Regisztráció  Belépés
Megtámadták Nicaraguában az apostoli nunciust és kíséretét
...2018. július 10. kedd 15:28
Nicaraguában hónapok óta súlyos erőszakos cselekmények történnek. Ezúttal három egyházi személyt támadtak meg Diriambában, egy templomban július 9-én - tájékoztatott a SIR olasz katolikus hírügynökség.
Bővebben ...
2018-07-10 19:15:14
Politikai közbenjárás kellett, hogy beengedjenek egy orosz újságírót Ukrajnába
... foglalkozó tanács, miután egy év megfigyelés után arra jutot...
2018-07-02 21:08:54
A visegrádi négyek közül Magyarországon nőnek a leggyorsabban a bérek
... Magyarország (4 százalék), illetve Szlovákia végzett, amely utóbbi az egyedüli volt, ahol a GDP-növekedés négy százalék alatt maradt, mintegy három és fél százalékos volt.
A szlovák hírügynökség elemzése megállapítja: a V4-es csoportból Szlovákia az egyedüli, amely saját valuta helyett a közös európai fizetőeszközt használja, és a csoporton belül éppen ebben az országban volt...
2018-07-02 21:02:33
Ukrán biztonsági főnök: Oroszország állhat a romák elleni lembergi támadás mögött
... százszázalékos biztonsággal, mert nem lenne korrekt. De a feltételezés mellett szól, hogy Oroszország mindig igyekszik kijátszani a nemzetiségi kártyát - idézte Hricakot az Interfax Ukrajina hírügynökség.
Az SZBU főnöke elmondta, hogy a lembergi romaellenes atrocitást a rendőrség vizsgálja, de az ügynek az SZBU is "rendkívül nagy figyelmet szentel." Mint kifejtette, a tények ...
2018-06-25 19:52:42
Illegális bevándorlás - Párizs szerint Olaszországnak kell fogadnia a Mission Lifeline mentőhajóját
... RTL francia rádióban hétfőn elmondta: a szervezet Németország, Olaszország, Málta és Spanyolország után Franciaországtól is kérte, hogy engedélyezze a mentőhajó kikötését. A francia hírügynökség megkeresésére a Németországban tartózkodó szóvivő délután viszont már hozzátette, hogy a hajónak egyelőre nem célja francia kikötő felé hajózni.
"Eredetileg szerettünk volna Franciao...
2018-06-25 18:32:12
Török választások - Erdogan nyerte a török elnökválaszást, az ellenzék elismerte a győzelmét
...
Az Anadolu török állami hírügynökség hétfő késő délutáni adatai szerint az elnökválasztás szavazatainak 99,92 százalékos feldolgozottságánál Erdogan 52,59 százalékon áll.
A második Muharrem Ince 30,64 százalékkal. Őt Selahattin Demirtas, a kurdbarát Népek Demokratikus Pártja (HDP) börtönben ülő egykori társelnöke követi 8,4, majd Meral Aksener, a nacionalista Jó Párt (IP...
2018-06-25 18:22:21
Volt honnan tanulni a valósághajlítást ennek a kivénhedt, il
... illetékesnek van pofája a demokrácia ünnepéről fröcsögni, az egy nagyon szomorú sarka a világnak. Apró, de nagyon fontos részletkérdés: az MTI nevet viselő közpénzből közszolgálati (ál)hírügynökség a diktatúrába hajlást csak egyszerűen végrehajtó elnöki rendszernek titulálja.

Lássuk be, volt honnan tanulni a valósághajlítást a Fidesz-KDNP nevű kivénhedt illiberális bűnb...
2018-06-25 12:50:55
Orosz lap: a Krím és a Donyec-medence áramellátásáról adott ki információt a kémkedéssel vádolt orosz vezető
... úgy értesült, hogy Turcan őrizetbe vételét követően a hatóságok átkutatták Vjacseszlav Kravcsenko energiaügyi miniszterhelyettes irodáját és lakását. Kravcsenkót azonban az Interfax hírügynökség szerint nem gyanúsítottként, hanem tanúként kezelik. Turcan a vallomásában további három minisztériumi tisztségviselőről tett említést.
Az RBK értesüléseit sem az energiaügyi tárcánál...
2018-06-25 12:32:10
Nagy kiábrándulást hozott a magyar kormány álma
... munkatársaik (MTVA, origo.hu, TV2) általában kevésbé kritikusak - írják az elemzésben. Viszont az adatot torzítja az, hogy a hazai "kínadiskurzus" elsődleges forrása az MTI állami hírügynökség (52 százalék tőlük vett híreket), ami viszont 87 százalékban neutrális híreket közölt.

Az MTI hatásától megtisztítva az adatokat már csak a hírek 3,7 százaléka volt pozitív, míg a...
2018-06-25 09:44:55
Török választások - Erdogan bejelentette győzelmét a török államfőválasztáson, az ellenzék kétségbe vonja ezt
... veszélyeztetik.
Tezcan a CHP ankarai székházában tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: az elnökválasztás a második fordulóra maradt. Kifejtette: miközben az Anadolu török állami hírügynökség arról ír, hogy már az urnák több mint 90 százalékát kinyitották, a Legfőbb Választási Tanács (YSK) őhozzájuk olyan adatokat küld, amelyek szerint ugyanez az érték csak 50 százaléknál ...
2018-06-24 23:32:31
1 2 3 ..............349 350 .......523 524 .......697 698 699 
Címkék: Megtámadták Nicaraguában, Mission Lifeline, Interfax Ukrajina, Muharrem Ince, Selahattin Demirtas, Népek Demokratikus Pártja, Meral Aksener, Vjacseszlav Kravcsenko, Legfőbb Választási Tanács, apostoli nunciust, orosz újságírót, visegrádi négyek, romák elleni, török elnökválaszást, ellenzék elismerte, valósághajlítást ennek, kémkedéssel vádolt, magyar kormány, ellenzék kétségbe, templomban július, egyedüli volt, szlovák hírügynökség, közös európai, csoporton belül, országban volt, feltételezés mellett, nemzetiségi kártyát, lembergi romaellenes, rendőrség vizsgálja, szervezet Németország, mentőhajó kikötését, francia hírügynökség, hajónak egyelőre, elnökválasztás szavazatainak, második Muharrem, kurdbarát Népek, demokrácia ünnepéről, diktatúrába hajlást, hatóságok átkutatták, vallomásában további, energiaügyi tárcánál, adatot torzítja, második fordulóra, urnák több, érték csak, valósághajlítást, franciaországtól, áramellátásáról, gyanúsítottként, magyarországon, százszázalékos, elnökválaszást,
© 2013 TVN.HU Kft.