Belépés
Hús Varázs recept
... felszeletelem kicsit megsózom Borsozom, Megpucolok egy nagy fej hagymát , 15 kg Gombát, 20 dkg paradicsomot, 20 dkg füstölt szalonnát tarajozom. elkészítem a Fűszerkeveréket ( Flekken,mustáros Gyorspác, Sertés sült , Pirosarany krém ,gulyáskrém) Ezzel alaposan 2 oldalt bekenem a húst A. variáció : ) Alufóliába B. variáció : tepsibe C. Variáció Sütő zacskóba a tepsi alját lehelet v...
2012-03-01 16:49:27
Gy Lajos
... fej­jel hull a por­ba.

Már in­dul az el­mú­lás, de
még hagy né­hány röp­ke órát,
idéz bol­dog dé­li ve­rőt,
majd pe­ni­ten­ci­át ró rád.

Fecs­kék vi­szik a gyorspos­tát,
át­re­pü­lik a vi­lá­got,
és hi­de­gek a reg­ge­lek,
ké­szíts me­le­gebb ka­bá­tot.

Lus­ta fel­hők úsz­nak, s unott
eső na­po­kig hull, szá­laz,|...
2010-10-15 21:16:45
Vegyespáros melegtál
... flekkenhez:

* 60 dkg karajfilé (4 db 15 dkg-os szelet)
* 1gerezd zúzott fokhagyma
* 1 kk kalocsai őrölt paprika
* 2-3 kk liszt
* só
* gyorspác

A gyorspáchoz:

* 2 ek mustár
* 3 gerezd reszelt fokhagyma
* 1 evőkanál paprikakrém
* 1 dl étolaj

Az ínyenc pulykatek...
2010-08-11 22:57:12
Vegyespáros melegtál
... flekkenhez:

* 60 dkg karajfilé (4 db 15 dkg-os szelet)
* 1gerezd zúzott fokhagyma
* 1 kk kalocsai őrölt paprika
* 2-3 kk liszt
* só
* gyorspác

A gyorspáchoz:

* 2 ek mustár
* 3 gerezd reszelt fokhagyma
* 1 evőkanál paprikakrém
* 1 dl étolaj

Az ínyenc pulykatek...
2010-08-11 22:34:02
Vegyespáros melegtál
... flekkenhez:

* 60 dkg karajfilé (4 db 15 dkg-os szelet)
* 1gerezd zúzott fokhagyma
* 1 kk kalocsai őrölt paprika
* 2-3 kk liszt
* só
* gyorspác

A gyorspáchoz:

* 2 ek mustár
* 3 gerezd reszelt fokhagyma
* 1 evőkanál paprikakrém
* 1 dl étolaj

Az ínyenc pulykatek...
2010-08-11 20:09:39
Csont és hús
... körülötte elég vastag, szívos hús, és nagyon guszta az egész. Mivel ez pont az a típus, amely elég lassan válik puhává, fogyaszthatóvá, érdemes pácolást is alkalmazni, én ezúttal "olasz gyorspác" típusú húslazítót alkalmaztam, de így sem úszható meg a művelet 2-3 óra alatt.

A hús mindkét oldalát igen forró serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. A forgatást érdemes minél...
2010-05-06 20:43:19
kanizsai kotlett
Kanizsai kotlett

Hozzávalók 4 főre
4 evőkanál Flekken gyorspác
1 evőkanál mustár,
4 evőkanál olaj,
4 szelet csontos sertéskaraj (egyenként kb. 16 dkg)

Hozzávalók a mártáshoz

1 kisebb vöröshagyma,
4 evőkanál olaj,
1 mokkáskanál pirospaprika,
1 dl vörösbor,
1 mokkáskanál ételízesítőpor,
1 kiskanál ...
2010-01-03 13:07:46
1 
Címkék: Alufóliába, Variáció Sütő, tepsi alját, ínyenc pulykatek, forgatást érdemes, fűszerkeveréket, ételízesítőpor, fogyaszthatóvá, felszeletelem, paradicsomot, pirospaprika, gyorspáchoz, mokkáskanál, paprikakrém, vöröshagyma, vegyespáros, serpenyőben, megpirítjuk, sertéskaraj, alkalmaztam, flekkenhez, hozzávalók, gulyáskrém, pirosarany, elkészítem, megpucolok, alufóliába, alkalmazni, húslazítót, pulykatek, forgatást, karajfilé, mártáshoz, egyenként, fokhagyma, körülötte, tarajozom, szalonnát, kanizsai, gyorspác, borsozom, kiskanál, mustáros, megsózom, evőkanál, pácolást, kalocsai, melegtál, gyorspos, variáció, zacskóba, vörösbor, alaposan, füstölt, reszelt, kotlett, paprika, művelet, flekken, érdemes, ezúttal, csontos, úszható, lehelet, bekenem, hagymát, mindkét, oldalát, tepsibe, mustár, kicsit,
© 2013 TVN.HU Kft.