Belépés
Horváth Ilona szakácskönyve
... '80-as években egy jó szakácskönyv olyan volt, mint egy jó fodrász: csak ajánlás útján adtunk érte pénzt, és aztán teljesen ráhagyatkoztunk. Az internet előtti időkben még nem a gasztroblogokat bújtuk, helyette az édesanyánktól kapott szakácskönyvet lapozgattuk.


Több ...
2018-01-14 12:56:17
Az 50 legjobb étterem
... eszközökkel és technikákkal kapcsolatos. A gasztronómia iránti rajongásom kezd kissé elhatalmasodni rajtam. Vajon normális, hogy reggelente a tejeskávé mellé nem a híreket, hanem gasztroblogokat és étteremkritikákat nézegetek?

Végülis nézőpont kérdése, de szerintem a véres, rémisztő és elkeserítő hírek mellőzésével sokkal jobban indul a napom, ha éppen a tökéletes szufl...
2010-09-06 13:02:19
Az 50 legjobb étterem
... eszközökkel és technikákkal kapcsolatos. A gasztronómia iránti rajongásom kezd kissé elhatalmasodni rajtam. Vajon normális, hogy reggelente a tejeskávé mellé nem a híreket, hanem gasztroblogokat és étteremkritikákat nézegetek?

Végülis nézőpont kérdése, de szerintem a véres, rémisztő és elkeserítő hírek mellőzésével sokkal jobban indul a napom, ha éppen a tökéletes szufl...
2010-07-27 10:33:48
Zászlók
... mikor a haverok teli szájjal bólogatnak és mindent felfalnak. Szóval én szeretek enni és főzni is, ez a tökéletes kombináció szerintem.

Képes vagyok órákon keresztül gasztroblogokat, étteremkritikákat olvasgatni, recepteket hajkurászni, vagy egyszerűen csak főző műsorokat bámulni. Mikor legutóbb a licsi felhasználásának a módjai után kutakodtam, ráakadtam egy olyan olda...
2009-11-10 07:35:47
Olasz kenyér
A tökéletes (olasz) kenyér

Aki rendszeresen olvas gasztroblogokat, mint jómagam, az nyilván találkozott az elmúlt hónapokban a dagasztás nélküli 12 órás kenyérrel (sőt újabban a másfél órás kenyérrel is!). Tradicionálisan ugye, hosszú-hosszú ideig kell(ene) dagasztani a tésztát, akkor remélhetjük, hogy ropogós héjú, könnyű belsejű kenyeret kapunk.

Ez a...
2008-01-26 22:11:44
1 
Címkék: Horváth Ilona, internet előtti, gasztroblogokat bújtuk, édesanyánktól kapott, gasztronómia iránti, tejeskávé mellé, tökéletes szufl, haverok teli, tökéletes kombináció, licsi felhasználásának, módjai után, olyan olda, nyilván találkozott, elmúlt hónapokban, dagasztás nélküli, másfél órás, felhasználásának, ráhagyatkoztunk, gasztroblogokat, tradicionálisan, magyarorszagkul, szakácskönyvet, elhatalmasodni, édesanyánktól, szakácskönyve, rendszeresen, technikákkal, gasztronómia, szakacskonyv, mellőzésével, szakácskönyv, remélhetjük, találkozott, eszközökkel, kapcsolatos, hajkurászni, lapozgattuk, bólogatnak, hónapokban, kombináció, reggelente, olvasgatni, recepteket, rajongásom, elkeserítő, egyszerűen, dagasztani, kutakodtam, nézegetek, szerintem, keresztül, tejeskávé, ráakadtam, dagasztás, tökéletes, felfalnak, kenyérrel, műsorokat, rémisztő, legutóbb, kenyeret, normális, nézőpont, helyette, szeretek, teljesen, internet, uploads, tésztát, legjobb, kérdése,
© 2013 TVN.HU Kft.