Belépés
Áder: nincs kormánypárti vagy ellenzéki klímaváltozás
... vesztenivaló időnk. A Földet édenkertként kaptuk a Teremtőtől. A jövő generációna...
2018-10-02 12:04:30
Szép napot mindenkinek!
... mert szívemben hordozlak titeket."

Rájöttem, ha nem érzek szeretetet a szívemben az emberek iránt, akkor az idegeimre mennek. Ha nem érzünk szeretetet a szívünkben a gyermekeink iránt, akkor az idegeinkre mennek, és ha nem érzünk szeretetet a szívünkben a házastársunk iránt, akkor ő is az idegeinkre megy.

A legfőbb oka annak, hogy annyi házasság tönkre...
2018-09-30 11:10:01
A halál és a gyermek
... részét nem a családtagok, hanem vállalkozók végzik el a rokonok figyelő szemeitől távol. Ezért aztán nekünk, felnőtteknek sem mindig van pontos képünk arról, mi is történik ilyenkor, de gyermekeink még nehezebb helyzetben vannak. Pedig kérdeznek ők, bátran, őszintén és kíváncsian, nekünk meg csak egyetlen dolgunk lenne: válaszolni. Ugyanúgy, ahogy ők kérdeznek.

De a leg...
2018-09-29 18:48:53
Arany középút
Nagyon nehéz az arany középutat megtalálni magunk számára is,
családunk, gyermekeink számára is. Biztos, hogy nem jó, ha valaki
éhezik és nyomorog, és tényleg sovány, de ugyanolyan veszélyes
az is, ha halálra eszi magát. Az anyagi dolgokkal való viszonyban
az arany középúton kellene járni, hiszen minden, ami van körülöttünk,
Isten ajándéka, de ezek mind ...
2018-09-27 15:25:06
Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát
... vállalják a tanulást, a munkát, a hazájukat, és mindezért küzdjenek.
Beszédében idézte az alaptörvényt, mely szerint bízunk a fiatal nemzedékek elhivatottságában, hisszük, hogy gyermekeink és unokáink tehetségükkel, kitartásukkal és lelkierejüket ismét naggyá teszik Magyarországot. És ez nemcsak Magyarország igaz, hanem egész Európára - tette hozzá.
Parragh László, a Mag...
2018-09-26 10:34:45
Potápi: a határon túli magyarság a kormány mellett áll
...
Potápi Árpád János a Fidesz és a Civil Összefogás Fórum helyi szervezetének családi napján mondott köszöntőjében hozzátette: "a család egy férfi és egy nő kapcsolatán alapul, és gyermekeinket is úgy képzeljük el, hogy ilyen családokban kell felnőniük".
Az, hogy meg akarjuk védeni a családjainkat, "normális emberi gondolkodás" - jegyezte meg a nemzetpolitikáért felelős ál...
2018-09-22 18:21:28
Sargentini-jelentés - Ujhelyi: történelmi döntés született
... átívelő masszív többsége.
"Nem volt véletlen, hogy egy magyar zászlót kihelyezve szavaztam meg a jelentés elfogadását. Ma ugyanis az az igazi hazafi, aki országát, nemzetét és gyermekeinket meg akarja védeni az orbáni rezsim erőszakos károkozásától" - fogalmazott. Most elfogadott jelentésében - az európai nemzetek képviseletében - az Európai Parlament több mint kétharmados t...
2018-09-12 16:43:28
A jobb- és baloldali politikusok felelőssége ...
... hogy a magyarság lenne a német fasizmusért felelős! A köztársasági elnök reprezentatív módon partner abban, hogy továbbra is a történelmi TÉNYEK elhallgatásos HAZUGSÁGÁVAL mérgezik gyermekeink, unokáink tudatát és lelkét. Beléjük sulykolják a BŰNTUDATOT az általuk soha el nem követett bűnökért!
Így fordulhatott elő, hogy évtizedekig ELHALLGATTÁK és a köztársasági elnök is EL...
2018-09-12 06:58:25
Tanévkezdés - Trócsányi: a Nemzeti hitvallásban rögzített célnak kell utat mutatnia a tanároknak és a diákoknak
... Baptista Gimnáziumban tartott évnyitón elmondta, hogy Nemzeti hitvallás a célt úgy rögzíti: "Bízunk a közösen alakított jövőben, a fiatal nemzedékek elhivatottságában. Hisszük, hogy gyermekeink és unokáink tehetségükkel, kitartásukkal és lelkierejükkel ismét naggyá teszik Magyarországot."
Ezt a célt csak úgy érhetjük el, ha a közjót tartjuk mindenkor szem előtt, valamennyien ...
2018-09-03 14:01:34
Soltész: közösen kell "csiszolni és faragni" gyermekeinket
...
Soltész Miklós a felújított és kibővített Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola átadásán azzal a hasonlattal élt, hogy a szobrászok és kézművesek egy hatalmas kő- vagy márványtömbből hozzák létre évek, évtizedek alatt alkotásaikat, ezt az óriási munkát végzi el a gyerekeinkkel a nagyszülőktől kezdve a pedagógusokig mindenki.
Mielőtt a művészek elkészítik a szobr...
2018-09-02 18:01:22
1 2 3 ..................226 227 ..........340 341 .........452 453 454 
Címkék: Parragh László, Potápi Árpád János, Civil Összefogás Fórum, Európai Parlament, Baptista Gimnáziumban, Soltész Miklós, Szent Anna Katolikus Óvoda, Általános Iskola, határon túli, kormány mellett, jövő generációna, emberek iránt, idegeimre mennek, gyermekeink iránt, idegeinkre mennek, házastársunk iránt, idegeinkre megy, rokonok figyelő, arany középutat, anyagi dolgokkal, arany középúton, fiatal nemzedékek, nemzetpolitikáért felelős, magyar zászlót, jelentés elfogadását, orbáni rezsim, európai nemzetek, magyarság lenne, német fasizmusért, köztársasági elnök, történelmi TÉNYEK, általuk soha, közösen alakított, célt csak, közjót tartjuk, óriási munkát, nagyszülőktől kezdve, pedagógusokig mindenki, művészek elkészítik, versenyhátrányát, képviseletében, márványtömbből, magyarországot, lelkierejükkel, kitartásukkal, elhallgatásos, lelkierejüket, tehetségükkel, klímaváltozás, károkozásától, gyermekeinket, reprezentatív, pedagógusokig, szervezetének, köszöntőjében, gyerekeinkkel, nagyszülőktől, családjainkat,
© 2013 TVN.HU Kft.