Regisztráció  Belépés
Nyugdíjas artistákat segítő jótékonysági előadás a Fővárosi Nagycirkuszban
...
Az Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazás című előadás teljes bevételét a nyugalmazott artisták megsegítésére fordítják - hangzott el az M5 kulturális csatorna péntek esti híradójában.
Eötvös Tibor, az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete elnöke hangsúlyozta: egy akrobata 20-30 éves korában van a teljesítőképességének a legmagasabb szintjén, a művészek nyu...
2018-08-10 19:28:24
Három magyar film szerepel a 71. Locarnói Filmfesztiválon
... "szedik szét a házat" a nézők. A tapasztalat inkább az, hogy ha működik és hat, akkor mindig egy nagyon csöndes elvonulás a vége - beszélt a Tegnapról az M5 csatorna hétfői Kulturális Híradójában a Before Dawn című rövidfilmjével Európai Filmdíjat nyert Kenyeres Bálint.
A rendező beszámolója szerint a Tegnap első, hétfői vetítése éppen ezt a hatást váltotta ki a nézőkből: úgy...
2018-08-06 20:25:23
Újabb cseh miniszter diplomamunkája vitatható
...
A cseh közszolgálati televízió kedd esti híradójában közölte: Lubomír Metnar egyetemi diplomamunkájának néhány része legalábbis kétségeketkelt, bár ebben az esetben nincs szó tipikus plágiumról. A miniszter a közszolgálati televízió közlésére reagálva nem zárta ki, hogy egyetemi diplomamunkájával kapcsolatban felmerült kétségek akár lemondásához is vezethetnek.
Metnar a...
2018-07-24 22:02:22
Képviselők fizetése: van, aki 674 ezer forinttal többet ...
... Kövér László 674 ezer forinttal kereshet többet a módosításnak köszönhetően.
.............
Az RTL csütörtök esti Híradójában is megnézte, hogy mennyivel is nő az egyes politikus bére, miután a napokban fizetésemelést szavaztak meg saját maguknak.
Kövér László házelnöknek az eddigi 1,7 milliós fizetése hely...
2018-07-19 09:37:06
Mészáros Lőrinc vejének látványos gazdagodásával foglalkozot
... mérlegei alapján a napokban írta meg, hogy Homloknak sikeres év volt 2017: csak a Vasútvill Kft.-ből 855 millió forintot vehetett ki osztalékként.

A HírTV csütörtök esti Híradójában foglalkozott Homlok vagyonosodásával. A riportban nyilatkozott Nagy Gabriella, a Transparency International közpénzügyi programjainak vezetője, és Rádi Antónia, az Átlátszó újságírója is....
2018-06-12 22:48:34
Illegális bevándorlás - Az Amnesty International célja a menedékkérők minél gyorsabb Európába juttatása
... a migránsok által elkövetett terrortámadásokról, szexuális és más bűncselekményekről úgy vélekedett: német vagy magyar állampolgárok is ugyanúgy megsértik a törvényeket.
Az M1 Híradójában elhangzott, hogy az Amnesty International a bevándorlási válság kezdete óta nyíltan kiáll a migránsok mellett. A terrorcselekménnyel vádolt Ahmed H., a röszkei zavargások hangadója elleni bü...
2018-06-06 18:30:36
Hasít az egészségügy: alig van orvos, és a pluszmunkáért jár
... vagy meg akarná akadályozni a kormány. Hogy a 32,4 milliárdos adósságállományból mennyit termelt a Heim Pál Gyermekkórház, nem tudni, de adósságuk biztos van. Az RTL Klub péntek esti híradójában elhangzottak szerint az intézmény évek óta tartozik közel kétszáz dolgozójának, mivel a kórház nem fizeti ki a pluszmunka után járó többletpénzt.

A kórházat is sújtó orvoshiány ...
2018-05-26 09:37:34
A tisztán látók tudják-e már most a választ?
Most mondják az M1 híradójában, hogy az LMP a hibás. Őket kell köpködni... :D...
2018-04-09 20:05:56
Vonattal ütközött egy személyautó Debrecen külterületén - BŐVÍTETT (új: M1)
... szerzett sérülést.
A műszaki mentés ideje alatt Debrecen és Hajdúböszörmény között az utasokat vonatpótló buszok szállítják el - írták.
Az M1 aktuális csatorna szombat reggeli híradójában elhangzott, az autó sofőrje, egy nő súlyos sérüléseket szerzett az ütközésben. A vonat körülbelül öt métert tolta maga előtt a járművet.
A korábbi információkkal ellentétben a vona...
2018-03-24 10:41:16
Heves viharok, tornádók, sűrű hóesések az Egyesült Államok déli és keleti vidékein
... ezreit rongálta meg a vihar és a tornádó. Több mint kilencezer otthonban megszűnt az áramszolgáltatás.
Georgia államban szintén tornádók pusztítottak, az ABC televízió kedd esti híradójában egy Atlanta mellett élő lakos úgy fogalmazott: az ő utcája úgy fest, mintha végigbombázták volna.
A viharzóna Dél- és Észak-Karolinán keresztül a szövetségi fővárosba, Washingtonba ...
2018-03-21 07:04:21
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....64 65 66 
Címkék: Fővárosi Nagycirkuszban, Locarnói Filmfesztiválon, Mészáros Lőrinc, Amnesty International, Egyesült Államok, Atlantic Flight, Eötvös Tibor, Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete, Kulturális Híradójában, Before Dawn, Európai Filmdíjat, Kenyeres Bálint, Lubomír Metnar, Kövér László, Vasútvill Kft, Nagy Gabriella, Transparency International, Rádi Antónia, Ahmed, Heim Pál Gyermekkórház, menedékkérők minél, tisztán látók, személyautó Debrecen, nyugalmazott artisták, akrobata 20-30, legmagasabb szintjén, tapasztalat inkább, nagyon csöndes, rendező beszámolója, hatást váltotta, cseh közszolgálati, esetben nincs, közszolgálati televízió, módosításnak köszönhetően, egyes politikus, napokban fizetésemelést, napokban írta, riportban nyilatkozott, migránsok által, bevándorlási válság, migránsok mellett, röszkei zavargások, intézmény évek, pluszmunka után, műszaki mentés, utasokat vonatpótló, autó sofőrje, vonat körülbelül, korábbi információkkal, viharzóna Dél-, szövetségi fővárosba, vagyonosodásával,
© 2013 TVN.HU Kft.