vitaminok az idegrendszer javítására


Néhány bioanyag az idegek és az agy számára

Agyunk és idegrendszerünk megfelelő működéséhez szükség van vitaminokra és bioanyagokra. Az A-vitamin biztosítja, hogy nyugodtak legyünk és az ellazulásunkat is segíteni tudja. Miben található? A sárgarépába...
2018-02-20 21:27:18
Természetes vitaminok


A természetben a zöldségek, a gyümölcsök és még egyes gyógynövények is tartalmaznak az emberi szervezet számára létfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Persze nem csupán a növényekben, hanem az állati eredetű táplálékokban is vannak létfontosságú ...
2018-02-20 21:22:28
Kőtés, biracs, csiripiszli
...

Mielőtt a finomabb lelkű hölgyolvasók a szívükhöz kapnának, s az izgalomtól elalélnának, egyetlen laza mozdulattal lerántom a titokról a leplet, s elárulom, hogy egy ételről van szó, amelyet ínyencségként készítettek a nagyanyáink.

A teljesség igénye nélkül, emlékezetből ma is el tudom mondani az elkészítés módját, mely a búza rostálásával kezdődött, hogy kiz...
2018-01-17 12:49:27
Szép írások
DR. HULDA CLARK ÉS A PARAZITAELMÉLET (rákgyógyítás)

Hulda Clark szerint a rák kialakulásáért paraziták a felelősek..
A trichomonadok apró ostoros egysejtűek, három különböző stádiumban léteznek: ostoros stádiumban, amőbaként és sejtes formában. Mivel ez a parazita ivartalanul szaporodik, minden alkalommal különböző organizmus keletkezik. A hyaluronidáz enzim segítsé...
2016-09-22 19:15:38
Rák ellen
Ez az asszony több évtizede ismerte a rák gyógyításának titkát, miért nem hallgatott rá senki?

Hulda Clark szerint a rák kialakulásáért paraziták a felelősek..
A trichomonadok apró ostoros egysejtűek, három különböző stádiumban léteznek: ostoros stádiumban, amőbaként és sejtes formában. Mivel ez a parazita ivartalanul szaporodik, minden alkalommal különböző organizm...
2016-08-06 16:34:54
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: HULDA CLARK ÉS PARAZITAELMÉLET, Hulda Clark, finomított szénhidrátok, idegrendszer javítására, tengeri halakban, egyik legkevésbé, öregedésgátló folyamatokban, szerelmi élet, kozmetikai ipar, tudomány azonban, antioxidáns hatású, szabad gyökök, egyes sejtek, öregedési folyamatok, védő hatást, szervezetünk sejtjeivel, emberi szervezet, állati eredetű, finomabb lelkű, szívükhöz kapnának, izgalomtól elalélnának, teljesség igénye, elkészítés módját, búza rostálásával, trichomonadok apró, parazita ivartalanul, hyaluronidáz enzim, asszony több, gabonacsírákban, idegrendszerünk, parazitaelmélet, ellazulásunkat, sárgabarackban, kialakulásáért, védőfaktorként, tejtermékekben, sárgadinnyében, tulajdonságait, élelmiszeripar, sejthártyáját, táplálékokban, elfogyasztani, ínyencségként, gyógynövények, kétségtelenül, zsiradékokhoz, trichomonadok, megújításáért, gyógyításának, öregedésgátló, antioxidációs, tokoferolként, folyamatokban, létfontosságú, idegrendszer, hyaluronidáz, természetben, rendszeresen, rostálásával,
© 2013 TVN.HU Kft.