Regisztráció  Belépés
Barackos pulykamell
... tejszín

Elkészítés

A pulykamelleket felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk és a laktózmentes vajon elősütjük.
Ezután tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük a hússzeleteket, és meglocsoljuk a sütéshez használt vajjal. Rászórjuk az aszalt gyümölcsöket és a laktózmentes sajtot, majd meglocsoljuk a laktózmentes tejszínnel.
190 ...
2018-07-18 23:24:01
A legfinomabb cigánypecsenye
... karaj
5 gerezd fokhagyma
liszt
só, bors
olaj a sütéshez
ízlés szerinti mennyiségű pirospaprika


Elkészítés

A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd sózzuk be, és kicsit hagyjuk állni. Közben a fokhagymagerezdeket nyomjuk át. A húst borsozzuk meg, alaposan kenjük be a fokhagymával, majd lisztben forgassuk meg....
2018-07-07 23:46:00
Cigánypecsenye
... pirospaprikával. Pihentetjük kb. 30 percig.
Serpenyőben kisütjük a taréjosra, vagy csíkokra vágott szalonnát. Kiszedjük, kevés olajat öntünk a szalonna zsiradékhoz, majd a hússzeletek mindkét oldalát megsütjük. Sült krumplival, savanyú káposztával, vagy tejfölben sült újburgonyával, csemege uborkával, és a szalonnával tálaljuk.

...
2018-06-22 23:49:55
Ropogós csirkecombok tárkonyos vajjal
... ízesítjük sóval, borssal, jól összekeverjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.

A csirkecombokat kicsontozzuk, sózzuk, borsozzuk. A combok belsejét megtöltjük a tárkonyos vajjal. A hússzeleteket feltekerjük, 1-1 szelet baconbe csavarjuk (hústűvel rögzíthetjük a széleit).

Hőálló edénybe vagy tepsibe fektetjük sűrűn egymás mellé a feltekert húsokat, azután al...
2018-06-21 23:29:30
Bakonyi sertésszelet nokedlivel
... borsozzuk. A gombát megtisztítjuk, majd felszeleteljük, a lecsós alaphoz adjuk, majd megszórjuk pirospaprikával.
Egy kevés vízzel felöntjük, és belehelyezzük az elősütött hússzeleteket, majd együtt puhára főzzük.
Ha a hússzeletek megpuhultak,kivesszük a mártásból. A tejfölt csomómentesre keverjük, a forró mártásból hozzákanalazunk, és így öntjük bele. Vis...
2018-06-09 23:51:33
Hagymás rostélyos
... búzaliszt (BL55)

A hagyma sütéséhez
étolaj
Köretnek
hasábburgonya

Elkészítés
30 perc

Egy serpenyőben olajat hevítünk.

A hússzeleteket a kevés olajon, magas hőfokon, oldalanként 3-3 percig sütjük egy fém nyelű serpenyőben, amit majd a sütőbe is be tudunk tenni.

Sütés közben, forgatáskor mindkét oldalát ...
2018-05-30 11:42:19
Hozzávalók Hús: vastagabb sertéstarja szeletek csont nélkül
... vágott zöldbab
húsos szalonna
olaj
zöldfűszer keverék
fokhagymapor

őrölt feketebors
2 ev. kanálfőzőtejszín

Elkészítés menete
A hússzeletek mindkét oldalát sózzuk és steak fűszerkeverékkel megszórjuk. Meglocsoljuk az olajjal, majd húspuhítóval megszurkáljuk. A fűszereket még kézzel beledörzsöljük, majd mindkét oldalát forró olaj...
2018-05-24 21:40:19
Rakott csirkemell
... tejföl


Elkészítése:

A paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk.

A csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórjuk. A hússzeleteket kiolajozott tepsibe rakjuk és megkenjük mustárral.

Az csirkemellekre teszünk bacont, paprika /sárga, kaliforniai és csípős/, valamint újhagy...
2018-05-17 11:34:55
Sertésszeletek vadász módra
... elősütjük. Kivesszük a szeleteket , és melegen tartjuk.

A visszamaradt pecsenyezsírban üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát és a felszeletelt gombát, majd ráfektetjük a hússzeleteket.

Felöntjük a borral, beledobjuk a babérlevelet, és lefedve pároljuk még 15 percet. Hozzáöntjük a főzőtejszínt, a babérlevelet eldobjuk, és meghintjük az apróra vágott ...
2018-05-17 08:14:09
H.Kohut Katalin: Fokhagymás sertéskaraj
... és belehelyezzük a karajszeleteket. Sózzuk, borsozzuk, lefedjük. Kb. másfél óra kell a puhuláshoz, időnként felemeljük a fedőt, ha lefőtt a víz, pótoljuk, közben meg is forgatjuk a hússzeleteket. Ha megpuhultak, lefőzzük a vizet és kikapcsoljuk alatta a tüzet.

Illik hozzá pirított burgonya uborkasalátával, vagy burgonyapüré vöröskáposztával.

A megmaradt, meg...
2018-05-12 10:38:47
1 2 3 .......................142 143 ............213 214 ...........283 284 285 
Címkék: Hozzávalók Hús, Kohut Katalin, legfinomabb cigánypecsenye, pulykamelleket felszeleteljük, laktózmentes vajon, sütéshez használt, aszalt gyümölcsöket, laktózmentes sajtot, laktózmentes tejszínnel, hússzeleteket klopfoljuk, húst borsozzuk, szalonna zsiradékhoz, hússzeletek mindkét, szalonnával tálaljuk, csirkecombokat kicsontozzuk, combok belsejét, tárkonyos vajjal, hússzeleteket feltekerjük, feltekert húsokat, gombát megtisztítjuk, lecsós alaphoz, kevés vízzel, elősütött hússzeleteket, hússzeletek megpuhultak, tejfölt csomómentesre, forró mártásból, hagyma sütéséhez, serpenyőben olajat, kevés olajon, újhagymát szeletekre, csirkemellet szétnyitjuk, hússzeleteket kiolajozott, csirkemellekre teszünk, visszamaradt pecsenyezsírban, apróra vágott, felszeletelt gombát, babérlevelet eldobjuk, vöröskáposztával, fűszerkeverékkel, kanálfőzőtejszín, pecsenyezsírban, pirospaprikával, uborkasalátával, hozzákanalazunk, karajszeleteket, hűtőszekrénybe, pulykamelleket, felszeleteljük, csirkecombokat,
© 2013 TVN.HU Kft.