Regisztráció  Belépés
Az orvoselit mindent megtesz, hogy megmaradjon a hálapénz
... is, ezt viszont már senki nem finanszírozza. A jóindulatú orvos megpróbálhatja külön engedély nélkül ellátni a kardiológiai betegeket, de nem lesz kompetenciája felírni a szükséges gyógyszereket. Így elküldi a betegeit a szakorvoshoz, hogy az adjon véleményt. Ezt az eszetlen rendszert viszonylag egyszerűen fel lehetne számolni. Kicsit megkönnyebbülne a szakorvosi ellátás, így átté...
2018-07-18 17:22:37
Ödéma megszüntetése - természetes módszerekkel
Az ödéma számos betegség, illetve állapot jele lehet, mint pl. vesebetegség, szívelégtelenség, terhesség, allergiás reakció, limfóma, májbetegség, de okozhatják különböző gyógyszerek is, pl. szteroidok, non-szteroid gyulladás gátlók.

Az ödéma típusai

Az ödémákat különböző típusokba sorolhatjuk, jellemzően az alapján, hogy a test mely részeiben jelentkeznek a t...
2018-07-16 14:29:03
Lime: ezért együk naponta
... citromban és a lime-ban található citrát segítségével a vesekövek ellen is küzdhetünk. A természetes citrát legalább olyan hatékonynak bizonyulhat a vesekövek megelőzésében, mint a gyógyszerek. Még jobb hatást érhetünk el, ha sok, lime-mal ízesített vizet iszunk, hiszen a plusz folyadék segíti a vesék "átmosását", ezzel pedig tovább csökkenthetjük a vesekövek rizikóját.
...
2018-07-13 12:18:37
Tallóztam
... eredményeket már most megfigyelhetnéd.

Fontos információ: Ne feledd, hogy a Magneto500 biomágneses talpbetétek nem invazív módszer a fájdalom elleni küzdelemre, és nem akadályozzák gyógyszerek bevételét, így az orvos által előírt gyógyszerek használatát nem szabad abbahagyni.

A cikk közzététele után örömmel olvassuk azokat a sikereket, amelyeket sokan a Magne...
2018-07-11 21:26:19
Mi a véleményetek a mammográfiáról?
... írást, erőltettem a gondolkozást, meg elkezdtem kivizsgálásokra járni, hogy valójában mi történt velem, mi maradt vissza belőle. Diagnosztizáltak sok betegséget. Azelőtt nem ismertem a gyógyszereket sem. Igaz, hogy 1991. óta írással foglalkoztam és összeállítottam több könyvanyagot, melyeket az írószövetség nem adott ki, pedig pályáztam náluk, meg hagjátékokat írtam, festettem kas...
2018-07-08 16:35:41
Bizonyítottan karcinogén hatásúak a felfüggesztett valsartan
Bizonyítottan karcinogén hatásúak a felfüggesztett valsartan-tartalmú gyógyszerek

Az Országos Gyógyszerészeti- és Élelmezés-egészségügyi Intézet reagált leggyorsabban az egész Európai Uniót érintő valsartan-szennyeződésre, a szakma fő képviselői pedig megvitatták a lehetséges kockázatokat és következményeket. A gyógyszerellátásban és a gyógyszeres terápiában is várható k...
2018-07-05 13:07:47
Valsartan ügy: ne dobja el, szedje és cserélje!
... gyógyszertételek forgalmazását, július 4-én pedig az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) gyorsriasztású láncon keresztül javasolta tagállamainak az említett kínai valsartan hatóanyagú gyógyszerek patikai forgalomból való kivonását, vázolta a kialakult helyzetet Szolyák Tamás, az OGYÉI főigazgató-helyettese.

Az ellátás biztosítása érdekében egyrészt folyamatosan követik, ho...
2018-07-05 12:48:30
A véradás csökkenti a mags vérnyomást?
... viszkozitásának a változásával, valamint a fiatal és az idős eritrociták számának az arányával függhetnek össze.

A szerzők felvetik a kérdést, hogy magas vérnyomásos betegeknek a gyógyszerek melletti kiegészítő terápiás megoldásként kellene-e javasolni a véradásokon való részvételt; ami, mint bebizonyosodni tűnik, több szempontból is előnyös.

(Forrás: Aerzte ...
2018-07-05 12:37:24
A hypertonia kezelése: ajánlások és a valódi világ
... egyértelmű.

Az életmód-változtatás magas-normális vérnyomás esetén a hypertonia prevenciójára, enyhe hypertoniában a gyógyszeres kezelés késleltetésére, olykor megelőzésére, az alkalmazott gyógyszerek számának és dózisának csökkentésére, a terápiarezisztencia áttörésére alkalmas.

Evidenciaszintje összesítve és minden elemére külön-külön I/A, tehát igen magas....
2018-07-05 12:33:31
Gyógyító ima
... orvos szaklapban megjelenő cikk, mely szerint a betegeknek szinte receptként írták fel az imádkozást, igen nagy port kavart. Hogyan lehetne az imádság által meggyógyulni?

Gyógyszerekre, kezelésekre, és nem imádságra van szükség-fejezték ki felháborodásukat a szkeptikusok! Azonban az ima gyógyító ereje bizonyítottan nagyon hatásos!

Az imádkozás során lelassulu...
2018-07-05 07:54:59
1 2 3 ....................489 490 ..........734 735 ..........978 979 980 
Címkék: Országos Gyógyszerészeti-, Élelmezés-egészségügyi Intézet, Európai Uniót, Európai Gyógyszerügynökség, Szolyák Tamás, orvoselit mindent, felfüggesztett valsartan, véradás csökkenti, mags vérnyomást, hypertonia kezelése, valódi világ, jóindulatú orvos, kardiológiai betegeket, szükséges gyógyszereket, adjon véleményt, eszetlen rendszert, szakorvosi ellátás, ödéma számos, ödéma típusai, ödémákat különböző, test mely, lime-ban található, vesekövek ellen, természetes citrát, vesekövek megelőzésében, plusz folyadék, vesekövek rizikóját, fájdalom elleni, orvos által, cikk közzététele, egész Európai, lehetséges kockázatokat, gyógyszeres terápiában, említett kínai, kialakult helyzetet, ellátás biztosítása, idős eritrociták, arányával függhetnek, szerzők felvetik, gyógyszerek melletti, véradásokon való, hypertonia prevenciójára, gyógyszeres kezelés, alkalmazott gyógyszerek, betegeknek szinte, imádság által, imádkozás során, gyógyszertételek, diagnosztizáltak, evidenciaszintje, felháborodásukat,
© 2013 TVN.HU Kft.