Belépés
Szép írások
... kövérnek érzem magam, a férjem idegesít, semmi esélye annak, hogy ma ágyba bújjak vele.' Ne hallgasson mindig a hangulatára, higgye el, hogy jó lesz az együttlét és ez jót tesz a házasságának.
Gondolatolvasás

Ne próbálja meg kitalálni házastársa gondolatait és ne várja el, hogy ő ugyanezt tegye. Használja ehelyett a gazdasági átláthatóság elvét: mondja el pár...
2018-08-09 22:51:46
A nő legyen nő és a férfi az férfi
... alszunk rá, és eljutunk oda, hogy valamiféle társadalmi konszenzus alapján megváltoztatják a házasság intézményét szabályozó törvényeket.

- A tét nyilván az egyneműek házasságának az elfogadtatása. Mekkora erre a társadalom fogadókézsége?

- Szlovénia már legalizálta a melegházasságot, az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága szintén szentesí...
2018-07-07 18:05:35
Támogatja az azonos neműek házasságának elismerését a cseh kormány
...
A képviselőház 46 képviselője egy hete terjesztett a parlament elé egy javaslatot, amely lehetővé tenné az azonos neműek házasságkötését. Válaszul erre a lépésre egy másik, 37 tagú képviselői csoport azt kezdeményezte, foglalják az alkotmányba, hogy a házasság kizárólag egy férfi és egy nő legalizált kapcsolata.
A cseh kormány a két javaslat közül az azonos neműek házass...
2018-06-22 13:41:58
Érdekesség
... olasz szeretője. A kapcsolat évek óta tartott, és egy nap a nő azt mondta neki, hogy terhes.

A férfi nem szerette volna, hogy ez kiderüljön, és vége legyen az évek óta tartó házasságának, ezért megkérte a szeretőjét, ha ő menjen vissza Olaszországba, és szülje meg a gyermeket titokban, cserébe kap egy nagy halom pénzt. Azt is megígérte, hogy a támogatni fogja anyagilag ...
2018-06-05 22:46:41
Egy Németországba menekült magyar édesanya reménykeltő leve
... bennünket is, mint sok más embert a reménytelenség, a céltalanság és kilátástalanság érzése. Pedig azelőtt egy boldog család voltunk.
A nagy távolság sem nem tett jót a szüleim házasságának. Elváltak.
Egyedülálló anyaként nem erre vágytam, nem ilyen életre! Bennem még élt a remény, hogy minden jóra fordul egyszer, és már nem kell sokat várni.
Aztán ismét kiábrándult...
2018-03-17 19:54:27
2018. évi történelmi évfordulók 03. 07.
... nap van hátra.

Névnapok: Tamás, Perpétua, Rupert, Ubul


Események
1530 - VIII. Henrik angol király megalapítja az anglikán egyházat, válaszul az első házasságának felbontását ellenző pápai döntésre.
1608 - Báthory Gábor, hajdúi segítségével, az erdélyi fejedelmi trónra lép, lemondatva elődjét, Rákóczi Zsigmondot.
1876 - Alexander Graham Be...
2018-03-07 08:54:48
2018. évi történelmi évfordulók 03. 07.
... hátra.

Névnapok: Tamás, Perpétua, Rupert, Ubul


Események
1530 - VIII. Henrik angol király megalapítja az anglikán egyházat, válaszul az első házasságának felbontását ellenző pápai döntésre.
1608 - Báthory Gábor, hajdúi segítségével, az erdélyi fejedelmi trónra lép, lemondatva elődjét, Rákóczi Zsigmondot.
1876 - Alexander...
2018-03-07 08:53:43
Esti mosoly.........
... mondta: elhanyagolás, bensőségesség hiánya,
üresség, magányérzet, szeretet hiány, s egy egész lista a soha ki nem elégített
érzelmi igényeiről, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában.

A szakember miután végighallgatta a listát, felállt, körbejárta az íróasztalát, majd
egy hatalmas, szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt....
2018-03-05 20:39:46
Hamis egység
..."Az igazságot 'levágják', hogy lakomát biztosítsanak a menny és a pokol házasságának ünneplésére, és mindezt azért, hogy az egység olyan elképzelését támasszák alá, aminek nincs alapja Isten Igéjében."

- A. W. Tozer -...
2018-02-20 18:20:06
Világok között - AZ ORVOS ÉS A LÁTNOKNŐ KÜLÖNÖS TÖRTÉNETE
... ezért a házassági szertartást megelőzően elment a temetésre. A koporsó mellett olyan érzése támadt, mintha az elhunyt vigasztalná őt és azt üzenné, soha nem hagyja el.

Házasságának első három éve nyugalomban telt, majd egyik éjjel azt álmodta, hogy a lakásukban nagy a felfordulás és az ágyában annak az idős papnak a hullája fekszik, akinek az esküvője napján elment a ...
2018-02-03 18:34:20
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: ORVOS ÉS LÁTNOKNŐ KÜLÖNÖS TÖRTÉNETE, Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága, Báthory Gábor, Rákóczi Zsigmondot, Alexander Graham Be, Isten Igéjében, azonos neműek, cseh kormány, férjem idegesít, gazdasági átláthatóság, házasság intézményét, egyneműek házasságának, társadalom fogadókézsége, hete terjesztett, házasság kizárólag, kapcsolat évek, gyermeket titokban, nagy halom, támogatni fogja, boldog család, nagy távolság, szüleim házasságának, anglikán egyházat, első házasságának, erdélyi fejedelmi, egész lista, szakember miután, pokol házasságának, egység olyan, házassági szertartást, koporsó mellett, elhunyt vigasztalná, lakásukban nagy, ágyában annak, idős papnak, hullája fekszik, esküvője napján, megváltoztatják, melegházasságot, gondolatolvasás, házasságkötését, kilátástalanság, végighallgatta, reménytelenség, németországba, elfogadtatása, fogadókézsége, olaszországba, kezdeményezte, biztosítsanak, bensőségesség, képviselőház, segítségével, házasságának, átláthatóság, elhanyagolás, szenvedélyes,
© 2013 TVN.HU Kft.