Regisztráció  Belépés
Ukrán válság - Oroszország kivonul a Donyec-medencei tűzszünetet felügyelő ukrán-orosz koordinációs központból
...
Az UNIAN ukrán hírügynökség az orosz külügyminisztérium által kiadott közleményre hivatkozva jelentette: Moszkva arra hivatkozva hívja haza az orosz katonatiszteket a központból, hogy állítólag "morális és pszichológiai nyomásnak" vannak kitéve, és az ukrán katonatisztek tiszteletlenül viselkednek velük szemben.
A koordinációs központ - amelyben az orosz és az ukrán feg...
2017-12-18 14:03:02
Kigyulladt egy földgázkút a román-magyar határ romániai oldalán, három megye tűzoltói küzdenek a lángokkal
...
Az Agerpres hírügynökség jelentése szerint hétfőn hajnalban csaptak fel a lángok a nagymajtényi földgázkútnál. A katasztrófavédelem (ISU) Szatmár megyei egységei hét tűzoltóautóval, egy létrás autóval és egy rohammentővel vonultak a helyszínre, ahol 34 tagú tűzoltócsapat látott neki az oltásnak. Az ISU szóvivője közölte: a tűznek tudomásuk szerint nincsenek áldozatai, és nem ...
2017-12-18 09:31:35
Temesváron félárbocra eresztették a zászlókat az 1989-es forradalom első sortüzei áldozatainak ez emlékére
... tartottak a Hősök temetőjében a forradalmi emlékműnél, amelyen részt vettek a forradalom áldozatainak hozzátartozói, a forradalmi egyesületek képviselői és a város elöljárói. A Mediafax hírügynökség beszámolója szerint az emlékhelyen közel százmécsest helyeztek el a temesvári áldozatok emlékére.
A városban szervezett hivatalos forradalmi megemlékezések az elmúlt években kial...
2017-12-17 16:52:41
Nem adták ki a román királyok acélkoronáját Mihály temetés
... médiában, majd a közösségi oldalakon vitát váltott ki az a hír, hogy Mihály király temetésén nem fog megjelenni a korona.

A múzeum közleményben tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy a hatályos törvény értelmében a nemzeti örökségnek számító tárgyakat nem szabad olyan körülmények között használni, amelyek veszélyeztetnék az illető kincstárgy épségét.

A...
2017-12-16 19:46:37
Wilders: Európának folytatnia kell a harcát a bevándorlás ellen
... államok között" - szögezte le.
Geert Wilders, Tomio Okamura és Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front elnöke és a többi felszólaló a konferencián elhangzott beszédükben a CTK hírügynökség szerint élesen bírálták az Európai Uniót, és egybehangzóan határozottan elutasították a migránsok további befogadását Európába.
"Meg kell találnunk a bátorságot ahhoz, hogy az illegál...
2017-12-16 19:24:03
Lavrov: az iráni atomalku felrúgása ártana az észak-koreai rendezésnek
... péntekre virradó éjszaka folyamán telefonon tárgyalt egymással Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök.
Igor Morgulov orosz külügyminiszter-helyettes az Interfax hírügynökség jelentése szerint pénteken közölte, hogy Moszkva nem hajlandó olyan új szankciókat elfogadni, amelyek megfojtanák az észak-koreai gazdaságot. Elmondta, hogy Oroszország eleget fog tenni az...
2017-12-15 13:35:42
ROVIDHÍR - Lavrov - Az iráni atomalku felrúgása ártana az észak-koreai rendezésnek
... péntekre virradó éjszaka folyamán telefonon tárgyalt egymással Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök.
Igor Morgulov...
2017-12-15 10:03:40
Az ukrán védelmi tanács vezetője szerint ideje a NATO-nak halált okozó fegyvereket szállítani Ukrajnának
... Kibővített Lehetőségek Partnersége elnevezésű NATO-programhoz. Megjegyezte, hogy ez lehet a következő fontos szakasz Ukrajna és az atlanti szövetség együttműködésében.
Az UNIAN ukrán hírügynökség a Canada Gazette című kanadai kormánykiadványra hivatkozva jelentette, hogy Ottawa felvette Ukrajnát azon országok listájára, amelyekbe vállalatai automata kézi lőfegyvereket export...
2017-12-14 20:24:06
Putyin független jelöltként indul a márciusi elnökválasztáson
... kárt okoznak a belpolitikának, és semmibe veszik a Trumpot támogató szavazók akaratát.
A médiaszabadság elleni támadásként értékelte, hogy az orosz RT televíziót és a Sputnik hírügynökséget idegen ügynökként kellett bejegyeztetni az Egyesült Államokban - ami ellen Moszkva hasonlóképpen reagált az állami finanszírozású amerikai médiumok ügyében.
Putyin méltatta, hogy a v...
2017-12-14 15:43:11
Magyar nyelvű hírszolgálatot indít a szlovák közszolgálati hírügynökség
... legfontosabbnak ítélt napi szlovákiai történéseket dolgozzák fel.
A magyar nyelvű hírszolgála...
2017-12-12 15:41:23
1 2 3 .............338 339 .......507 508 .......676 677 
Címkék: Geert Wilders, Tomio Okamura, Marine Le Pen, Nemzeti Front, Európai Uniót, Vlagyimir Putyin, Donald Trump, Igor Morgulov, Kibővített Lehetőségek Partnersége, Canada Gazette, Egyesült Államokban, román-magyar határ, 1989-es forradalom, román királyok, bevándorlás ellen, iráni atomalku, észak-koreai rendezésnek, ukrán védelmi, márciusi elnökválasztáson, szlovák közszolgálati, orosz katonatiszteket, ukrán katonatisztek, koordinációs központ, nagymajtényi földgázkútnál, létrás autóval, rohammentővel vonultak, tűznek tudomásuk, forradalmi emlékműnél, forradalom áldozatainak, forradalmi egyesületek, város elöljárói, emlékhelyen közel, temesvári áldozatok, városban szervezett, elmúlt években, közösségi oldalakon, múzeum közleményben, hatályos törvény, nemzeti örökségnek, illető kincstárgy, francia Nemzeti, többi felszólaló, konferencián elhangzott, migránsok további, bátorságot ahhoz, észak-koreai gazdaságot, következő fontos, atlanti szövetség, médiaszabadság elleni, állami finanszírozású,
© 2013 TVN.HU Kft.