Belépés
Elégedetlen a román kormány nagy infrastruktúra-projektjeivel a román EU-biztos
... nagy infrastruktúra-projektje a bukaresti Északi pályaudvart az Henri Coanda repülőtérrel összekötő metróvonal megépítésére vonatkozott.
Amint a Transilvaniareporter.ro kolozsvári hírportál felidézte, a bukaresti metróvonal projektjét 2017 decemberében nyújtotta be a román kormány, és az EU-biztos tulajdonképpen azt rója fel, hogy 2018-ban még egyetlen nagy infrastruktúra-pr...
2018-09-14 17:06:08
Illegális bevándorlás - Felmentették a német menekültügyi hatóság vezetőjét
... értesülését megerősítve elmondta, hogy a tárca vezetője, Horst Seehofer szerdán tájékoztatta döntéséről Jutta Cordt BAMF-elnököt. Új vezető kinevezéséről később döntenek.
A szóvivő hírportálok beszámolói szerint felidézte, hogy Horst Seehofer a brémai BAMF-kirendeltség körüli ügyek maradéktalan feltárását ígérte, és személyi változásokat sem zárt ki.
A brémai kirendeltsé...
2018-06-15 21:02:57
A határon belüliek fosztogatásának jogáért a határon túliak
... fosztogatásának jogáért a határon túliak szavazataival!

Külföldi sajtó: Orbán pártja nem szégyell külföldi választóknak “udvarolni"

A Politico nevű brüsszeli hírportál keddig cikkében azt vizsgálta, hogy a Fidesz hogyan és miért akarja megnyerni a szomszédos országok magyarságának szavazatait.

A cikk szerint amiatt, hogy Orbán Viktor mi...
2018-02-24 12:18:28
NGM: akár kétéves részletfizetés is kérhetnek a pártok a NAV-tól
...
Mint a hírportál felidézte: az Állami Számvevőszék (ÁSZ) azért büntette a Jobbikot, az LMP-t, a DK-t, az Együttet és a Párbeszédet, mert áron alul folytattak plakátkampányt vagy béreltek irodát, ezzel tiltott támogatást fogadtak el, amit a törvény tilt. A legnagyobb, 331 millió forintos büntetést (ami tehát emellett 331 millió forintos állami támogatás megvonásával is jár) a ...
2018-01-12 16:32:58
Marosvásárhelyi iskolaügy - Kétértelmű véleményezést fogalmazott meg a bukaresti kormány
...
A Tudose-kabinet december végén elfogadott véleményét hétfőn ismertette az Adevarul című hírportál. A kormány két hajóban evez című cikk szerint a kabinet pozitívan véleményezte a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által beterjesztett törvénytervezetet, ugyanakkor "elismerte", hogy az eljárás alkotmányossága vitatható.
A kormány megállapította, hogy a tervezet s...
2018-01-08 16:52:31
Külföldi sajtó Magyarországról - Lengyel és brit sajtó a magyar-lengyel kormányfői találkozóról
... vélekedve:Orbán Oroszország fő közép-európai partnerévé akar válni, miután a Varsó-Moszkva vonalon évek óta "alapvetően befagytak a diplomáciai kapcsolatok".
A wpolityce.pl című konzervatív hírportál szerkesztője, Jacek Karnowski szerint az, hogy Mateusz Morawiecki első kétoldalú külföldi látogatása Budapestre vezetett, kapcsolatban áll ugyan Varsó "uniós problémáival", de ne...
2018-01-04 12:12:00
Balog Zoltán: a kormányzat minden segítséget megad a Snétberger Központnak
... központ most is zökkenőmentesen működik, de a félelem és bizonytalanság nem tesz jót a pedagógiai munkának, ezért a támadással okozott szükséghelyzetet heteken belül lezárják.
Mint a hírportál emlékeztet, a Snétberger Központ korábbi igazgatója 85 millió forint értékű szellemi termékként regisztráltatta a hátrányos helyzetű roma fiatalok mentorálására használt módszert. Az el...
2017-08-15 17:42:53
Román lapok: Bukarestnek több milliárd dollárjába kerül az amerikai pártfogás
... "Trumppal közösen" akarja elkölteni. Cserébe a román elnök nem kapott semmit: a vízumkötelezettség eltörlése még csak szóba sem került - jegyzi meg a lap.
A Hotnews.ro konzervatív hírportál helyszíni tudósításában azt emelte ki, hogy a találkozónak - mindkét oldalon - belpolitikai üzenete is volt. Trump számára jó alkalom volt arra, hogy az európai NATO-szövetségesek melletti...
2017-06-10 11:21:50
A román legfelsőbb bíróság jogerősen leállította egy Arad megyei falu teljes területének a visszaszolgáltatását
... örökösödési dossziét, és egy általa elkészíttetett szakértői vizsgálat megállapította, hogy nem hitelesek azok az iratok, amelyek alapján a terület visszaszolgáltatása történt. A Digi 24 hírportál szerint a vizsgálat felszínre hozta, hogy a Grósz vagyon utolsó tulajdonosa 1939-ben eladta a területet, így a kommunista állam már nem a Grósz családtól vette el a birtokot.
A Spe...
2017-06-09 16:33:06
M1: Simicska unokaöccse az Index tulajdonosának igazgatóságában
...
Az M1 aktuális csatorna csütörtök esti Híradójában felidézték: a hírportál maga közölte, hogy egy alapítvány tulajdonába került. Hárman alkotják a Magyar Fejlődésért Alapítvány igazgatóságát: Nagy Ajtony Csaba ügyvéd, Kereszty Gábor közgazdász és Bodolai László ügyvéd. Nagy Ajtony Csaba Simicska Lajos rokona, egészen pontosan az unokaöccse - hangzott el az M1-en.
Kifejte...
2017-04-20 20:44:36
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Balog Zoltán, Snétberger Központnak, Henri Coanda, Horst Seehofer, Jutta Cordt BAMF-elnököt, Orbán Viktor, Állami Számvevőszék, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Orbán Oroszország, Jacek Karnowski, Mateusz Morawiecki, Snétberger Központ, Magyar Fejlődésért Alapítvány, Nagy Ajtony Csaba, Kereszty Gábor, Bodolai László, Nagy Ajtony Csaba Simicska Lajos, román kormány, román EU-biztos, német menekültügyi, határon belüliek, határon túliak, bukaresti kormány, magyar-lengyel kormányfői, kormányzat minden, amerikai pártfogás, román legfelsőbb, bukaresti Északi, bukaresti metróvonal, tárca vezetője, szóvivő hírportálok, brémai BAMF-kirendeltség, brémai kirendeltsé, szomszédos országok, cikk szerint, hírportál felidézte, törvény tilt, kabinet pozitívan, eljárás alkotmányossága, kormány megállapította, diplomáciai kapcsolatok, pedagógiai munkának, támadással okozott, hírportál emlékeztet, hátrányos helyzetű, román elnök, általa elkészíttetett, vizsgálat felszínre, kommunista állam, hírportál maga,
© 2013 TVN.HU Kft.