Belépés
Hasogdzsi-ügy - Spanyol védelmi miniszter: súlyosan megsértették az emberi jogokat
... bejelentette: felül kívánja vizsgálni a folyamatban lévő fegyvereladásokat, miután augusztus 9-én légitámadás ért egy piacot és egy autóbuszt Jemen északi részén, a húszi lázadók ellenőrizte területen. Az 51 halálos áldozat között 40 gyerek volt. Jemenben a szaúdi vezetésű nemzetközi koalíció hajt végre légitámadásokat.
A spanyol sajtó szeptember első napjaiban már tényként k...
2018-10-23 13:41:00
Sojgu az orosz-amerikai kapcsolatok stabilizálódásában bízik
... kapcsolatban állnak egymással, ami szerinte "mindeddig a hatékony együttműködés egyetlen pozitív példája" a kétoldalú viszonyban, ami lehetővé teszi a komoly incidensek megelőzését Szíria területén és légterében. Úgy vélekedett, hogy minden további kérdésben aktívabb párbeszédre van szükség.
Bolton kifejezte reményét, hogy mind Szíria ügyében, mind pedig más kérdésekben lehe...
2018-10-23 13:31:39
5. Büntetésből alul-értékelés az élet minden területén
... Magyarország térképe elé felelni a ,,kettesért"! Akkor, amikor még nem is volt semmilyen jegyem földrajzból! Meg kellett (volna) mutatnom a három részre szakadt Magyarország területi részeit.
A három rész közül meg kellett volna mutatni Erdélyt is, amit percekig keresgéltem a térképen és mondanom sem kell, hogy hiába! Egy idő után megszólalt - gúnyos mosolly...
2018-10-23 01:51:49
Október 23. - Gulyás: addig maradhatunk szabadok, amíg képesek vagyunk összefogni
... valóságot. Azt a teljes kudarcot, amely nemcsak a gazdaságban és államszervezésben érte a létező szocializmus diktatúrájával sújtott országokat, hanem a személyes, emberi létezés legfontosabb területén is: hitben, szabadságban, jogkorlátozásban és a közösségi életben. "Ismernünk kell a legyilkolt, az elrabolt és a megtört életek történetét, és ismernünk kell azokat is, akik a bűnö...
2018-10-22 20:38:34
Illegális bevándorlás - A bajor határrendőrség alkotmányos szerepét vitatják a Zöldek
... és hatáskörök egyértelmű elosztását írja elő. Ellentétes az alkotmánybíróság azon döntéseivel is, amelyekkel a testület elutasította a hatáskörök megduplázását és kimondta, hogy egy-egy területen vagy a szövetségi, vagy a tartományi szervek illetékesek - írták a szakvélemény szerzői - Thorsten Kingreen, a regensburgi egyetem kutatója és Sophie Schönberger, a düsseldorfi egyetem mu...
2018-10-22 18:12:50
Illegális bevándorlás - Spanyolország kitoloncolt 55 határsértőt Melillából
... spanyol belügyminisztérium adatai szerint október közepéig több mint 3500-an érkeztek illegálisan Melillába, 14 százalékkal többen mint tavaly ugyanebben az időszakban.
Spanyolország területén idén összesen eddig több mint 48 ezer illegális bevándorlót regisztráltak, amely 154 százalékos növekedés az előző évhez képest.
Az Európai Unió part- és határvédelmi ügynökségének...
2018-10-22 16:32:55
Az ukránok kevesebb mint fele bízik a Krím félsziget visszatérésében
... Ukrajna örökre elveszítette. A résztvevők mindössze 5,4 százaléka válaszolta azt, hogy a Krím rövid időn belül ismét Ukrajna része lesz.
Azoknak, akik szerint visszatérhet az elcsatolt terület Ukrajnához, feltették azt a kérdést, hogy szerintük milyen módon. Legfeljebb három lehetőséget jelölhettek meg. A résztvevők 38,8 százaléka szerint ez akkor következhet be, ha változás ...
2018-10-22 14:01:45
Egy illegális határsértő meghalt a melillai határkerítésnél
... spanyol belügyminisztérium adatai szerint október közepéig több mint 3500-an érkeztek illegálisan Melillába, 14 százalékkal többen mint tavaly ugyanebben az időszakban.
Spanyolország területén idén összesen eddig több mint 48 ezer illegális bevándorlót regisztráltak, amely 154 százalékos növekedés az előző évhez képest.
Az Európai Unió part- és határvédelmi ügynökségének...
2018-10-21 15:42:04
ooOoo
... felépítésű struktúrák (pl.: por, pollen), esetleg elfajult szövetek (daganatsejtek) is. Az antigének jellemzője a specifitás, ezért a tulajdonságért nem a teljes molekula, hanem annak egy kis területén elhelyezkedő ún. antigéndetermináns csoportok (epitopok) a felelősek. A legtöbb antigén több determináns csoporttal is rendelkezik s ezek mindegyike ellenanyag termelést indíthat be...
2018-10-20 22:55:40
Ryan közlegény megmentése
... meg kell találniuk Jamest, és élve hazajuttatni, hogy Ryan édesanyjának ne kelljen mind a négy fiát elveszítenie.
Miközben Miller és nyolc embere egyre mélyebben hatol az ellenséges területre Ryant keresve, heves vita támad köztük arról, miért olyan fontos egyetlen ember élete, hogy ők kockára tegyék az övékét.
- Ez a Ryan legalább érje meg! - mondja Miller. - Ha megtalá...
2018-10-20 21:26:54
1 2 3 ....................974 975 ..........1462 1463 ..........1948 1949 1950 
Címkék: Thorsten Kingreen, Sophie Schönberger, Európai Unió, Miközben Miller, emberi jogokat, orosz-amerikai kapcsolatok, élet minden, bajor határrendőrség, ukránok kevesebb, illegális határsértő, melillai határkerítésnél, folyamatban lévő, autóbuszt Jemen, húszi lázadók, szaúdi vezetésű, spanyol sajtó, hatékony együttműködés, kétoldalú viszonyban, komoly incidensek, három részre, három rész, teljes kudarcot, létező szocializmus, közösségi életben, megtört életek, alkotmánybíróság azon, testület elutasította, hatáskörök megduplázását, tartományi szervek, szakvélemény szerzői, regensburgi egyetem, düsseldorfi egyetem, előző évhez, résztvevők mindössze, elcsatolt terület, antigének jellemzője, teljes molekula, legtöbb antigén, négy fiát, ellenséges területre, alkotmánybíróság, jogkorlátozásban, határkerítésnél, visszatérésében, légitámadásokat, diktatúrájával, határrendőrség, tulajdonságért, spanyolország, regisztráltak, ügynökségének, együttműködés, daganatsejtek, megduplázását, szabadságban, szakvélemény,
© 2013 TVN.HU Kft.