Regisztráció  Belépés
Költségvetés - Puskás: A biztonságos növekedés költségvetése erősen eltér a 2010 előtti költségvetésektől
...
A kormánypárti politikus kifejtette: a Fidesz-kormány felelős és előrelátó költségvetési tervezése előzte meg a büdzsé tervezetének benyújtását. Az célba veszi a gazdasági növekedést, a családok támogatását, a biztonságot, és teljes foglalkoztatottságot.
Ezzel szemben a 2010 előtt, a baloldali kormányok által benyújtott költségvetésekre az alkalmatlanság és gazdasági cső...
2018-06-13 17:12:05
Költségvetés - Jobbik: ez a megszorítások költségvetése
...
A politikus szerint "míg az utóbbi években a kipörgő uniós forrásokra lehetett néminemű gazdasági növekedést alapozni", ez idő alatt "önálló magyar lábra nem állíttatott a gazdaság", mivel a Fidesz-KDNP elmulasztotta azokat a gazdaságfejlesztési intézkedéseket, "amelyek alapján önerőből, saját forrásból lehetne most növekedni".
A Jobbik alelnöke szerint ez abból is látha...
2018-06-13 16:22:11
Költségvetés - Halász: a Fidesz támogatja a biztonságos növekedés költségvetését
...
A jövő évi költségvetés fő célja, hogy megőrizze és erősítse Magyarország biztonságát, fenntartsa a gazdasági növekedést, támogassa a családokat, és újabb lépéseket tegyen a teljes foglalkoztatás irányába - mondta a politikus.
Közölte: a Fidesz e célokkal teljes mértékben egyetért, ezért minden támogatást meg fog adni ahhoz, hogy a tervezett 4000 milliárd forint értékű b...
2018-06-13 16:21:58
Közép- és kelet-európai országok közös nyilatkozata az agrárinnováció fejlesztéséről
... egyik elindítója és örömmel látják a kezdeményezés mögé felsorakozó régiós támogatást. A tíz ország által aláírt dokumentum szerint a felek támogatják a biomassza alapú fenntartható növekedést a versenyképes és magas minőségű élelmiszer- és takarmánygyártás eléréséhez.
Az aláírók fontosnak tartják a vidéki térségek felzárkóztatását, segítve őket egy innovatív, integratív és k...
2018-06-13 14:52:09
Tanácsadói együttműködésről egyezett meg az IMF és Szerbia
... program a makrogazdasági és pénzügyi stabilitást őrzi meg, valamint az ambiciózus strukturális és intézményi reformok megvalósítását támogatja annak érdekében, hogy elősegítsék a gazdasági növekedést, növeljék az életszínvonalat és lehetőséget teremtsenek új munkahelyek létrehozására.
James Roaf kiemelte, hogy Belgrád makrogazdasági kilátásai jók, a szerb gazdaság stabilnak b...
2018-06-13 12:42:13
Az idei első négy hónapban 4,6 százalékkal nőtt a román ipari termelés
... nőtt Ro...
2018-06-12 11:31:35
Teljesülhetnek az idei gazdasági célok a Költségvetési Tanács elnöke szerint
... járul, ám ezeket csak indokolt esetben szabad fölhasználni - tette hozzá.
Kovács Árpád szerint a magyar gazdaság külső források nélkül is tartósan el tudja érni a 3 százalékos növekedést és egy nehezebb nemzetközi környezetet is elvisel. A Költségvetési Tanács elnöke szerint jövőre tovább mérséklődhet Magyarország devizakitettsége, 2020-ra pedig a GDP 70 százaléka alá eshet ...
2018-06-11 09:31:32
Magyar Hírlap - Varga: a ciklus végére 60 százalék alá csökkenhet az államadósság
...
A tárcavezető elmondta, a kormány jövőre is biztonságos növekedést szeretne, céljai között szerepel a több munkahely, a teljes foglalkoztatottság elérése, az adósságállomány csökkentése, kismértékű hiány, továbbá a gazdasági növekedés négy százalék körül tartása.
Kiemelte: a biztonságnak fontos eleme, hogy mind az általános tartalék, mind a hiánycél teljesítéséhez kötöt...
2018-06-09 13:41:52
Varga Mihály: a következő egy-másfél évben is 4 százalék körüli gazdasági növekedés várható
... teljesítményét tudja jövőre is hozni, azaz 4 százalék körüli növekedésre lehet számítani. Hozzátette: lehetne a kabinet optimistább is, mert az idei első három hónapban 4,4 százalék növekedést ért el a magyar gazdaság.
A jövő héten benyújtja a kormány a 2019. évi költségvetést a parlamentnek - mondta a pénzügyminiszter, hozzátéve, a Költségvetési Tanács csütörtökön publikálta...
2018-06-08 15:16:33
Londoni elemzők: a hazai fogyasztás tartja lendületben a közép-európai EU-gazdaságok növekedését
... elemzői ennek alapján az eddigi 3,5 százalékról 3,9 százalékra javították a magyar hazai össztermék idei egész éves növekedésére adott előrejelzésüket, 2019-re pedig a 3,2 százalékos növekedést valószínűsítő korábbi becslésük helyett 3,3 százalékos növekedést várnak a magyar gazdaságban.
A ház véleménye szerint a magyar gazdaság növekedésének fő hajtóereje változatlanul a haz...
2018-06-06 09:12:18
1 2 3 4 ...................238 239 ..........358 359 ..........476 477 478 
Címkék: Költségvetési Tanács, Magyar Hírlap, Varga Mihály, James Roaf, Kovács Árpád, biztonságos növekedés, 2010 előtti, megszorítások költségvetése, agrárinnováció fejlesztéséről, idei első, román ipari, idei gazdasági, ciklus végére, következő egy-másfél, hazai fogyasztás, közép-európai EU-gazdaságok, kormánypárti politikus, büdzsé tervezetének, célba veszi, gazdasági növekedést, családok támogatását, 2010 előtt, baloldali kormányok, politikus szerint, utóbbi években, kipörgő uniós, teljes foglalkoztatás, tervezett 4000, kezdeményezés mögé, felek támogatják, biomassza alapú, aláírók fontosnak, vidéki térségek, ambiciózus strukturális, szerb gazdaság, magyar gazdaság, nehezebb nemzetközi, tárcavezető elmondta, kormány jövőre, több munkahely, adósságállomány csökkentése, gazdasági növekedés, biztonságnak fontos, általános tartalék, hiánycél teljesítéséhez, kabinet optimistább, jövő héten, magyar hazai, magyar gazdaságban, felzárkóztatását, költségvetésekre, együttműködésről, pénzügyminiszter, takarmánygyártás,
© 2013 TVN.HU Kft.