Belépés
Sült ponty hagymaszósszal
Sült ponty hagymaszósszal
.........................

Hozzávalók: 1 db 2 kg-os ponty, 30 dkg hagyma, 2,5 dl fehérbor, vaj,
50 cl zsíros tejszín, só, bors.

Elkészítése: Belezzük ki, tisztítsuk meg, majd lemosás után
törölgessük meg a pontyot. Hámozzuk meg a hagymát, vágjuk karikára
és tegyük bele a ponty belsejébe. Adjunk hozzá egy darabka ...
2010-11-04 04:56:03
Bodzaviráglé
Bodzaviráglé
Elkészítése: Szedjünk le 5-6 fej tenyérnyi méretû fehér bodzavirágot. Ügyeljünk arra, hogy akkor gyûjtsük, amikor a legtöbb sárga virágpor van rajta, mert ez adja az ivólé sajátos muskotályos ízét és illatát. A virágfürtöket tördeljük le a közös szárról, majd egy tésztaszûrőben hideg vízzel alaposan mossuk át. A megtisztított virágot ...
2010-09-24 14:03:52
Bodzaviráglé
Bodzaviráglé
Elkészítése: Szedjünk le 5-6 fej tenyérnyi méretû fehér bodzavirágot. Ügyeljünk arra, hogy akkor gyûjtsük, amikor a legtöbb sárga virágpor van rajta, mert ez adja az ivólé sajátos muskotályos ízét és illatát. A virágfürtöket tördeljük le a közös szárról, majd egy tésztaszûrőben hideg vízzel alaposan mossuk át. A megtisztított virágot ...
2010-09-22 18:49:23
1 
Címkék: ponty belsejébe, legtöbb sárga, ivólé sajátos, virágfürtöket tördeljük, közös szárról, megtisztított virágot, hagymaszósszal, virágfürtöket, megtisztított, bodzavirágot, bodzaviráglé, elkészítése, muskotályos, törölgessük, hozzávalók, tisztítsuk, tenyérnyi, ügyeljünk, belsejébe, tördeljük, hámozzuk, alaposan, karikára, belezzük, tésztasz, virágpor, fehérbor, szedjünk, darabka, sajátos, szárról, virágot, legtöbb, illatát, tejszín, lemosás, pontyot, hagymát, vízzel, mossuk, amikor, adjunk, zsíros, vágjuk, tegyük, hagyma, közös, méret, ivólé, fehér, rajta, ponty, sárga, hideg, akkor, jtsük, hozzá,
© 2013 TVN.HU Kft.