|
|
|
Hozzávalók:
10 dkg hagyma
1 kg gomba
4 ek étolaj
1 csipet só
1 csipet bors
1 csipet cukor
1 kk citromlé
1 üveg paradicsomszósz
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, a gombát pedig legyaluljuk, vagy nagyon vékony szeletekre vágjuk. Az olajban, a hagymát világosra pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Ekkor tö... |
2011-11-03 11:34:23 |
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-majonézes gombasaláta
Hozzávalók: 50 dkg sampinyon gomba, 1/2 citrom, 4 evőkanál majonéz, 2 evőkanál tejszín, 1 csipet cukor, 1 kávéskanál ecetes tárkonylevél, 1 kávéskanál mustár, 1/4 csomó petrezselyemzöld, 1 késhegynyi őrölt bors, só.
Elkészítése: A megmosott, csíkokra vágott gombát, sós, citromos vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd összekeverjük tejsz... |
|
2010-10-06 06:44:28 |
|
|
|
|