Regisztráció  Belépés
Külföldi sajtó Magyarországról - Német hírportál a magyar-német kapcsolatokról
... Merkel is felismerhette, hogy a magyar miniszterelnök megkerülhetetlen.
Mint írta, berlini hivatalos körök megerősítették, hogy Merkel július elején Berlinben találkozik Orbánnal. Ez három éve az első bilaterális megbeszélésük lenne, és "erős jelzés" is a német-magyar kapcsolatokat illetően.
A vendéglátó német kancellár valószínűleg tudja, hogyOrbán nem adja fel eddigi...
2018-06-22 21:43:11
Férfi kosárlabda vb-selejtező - Ivkovics csak az utolsó pillanatban szűkít keretet
... európai csapatok között legyünk. Ez nagyon fontos, a továbbjutás hatalmas dolog lenne" - tette hozzá.
Az együttes jövő csütörtökön, Pristinában mérkőzik Koszovó válogatottjával, majd három nappal később a Tüskecsarnokban fogadja a litván csapatot.
A magyarok négy kör után a harmadik helyen állnak a csoportjukban, amelynek Lengyelország a negyedik tagja.
A válogatott...
2018-06-22 13:31:32
Vívó Eb - Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat
... Csanád, Decsi Tamás összeállítású együttesben a kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi kezdett, és egy tus előnnyel adta át a pástot Gémesinek, aki pazar vívással további hármat tett közé. Az első három asszó után, a világbajnok Szatmári első asszóját követően pedig már hat tus előnye volt a magyar válogatottnak (15-9).
Gémesit nyakon szúrta ellenfele, kissé csökkent is a különbs...
2018-06-21 20:06:02
Pittsburghben egy rendőr fegyvertelen afroamerikai fiatalt lőtt agyon
... fiatalembernél nem volt fegyver, a gépkocsiból két tűzfegyver került elő. Szemtanúk elmondása ...
2018-06-21 17:45:04
Házi őrizetben marad a Dózsa György úti gázoló
... Dózsa György úton, majd az egyik autó a buszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves budapesti férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházban meghalt, két ember súlyosan, három pedig könnyebben megsérült.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó közúti baleset okozásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Richárd ellen.
A törvényszék közlem...
2018-06-21 17:35:24
Egy napon belül négyszer vezetett ittasan egy férfi Nógrádban
... az etilalkohol-koncentráció, amely súlyos fokú alkoholos befolyásoltságnak felel meg. A rendőrök büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.
Az intézkedést követően rövid időn belül még három alkalommal érték ittas vezetésen a rendőrök a férfit, ugyanis az elkövető a rendőrkapitányságra történt előállításait követően mindig visszament a közúti ellenőrzések helyén hagyott tehergép...
2018-06-21 12:44:30
Az Emberi Jogok Európai Bírósága elutasította a norvég tömeggyilkos Breivik panaszát
... Ennek érzékeltetésére egyebek közt azt hozta fel, hogy gyakran hideg a kávéja.
A főügyész a norvégiai tárgyaláson rámutatott, hogy a felperes börtönkörülményei jobbak, mint sok más rabé: három cellát használhat, futópadot, szobabiciklit, tévét, számítógépes játékokat kapott, újságokat, magazinokat, könyveket olvashat.
Az EJEB-hez az Emberi Jogok Európai Egyezményének meg...
2018-06-21 11:33:34
Vívó Eb - A női tőrcsapat sem lesz érmes
... öt hellyel riválisuk mögött, a tizedik pozícióban álló magyarok kezdtek jobban. Kreiss és Mohamed is kéttusos sikert aratott, Lupkovics pedig csak eggyel veszített, így a meccs harmadánál három találat volt a magyarok előnye, melyből a második meccseket követően is maradt kettő.
A fordulópontot az addig kiválóan vívó Mohamed Aida utolsó asszója hozta, a tapasztalt vívó ugyani...
2018-06-20 14:42:12
Merényletek Párizsban - Vakbélgyulladás miatt Salah Abdeslam kórházba került Párizsban
... fővárosban egy lakásban, amely - mint kiderült - a párizsi merényletek óta szökésben lévő Abdeslam búvóhelyéül szolgált. A művelet során tüzet nyitottak a rendőrökre, akik a lakásban lévő három férfi közül egyet agyonlőttek, de a másik kettőnek, köztük Abdeslamnak sikerült elmenekülnie. A lövöldözésben négy rendőr megsebesült, a szökevényeket nem sokkal később elfogták, s Abdeslam...
2018-06-20 14:12:40
Vívó Eb - Nem jutott a négy közé a férfi párbajtőrcsapat
... bizonyít.
A nyolc között a tavalyi világbajnoki ezüstérmes svájciak vártak a magyarokra, akik óvatos, kiegyenlített meccset vívtak riválisukkal. Az első párokban szinte semmi sem történt, három asszó után 2-1 volt az állás. A folytatásban is csak a Peterdi András-Max Heinzer minimeccs volt eseménydús, elsősorban az egészen furcsa, "rohangálós" stílusban vívó Heinzer miatt, ak...
2018-06-20 13:11:27
1 2 3 ..........1004 1005 .....1506 1507 .....2007 2008 2009 
Címkék: Vívó Eb, Dózsa György, Emberi Jogok Európai Bírósága, Merényletek Párizsban, Salah Abdeslam, Decsi Tamás, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Emberi Jogok Európai Egyezményének, Mohamed Aida, Peterdi András-Max Heinzer, magyar-német kapcsolatokról, utolsó pillanatban, magyar férfi, rendőr fegyvertelen, napon belül, férfi Nógrádban, norvég tömeggyilkos, négy közé, férfi párbajtőrcsapat, magyar miniszterelnök, első bilaterális, német-magyar kapcsolatokat, vendéglátó német, továbbjutás hatalmas, együttes jövő, litván csapatot, magyarok négy, harmadik helyen, negyedik tagja, kétszeres olimpiai, pástot Gémesinek, első három, világbajnok Szatmári, magyar válogatottnak, egyik autó, buszmegállóba csapódott, baleset következtében, kórházban meghalt, törvényszék közlem, rendőrök büntetőeljárást, intézkedést követően, közúti ellenőrzések, norvégiai tárgyaláson, felperes börtönkörülményei, tizedik pozícióban, meccs harmadánál, magyarok előnye, második meccseket, addig kiválóan, tapasztalt vívó, párizsi merényletek,
© 2013 TVN.HU Kft.