Regisztráció  Belépés
Mátyás-emlékév - Potápi: kezdjünk el együtt munkálkodni Közép-Európa dicső jövőjéért
... megszervező Amaryllis Társaságot ugyanaz a Macalik Arnold építész vezeti, aki az egyetemépület egyik tervezője volt. Macalik Arnold köszöntésében elmondta, a Mátyásról elnevezett aula a hétköznapokat köti össze az ünnepnapokkal.
A teremavató után az Amaryllis Társaság szórakoztatta a reneszánsz zenével és táncokkal a közönséget, majd Lupescu Radu történész tartott előadást Má...
2018-02-23 18:43:14
Megerősített szolgálattal készül a hidegre az Ökumenikus Segélyszervezet
... rendjével, így egész napos ellátásban részesülnek a körzetben élő hajléktalanok. Gyulán a nappali ellátó mellett éjszakai szálló is várja a hideg elől menekülő rászorulókat. Debrecenben a hétköznapokon túl hétvégén is teával és étellel várják a folyamatosan nyitva tartó melegedőbe betérőket - ismertették.
A szervezet munkatársai rendszeresen részt vesznek a városi megkereső s...
2018-02-23 16:13:44
Farkas Éva
... délután.


Ülj ide mellém, fogd meg a kezem,
Hagyd, hogy behunyva maradjon szemem.
Nem kérdezek, és most te se beszélj,
Hallgasd, ahogy a csend nekünk mesél.

A hétköznapok kínjai után,
Legyen szép ünnep ez a délután.
Nem kell ígéret, nagy fogadkozás,
Csak ez a csendes, néma kézfogás.

Úgy menj el majd, hogy észre ne...
2018-02-21 17:30:09
Az élet mindig a hétköznapokon múlik.
Az élet mindig a hétköznapokon múlik. Szépek az ünnepek, jó várni őket, jó a vakáció, a szabadidő, de az élet a hétköznapok szépen csinálásából áll. És ez a legnehezebb.

Für Anikó...
2018-02-19 18:29:58
A nemi erőszakot meggátló futónadrág
... hogy a nadrágot elvágják." A nadrágot 149 euróért árulják az interneten. A megrendelők között Japán, Finnország, Svédország, Olaszország, Tajvan és Amerika is szerepelt. A készítők hétköznapokon is viselhető szintén zárható nadrágot szeretnének hamarosan a piacra dobni.

...
2018-02-17 21:29:09
Miraculous: Fekete Macska divatbaba


A Miraculous: Fekete Macska divatbaba leírása:Itt van a Miraculous meséből jól ismert Fekete Macska, a legújabb szuperhős! Adrien hétköznapokon csak egy tinisrác, azonban van egy titkos élete: ő a Fekete Macska! Hűséges kis társa, Plagg segítségével változik át...
2018-02-17 16:39:19
GYORS SEGÍTSÉG A KONYHÁBÓL 1.
...
A hétköznapokon is könnyen beszerezhető vagy a konyhánkban is megtalálható gyógynövények segíthetnek az egészségünk megőrzésében és gyógyításában is.

MANDARINHÉJ
Puffadásra, hányingerre, hányásra, mellkasi és gyomortáji teltségérzetre, fáradtság, hasmenés ellen szárítva, 3-15 g-ból 12-20 perces forralással készíthetünk teát.
Fontos! Láz és gyomorégés es...
2018-02-15 11:38:48
Szép estét,jó éjszakát!"Semmi más dolgod nincs ma, csak annyi, hogy szépen lerakod a sarokba a hétköznapokat,
jól betakargatod őket, és reggel útnak indulsz, és kikapcsolsz... és elfelejted a kellemetlenségeket, macerákat. És élvezed az erdő csendjét, a madárdalt és a lepkék táncá...
2018-02-12 21:53:36
Ezeket a ruhaviseleteket kerüld, ha elmúltál 25
... lányok bátran használhatják a mindennapokban is a clutch táskákat, de aki már elmúlt 25 éves, jobban teszi, ha a clutch-okat csak estélyi ruhák kiegészítőjeként vegyük magunkhoz, míg a hétköznapokra a kisebb táskákat részesítsük előnyben.

Karkötők karkötődísszel, zsu-zsu-val


Az ilyen karkötők gyakran nagyon fontosak az azt viselő személyek számára, hisz...
2018-02-12 13:09:16
Tallóztam
...
Tárkonyos húsgombócleves.

Jó választás a rohanós hétköznapokra


Egyszerű, de nagyon finom, laktató leves.

Hozzávalók:

30 dkg darált hús (pl. sertéscomb)
2db sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér
1 vastagabb szelet zeller
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 tk ételízesítő|...
2018-02-12 12:27:18
1 2 3 ...............366 367 .......549 550 ........731 732 733 
Címkék: Ökumenikus Segélyszervezet, Farkas Éva, Fekete Macska, GYORS SEGÍTSÉG KONYHÁBÓL, Amaryllis Társaságot, Macalik Arnold, Amaryllis Társaság, Lupescu Radu, élet mindig, hétköznapokon múlik, nemi erőszakot, ruhaviseleteket kerüld, egyetemépület egyik, hétköznapokat köti, teremavató után, reneszánsz zenével, nappali ellátó, hideg elől, folyamatosan nyitva, szervezet munkatársai, városi megkereső, csend nekünk, hétköznapok kínjai, hétköznapok szépen, nadrágot elvágják, megrendelők között, készítők hétköznapokon, piacra dobni, legújabb szuperhős, titkos élete, egészségünk megőrzésében, erdő csendjét, lepkék táncá, clutch táskákat, clutch-okat csak, kisebb táskákat, ilyen karkötők, rohanós hétköznapokra, kiegészítőjeként, ruhaviseleteket, segélyszervezet, húsgombócleves, teltségérzetre, mindennapokban, karkötődísszel, ünnepnapokkal, hétköznapokon, gyógyításában, gyógynövények, köszöntésében, hajléktalanok, hétköznapokat, használhatják, szórakoztatta, hétköznapokra, egyetemépület, csinálásából, rászorulókat,
© 2013 TVN.HU Kft.