Belépés
Új fülek
... órákon át bámult a tükörbe. Végre neki is volt füle, mint a normális embereknek. Életében először nem szégyellte, ahogy kinézett. Nemcsak új fület kapott, hanem új életet is.
Néhány héttel később Dannyt újra felhívta az édesapja.
- Fiam, édesanyád nagyon beteg! - mondta neki. - Lehet, hogy nem éli túl az éjszakát.
Danny felült az első gépre, és hazarepült. Amikor ha...
2018-10-21 19:23:27
Takarító
... van.
Ekkor realizálja, hogy pénzt ezen a módon is kereshet, és ettől kezdve
minden nap kora reggeltől késő estig így keres pénzt, megtriplázva,
négyszerezve minden nap a pénzét. Pár héttel később vesz egy
szekeret, majd egy kamiont, majd egy kis flotta házhoz szállító kamiont.
5 év elteltével a hajdani munkanélküli az USA legnagyobb élelmiszer
ke...
2018-10-16 06:55:31
Honvédelmi miniszter: Európában meg kell őrizni az európai nép értékeit és kultúráját
... légi felderítése esetén, valamint a radar információk megosztásáról.
A legfontosabb témák között említette a tárcavezető a Bulgária, Horvátország, Szlovénia és Magyarország által egy héttel korábban Brüsszelben aláírt közös együttműködési megállapodást, amely alapján Horvátországban megalakult a Légi Különleges Műveleti Központ a közép-dalmáciai Zárában (Zadar).
Mint mo...
2018-10-11 08:31:24
Animációs filmklubot indít az MMA
... Béla.
A vetítésekhez kapcsolódó beszélgetéseket Varga Zoltán filmtörténész, a sorozat házigazdája vezeti. Az MTI kérdésére elmondta: október 8-án Szalay Péter rendező lesz a vendég, egy héttel később Jankovics Marcell, 22-én a Lúdas Matyi vetítésén Dargay Attila özvegye és alkotótársa, Henrik Irén.
A vetítések helyszíne a Premier Kultcafé, amely az egykori Vörösmarty mo...
2018-10-08 13:12:02
Kettős állampolgársági vita - Feltette weboldalára Szijjártó Pétert a szélsőséges ukrán nacionalista Mirotvorec
... adatbázisába, akik szerinte Ukrajna ellenségei, és veszélyeztetik az ország biztonságát. Több esetben a feltüntetett személyek neve mellett szerepel a "hazaáruló" minősítés. A szervezet egy héttel ezelőtt a Csisztiliscse (Tisztítótűz) nevű adatbázisában rögzítette az első öt kárpátaljai személy adatait, akik szerinte a második (magyar) állampolgárság megszerzésével törvénysértést ...
2018-09-29 19:09:29
Új befogadóközpont nyílt menedékkérők számára Párizs legelegánsabb negyedében
... Exelmans egyik régi laktanyájában létrehozott szálláshelyen 150 menedékkérő kap helyet - jelentette be csütörtökön a helyszínen Michel Cadot párizsi prefektus.
"A laktanyában néhány héttel ezelőttig csendőrcsaládok laktak, de az államnak már nem volt rá szüksége a csendőrség elszállásolásához" - jelezte a prefektus, hozzátéve, hogy átmeneti megoldásról van szó, miután az épü...
2018-09-20 17:43:17
A 49. Sió Kupán hangolódik az új szezonra a szekszárdi kosárcsapat
... PINKK-Pécsi 424 ellen kezdi a bajnokságot, míg az első számú európai kupasorozat, az Euroliga selejtezőjében október 10-én hazai pályán játssza a francia ESBVA-LM elleni párharc első meccsét, egy héttel később pedig idegenben a visszavágót.
A vezetőedző hangsúlyozta, hogy csapatának a franciák elleni párharcra kell elérnie a csúcsformát.
A szombaton és vasárnap a tolnai ...
2018-09-20 14:42:31
Gyermekorvosok egyesülete: védőoltásokat kapnak a felsősök
...
A gyermekek először a torokgyík és tetanusz elleni DiTe oltást, majd pár héttel később a mumpszot és a rózsahimlőt megelőző MMR oltást kapják meg - ismertette.
Póta György elmondta: a hetedikeseket hepatitisz B ellen is beoltják, és azok a lányok, akik betöltötték a 12. életévüket, igényelhetik a méhnyakrák elleni, ingyenes védőoltást is az iskolákban....
2018-09-12 09:41:16
Babos és Fucsovics a továbbiakban nem kíván együttműködni a teniszszövetséggel
... kiállni társaiért, egyeztetni a szövetséggel, ám nem járt sikerrel, az MTSZ választ sem adott kérdéseire. Hosszú bejegyzésében a Davis Kupa-kapitányt is bírálta, mint ahogy azt is, hogy három héttel a csehek elleni mérkőzés előtt meg sem keresték őt a mérkőzéssel kapcsolatban.
Az MTSZ egy hosszabb közleményben reagált, olyan adatokat hozott nyilvánosságra, melyek megítélése s...
2018-09-04 22:01:44
A magyar szövetség mediáció segítségével rendezné vitáját Fucsovicsékkal
... kiállni társaiért, egyeztetni a szövetséggel, ám nem járt sikerrel, az MTSZ választ sem adott kérdéseire. Hosszú bejegyzésében a Davis Kupa-kapitányt is bírálta, mint ahogy azt is, hogy három héttel a csehek elleni mérkőzés előtt meg sem keresték őt a mérkőzéssel kapcsolatban.
Az MTSZ egy hosszabb közleményben reagált, olyan adatokat hozott nyilvánosságra, melyek megítélése s...
2018-09-02 21:41:59
1 2 3 ...............................191 192 ................287 288 ................382 383 384 
Címkék: Szijjártó Pétert, Légi Különleges Műveleti Központ, Varga Zoltán, Szalay Péter, Jankovics Marcell, Lúdas Matyi, Dargay Attila, Henrik Irén, Premier Kultcafé, Michel Cadot, Póta György, Davis Kupa-kapitányt, szélsőséges ukrán, szekszárdi kosárcsapat, magyar szövetség, normális embereknek, első gépre, hajdani munkanélküli, radar információk, legfontosabb témák, héttel korábban, közép-dalmáciai Zárában, vetítésekhez kapcsolódó, sorozat házigazdája, héttel később, vetítések helyszíne, egykori Vörösmarty, ország biztonságát, feltüntetett személyek, héttel ezelőtt, helyszínen Michel, laktanyában néhány, csendőrség elszállásolásához, első számú, francia ESBVA-LM, vezetőedző hangsúlyozta, franciák elleni, gyermekek először, rózsahimlőt megelőző, hetedikeseket hepatitisz, méhnyakrák elleni, csehek elleni, mérkőzéssel kapcsolatban, hosszabb közleményben, csendőrcsaládok, befogadóközpont, állampolgársági, beszélgetéseket, horvátországban, gyermekorvosok, nyilvánosságra, fucsovicsékkal, együttműködési,
© 2013 TVN.HU Kft.