Belépés
Gombasali recept
Hozzávalók:

10 dkg hagyma
1 kg gomba
4 ek étolaj
1 csipet só
1 csipet bors
1 csipet cukor
1 kk citromlé
1 üveg paradicsomszósz

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk, a gombát pedig legyaluljuk, vagy nagyon vékony szeletekre vágjuk. Az olajban, a hagymát világosra pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Ekkor tö...
2011-11-03 11:34:23
Tejszínes-majonézes gombasalát
Tejszínes-majonézes gombasaláta
Hozzávalók: 50 dkg sampinyon gomba, 1/2 citrom, 4 evőkanál majonéz, 2 evőkanál tejszín, 1 csipet cukor, 1 kávéskanál ecetes tárkonylevél, 1 kávéskanál mustár, 1/4 csomó petrezselyemzöld, 1 késhegynyi őrölt bors, só.
Elkészítése: A megmosott, csíkokra vágott gombát, sós, citromos vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd összekeverjük tejsz...
2010-10-06 06:44:28
1 
Címkék: hagymát apróra, gombát pedig, hagymát világosra, petrezselyemzöld, paradicsomszósz, összekeverjük, tárkonylevél, elkészítése, legyaluljuk, gombasaláta, hozzáadjuk, gombasalát, hozzávalók, kávéskanál, elkészítés, szeletekre, késhegynyi, világosra, gombasali, tejszínes, majonézes, sampinyon, leszűrjük, megmosott, evőkanál, citromos, csíkokra, pirítjuk, citromlé, hagymát, tejszín, olajban, majonéz, ecetes, csipet, nagyon, mustár, recept, vízben, puhára, gombát, vágott, hagyma, étolaj, citrom, apróra, vágjuk, vékony, főzzük, gomba, csomó, cukor, ekkor, tejsz, pedig, őrölt,
© 2013 TVN.HU Kft.