Belépés
ITM-államtitkár: útfelújítási hullám várható Magyarországon
... 2020-ig 400 milliárd forint költségvetési forrást biztosít a közútkezelőnek üzemeltetési és fenntartási feladatok ellátására, amelyből a társaság a korábbinál magasabb színvonalon tud gondoskodni a közúthálózat karbantartásáról - mondta.
Németh Zsolt, a Magyar Közút Nzrt. Somogy megyei igazgatója beszámolt arról, hogy a Berzencét Iharosberénnyel összekötő, Csurgón is átvezető...
2018-10-10 17:32:39
Novák: ötszázmillió forinttal támogatja a kormány családi és munkahelyi bölcsődék létrehozását
... szülők már négyféle ellátástípus közül választhatnak: a hagyományos mellett mini, családi és munkahelyi bölcsődék is létrejöttek.
Emellett előírták, hogy minden olyan településen gondoskodni kell bölcsődei ellátásról, ahol negyvennél több három év alatti gyermek él, vagy van legalább öt olyan gyerek, akinek a szülei igénylik ezt az ellátást - mondta Novák Katalin.
Megjeg...
2018-10-09 14:42:23
A migrációról és a pápalátogatás lehetőségéről tárgyalt Semjén a Vatikánban
... Semjén Zsolt közlése szerint Pietro Parolin bíboros fontosnak tartotta, hogy azokról az emberekről, akik az életükért menekülnek, politikai, vallási okokból, amíg veszélyben vannak, gondoskodni kell. Nagyon világos különbséget kell tenni ugyanakkor, a gazdasági migráció és az életükért menekülők között - jelezte a miniszterelnök-helyettes, hozzátéve: a bíboros ezt teljes mértékben...
2018-10-08 21:41:06
Krónika 4. rész (kérdések)
... Emmi államtitkára azt felelte, hogy 2010-ben egy pedagógusra 11,5 diák jutott, most pedig 10,4. Ez nem jelenti azt, hogy bizonyos iskolákban, bizonyos időszakokban ne kellene arról gondoskodni, hogy ott szakos tanárok dolgozzanak - tette hozzá.
DK: hogyan fejlesztik az újpesti rendelőintézetet?
Varju László (DK) arra kérdezett rá: mit tesz a hatóság az újpesti szakorvos...
2018-10-08 15:02:47
Hogyan imádkozzuk a rózsafüzért?
... Megváltó szent emberségével való találkozásba vigyük magunkkal gondjainkat, bajainkat, munkánkat, terveinket, mindazt, ami az életünket jelenti. »Bízd az Úrra minden gondodat, és Ő gondoskodni fog rólad« (Zsolt 55,23). A rózsafüzérrel elmélkedni azt jelenti, hogy gondjainkat rábízzuk Krisztus és az Ő Anyja irgalmas szívére." (25)

+ 1 tanács Boldog VI. Pá...
2018-10-06 23:14:04
Vértanúink utolsó szavai
... nemsokára megnyílnak! Én érted és nyugodalmodért fogok az Istenhez imádkozni. - Te, édesem, mindenem hason-lóképpen értem imádkozz. - Károly szavát bírom, hogy rólad és gyermekeinkről gondoskodni fog. Szerencs (mostohafia) hátravan ugyan, de jóakarat ki fogja pótolni a hiányzót. -Isten Veled! Isten veletek! Szeretném beléd lehelleni utolsó sóhajtásom - de az úgyis meg fog történni...
2018-10-06 13:58:04
Vízitúra Tatától Dunaalmásig az Által-éren
... tölthető le.
A szervezők felhívják az indulók figyelmét, hogy mentőmellény viselése 14 év alatt kötelező. A felduzzasztott víz sodrása erős, a vízitúrázásban járatlanoknak ajánlott gondoskodni vízhatlan tárolókról és száraz csereruháról.
A tatai Zöld Sziget Kör Egyesület idén 23. alkalommal rendezi meg a selmecbányai Mikoviny Sámuel emlékére szervezett vízitúrát. Nevéhez...
2018-10-02 07:04:54
Megújult a városi szociális intézmény Csurgón
... Attila azt mondta: a magyar társadalom akkor cselekszik jól, ha tagjai ragaszkodnak ahhoz a természetes kötődéshez, üzenethez, hogy az idősek tanácsára, bölcsességére szükségük van, gondoskodni róluk pedig elemi kötelesség.
Minden gyermeknek kötelezettsége a szüleit, nagyszüleit támogatni, minden közösségnek kötelezettsége erejéhez mérten segíteni a rászorulókat - mondta, hoz...
2018-09-28 15:23:42
Óvintézkedések cukorbetegek testedzéséhez
... dönt, hogy nem a saját otthonában, hanem edzőteremben kíván megszabadulni a súlyfeleslegétől, akkor mindenképpen legyen nála olyan kártya, amelyen szerepel, hogy ő cukorbeteg, illetve gondoskodnia kell arról is, hogy legyen nála szőlőcukor, üdítőital és teljes kiőrlésű gabonából készült keksz vagy egy müzliszelet.

Amikor egy-egy alkalommal véget ér az edzése, akkor mind...
2018-09-25 20:22:33
Gyengítette a német koalíciós pártok vezetőinek hitelességét az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vita
... Maassen nem sértett meg szolgálati előírásokat és "nagyon kompetens" szakember, akivel "tisztelettel kell bánni".
Hangsúlyozta, hogy felelősséggel tartozik munkatársai sorsáért, gondoskodnia kell róluk, így nem hajlandó elbocsátani Hans-Georg Maassent csak azért, mert "'ellene fordult a közhangulat".
Andrea Nahles szintén a Bild am Sonntagnak azt mondta, hogy szerinte ne...
2018-09-23 12:11:51
1 2 3 .......................278 279 ...........417 418 ............555 556 557 
Címkék: Vízitúra Tatától Dunaalmásig, Németh Zsolt, Magyar Közút Nzrt, Berzencét Iharosberénnyel, Novák Katalin, Semjén Zsolt, Pietro Parolin, Varju László, Boldog VI, Zöld Sziget Kör Egyesület, Mikoviny Sámuel, Hans-Georg Maassent, Andrea Nahles, kormány családi, pápalátogatás lehetőségéről, városi szociális, német koalíciós, alkotmányvédelmi hivatal, közútkezelőnek üzemeltetési, korábbinál magasabb, közúthálózat karbantartásáról, hagyományos mellett, szülei igénylik, életükért menekülnek, gazdasági migráció, életükért menekülők, újpesti rendelőintézetet, újpesti szakorvos, életünket jelenti, rózsafüzérrel elmélkedni, szervezők felhívják, indulók figyelmét, vízitúrázásban járatlanoknak, tatai Zöld, selmecbányai Mikoviny, magyar társadalom, természetes kötődéshez, idősek tanácsára, saját otthonában, karbantartásáról, alkotmányvédelmi, súlyfeleslegétől, rendelőintézetet, iharosberénnyel, közútkezelőnek, óvintézkedések, kötelezettsége, vízitúrázásban, magyarországon, felduzzasztott, nyugodalmodért,
© 2013 TVN.HU Kft.