|
|
|
... '80-as években egy jó szakácskönyv olyan volt, mint egy jó fodrász: csak ajánlás útján adtunk érte pénzt, és aztán teljesen ráhagyatkoztunk. Az internet előtti időkben még nem a gasztroblogokat bújtuk, helyette az édesanyánktól kapott szakácskönyvet lapozgattuk.
Több ... |
2018-01-14 12:56:17 |
|
|
|
|
|
|
... eszközökkel és technikákkal kapcsolatos. A gasztronómia iránti rajongásom kezd kissé elhatalmasodni rajtam. Vajon normális, hogy reggelente a tejeskávé mellé nem a híreket, hanem gasztroblogokat és étteremkritikákat nézegetek?
Végülis nézőpont kérdése, de szerintem a véres, rémisztő és elkeserítő hírek mellőzésével sokkal jobban indul a napom, ha éppen a tökéletes szufl... |
|
2010-09-06 13:02:19 |
|
|
|
|
|
|
... eszközökkel és technikákkal kapcsolatos. A gasztronómia iránti rajongásom kezd kissé elhatalmasodni rajtam. Vajon normális, hogy reggelente a tejeskávé mellé nem a híreket, hanem gasztroblogokat és étteremkritikákat nézegetek?
Végülis nézőpont kérdése, de szerintem a véres, rémisztő és elkeserítő hírek mellőzésével sokkal jobban indul a napom, ha éppen a tökéletes szufl... |
2010-07-27 10:33:48 |
|
|
|
|
|
|
... mikor a haverok teli szájjal bólogatnak és mindent felfalnak. Szóval én szeretek enni és főzni is, ez a tökéletes kombináció szerintem.
Képes vagyok órákon keresztül gasztroblogokat, étteremkritikákat olvasgatni, recepteket hajkurászni, vagy egyszerűen csak főző műsorokat bámulni. Mikor legutóbb a licsi felhasználásának a módjai után kutakodtam, ráakadtam egy olyan olda... |
|
2009-11-10 07:35:47 |
|
|
|
|
|
|
A tökéletes (olasz) kenyér
Aki rendszeresen olvas gasztroblogokat, mint jómagam, az nyilván találkozott az elmúlt hónapokban a dagasztás nélküli 12 órás kenyérrel (sőt újabban a másfél órás kenyérrel is!). Tradicionálisan ugye, hosszú-hosszú ideig kell(ene) dagasztani a tésztát, akkor remélhetjük, hogy ropogós héjú, könnyű belsejű kenyeret kapunk.
Ez a... |
|
2008-01-26 22:11:44 |
|
|
|
|