Regisztráció  Belépés
Fidesz: Soros frontális támadást indított Magyarország ellen
... Európai Bizottság napirendjén. "De az, hogy valami nincs a bizottság napirendjén, az nem azt jelenti, hogy a bizottság nem azt hajtja végre" - tette hozzá.
Arra a kérdésre, hogy a hétvégén ismeretlenek megrongálták a Magyarország belgrádi nagykövetségének helyet adó épületet - egyebek mellett azt festették a homlokzatra, hogy "Szabadságot Ahmed H-nak" -, a fideszes politikus ...
2017-11-20 15:52:53
Liberálisok: formálódik az ellenzéki együttműködés
... ki.
Fizetős felsőoktatás ma is létezik Magyarországon, hiszen az ott tanuló fiatalok egy jelentős része fizet tandíjat - mondta a politikus egy kérdésre azzal kapcsolatban, hogy a hétvégén Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke erről a témáról beszélt.
További kérdésre azt felelte, örül neki, hogy "Soros György pontról pontra cáfolja" a nemzeti konzultáció kérdéseit, a konzultáci...
2017-11-20 15:23:32
Illegális bevándorlás - 47 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton tíz, vasárnap 21 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges beván...
2017-11-20 07:04:32
Jó szórakozást hozzájuk!
... járom....
2017-11-20 04:56:45
Pénteken nyílik meg a budapesti Városháza park adventi vására
... Budapest legnagyobb karácsonyfája, óriási adventi koszorú és a csaknem száz kis fenyőből álló köztéri installáció várja a látogatókat - közölték a szervezők az MTI-vel.
A négy adventi hétvégén, szombaton és vasárnap egész napos programok várja a családokat a fűtött Üvegházban. December 9-én délelőtt Mikulásváró koncert lesz a Belvárosi Betyárok zenekarral, fellép Fabók Mancsi...
2017-11-17 16:53:22
Gyorskorcsolya vk - Továbbra sem megy Nagy Konrádnak
... novemberi és decemberi versenye alapján a legjobb húsz jut kvótához, míg a maradék 16 helyet a...
2017-11-17 13:42:46
Merkel: érdemes tovább küzdeni a kormányalakításért
... megbeszéléseket, hogy a négy párt teljesítse "a választóktól kapott kormányalakítási megbízást"
Horst Seehofer bajor kormányfő, a CSU elnöke kiemelte, hogy szükség esetén az egész hétvégén folytatják majd a megbeszélést, amelyet az eredeti tervek szerint csütörtökön be kellett volna fejezni.
Megjegyezte, hogy a pártok színe (CDU/CSU: fekete, FDP: sárga, Zöldek: zöld) al...
2017-11-17 13:03:01
Hidegfront, lehűlés, hózáporok
Hidegfront, lehűlés, hózáporokHétvégén hidegfront érkezik, pár fokos lehűlés várható, vasárnap és hétfőn hózáporok is jöhetnek.

Szombatra virradóra északnyugat felől hidegfront éri el az országot, amely mögött több hullámban is hideg,...
2017-11-16 23:22:38
Picidia
... a tartós paleoval.
Elfáradtam mára, pedig még a zenei részét meg kellene csinálnom a dalnak. Nagyon király lesz, vagy legalábbis re,élem. És már januárra hívogatnak énekelni :-) Hétvégén is két bálba megyek.....a héten is megfordultam egy idősek napján. Szeretem, és az új mikrofonommal olyan könnyű énekelni!
Új zenéket is kerestem hegedülni, csak idő nem volt még rá. |...
2017-11-16 22:34:31
Lázár: egyre jobb képet mutat az ország gazdasági helyzete
... atomenergetikai kérdésekről, valamint kötelezettségszegési eljárásokról.
Kérdezték őt arról, hogy Tállai András, a nemzetgazdasági tárca parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára a hétvégén Facebook-oldalán azt közölte, hogy miután egyeztetést folytatott a Mol illetékes képviselőivel, csökkentették az üzemanyag árát választókerületében, Mezőkövesden.
Erre reagálva k...
2017-11-16 16:31:08
1 2 3 ................787 788 ........1181 1182 ........1574 1575 1576 
Címkék: Nagy Konrádnak, Európai Bizottság, Szabadságot Ahmed H-nak, Gyurcsány Ferenc, Soros György, Belvárosi Betyárok, Fabók Mancsi, Horst Seehofer, Tállai András, ellenzéki együttműködés, budapesti Városháza, ország gazdasági, bizottság napirendjén, hétvégén ismeretlenek, fideszes politikus, jelentős része, kérdésre azzal, hétvégén Gyurcsány, témáról beszélt, nemzeti konzultáció, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, migránst fogtak, március 28-tól, tömeges beván, csaknem száz, négy adventi, fűtött Üvegházban, legjobb húsz, négy párt, választóktól kapott, egész hétvégén, eredeti tervek, pártok színe, tartós paleoval, zenei részét, idősek napján, nemzetgazdasági tárca, hétvégén Facebook-oldalán, üzemanyag árát, kormányalakítási, nagykövetségének, atomenergetikai, nemzetgazdasági, megbeszéléseket, gyorskorcsolya, határszakaszon, magyarországon, mikrofonommal, együttműködés, csökkentették, karácsonyfája, képviselőivel, megfordultam, jogszabályok, megbeszélést, magyarország, államtitkára,
© 2013 TVN.HU Kft.