|
|
|
...5 héttel ezelőtt egy este 39.6-ra felment a lázam, lett egy felesleges sipolynyílás a hasamon a sztóma alatt. Teltek a hetek. vizsgálatok, egyik kórház, másik kórház. Az egyikben azt mondták műtét a másikban, hogy még semmi esetre sem. A múlt pénteken elkezdett rettenetesen fájni a hasam vasárnap már fel sem bírtam este kelni, keletkezett egy diónyi kitüremkedés a régi hasi varrat ... |
2017-05-27 16:08:40 |
|
|
|
|
|
|
...#3
Nem hiszem, hogy mentegetőznöm kellene, de ha már megkérdezted:
1. Most látom először ezt a kérdést, bár ahogy elnézem, elég régi.
2. Elolvastam a verset, és bár viszonylag értelmes embernek tartom magam, nekem kicsit zavaros, nem tudom kellőképpen értelmezni - ez nyilván az én hiányosságom.
3. Nem kell mindenkinek minden kérdésre válaszolni, bár lássuk be er... |
2015-02-14 17:12:03 |
|
|
|
|
|
|
... italok terén is vannak gondok, hiszen a pálinka vagy az Unicum nem mindenütt alap. Ugyan a hungarian food boltokban ezek is felbukkannak, de vidéken még nem elterjedtek ezek a nemzeti gasztros-stílust lekövető egységek, sőt szlovák, cseh, lengyel vagy orosz boltok sem, ahol a kulturális átfedés miatt kínálnak mondjuk tarhonyát, mákot, tejfölt, túrót, szotyolát vagy éppen darát.... |
2015-01-21 20:32:40 |
|
|
|
|
|
|
Cserpes: "Nem hagyom tovább mérgezni az országot!"
A Cserpes-termékek sikerén felbuzdulva idén tejivóhálózatot alapított a kapuvári sajtműhely névadója. Cserpes Istvánnak egy titka van: nem fehér löttyben úszó adalékanyagokat, hanem igazi tejet árul. Következő feladatának a gyors étkeztetés ,,méregtelenítését" tartja - írja a Heti Válasz.
,,Ha ... |
2013-01-10 10:13:23 |
|
|
|
|
|
|
A receptbázisban valóban sok recept van eleve, s akik oda írnak be recepteket, elő is fordul, hogy praktikákat is írnak hozzájuk, hogy melyik részét az elkészítésnek hogyan könnyebb elkészíteni, vagy minek mi a titka, hogy még finomabb legyen az adott étel. Ott is hozzá lehet szólni, hogy kinek mi a véleménye erről, s esetleg ki mit javasol inkább. Igaz annak kapcsán ott,ami olvas ... |
2012-11-24 10:01:03 |
|
|
|
|
|
|
Emlékeztek rá, mennyi galiba volt belőle? Percenként áradtak a jobbnál jobb receptek......... |
2012-11-23 16:13:58 |
|
|
|
|
|
|
Nem tudom megvannak- e azok a válaszok, amikre határozottan emlékszem, hogy nem tudsz új kérdéshez hozzájutni mert tele van gasztrós kérdésekkel, pedig arra is mint mindenre, válaszoltak, volt rá igény! Azokat pedig lehet köszönni annak, akit érdekes módon már most nem is érdekel annyira, hogy megjelentek a nevek! Az volt az igazi feszültségkeltés, ami miatt tényleg én is gondolko... |
2011-12-18 11:50:20 |
|
|
|
|
|
|
Hozzáteszek még valamit!
Ahogy látom, mindenkinek jól jött, hogy megmutatták a neveket, de vajon akkor is annyira örülnek majd , ha visszaraknak minden kérdést és választ, MEGMUTATNAK MINDENT AZ ELMÚLT IDŐK ALATT TÖRTÉNTEKBŐL???????
NA ERRE, MAJD ÉN LESZEK KÍVÁNCSI! ;)
Kíváncsi voltam, hogy ki volt elkövetője a sok szex, brutál, undormány, gasztrós, kerszimamás... |
2011-12-08 11:19:40 |
|
|
|
|
|
|
Utána néztem ! Például, a gasztrós kérdések csak 2011 októberére visszamenőleg láthatók!
Ez érdekes, pont ott volt a legtöbb éjszakai kérdezés, unalmas, kifogásolt kérdés!
Vajon ki tette fel??????
Kitörölték! ;)... |
2011-12-07 14:22:56 |
|
|
|
|
|
|
Elképesztő hajós sztorik
Határátkelő | 2011-10-15 07:09:00
Címkék: vendégszerző, hajó
Ha már hétvége, akkor kicsit lazábbra vesszük, ha nem bánjátok, ami nem jelenti azt, hogy Eszter most következő írása ne szolgálna komoly tanulságokkal is - elsősorban arról, mit kell kiállnia annak, aki arra adja a fejét, hogy hajón dolgozva keresi meg a betevőt.
|... |
2011-10-16 20:16:29 |
|
|
|
|