Regisztráció  Belépés
Rakott tészta darált hússal
... tejszín
penne
sajt

Elkészítés

A vöröshagymát apróra vágjuk, majd megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ha a hús megpirult, akkor hozzáöntjük a paradicsomszószt és jól elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, só...
2018-07-12 23:29:28
Zöldborsós rizses hús
... zsiradék


Elkészítés

A vöröshagymát apróra vágjuk, és egy nagy evőkanál zsíron megpároljuk.
Hozzáadjuk a kis kockára vágott húst, ízles szerint sózzuk-borsozzuk. Fedő alatt puhára pároljuk, majd fedő nélkül zsírjára lesütjük.
Hozzá adjuk, még fagyos állapotban a zöldborsót, a frissen vágott petrezselymet és a borsó puhul...
2018-07-07 23:53:47
A legfinomabb cigánypecsenye
... mennyiségű pirospaprika


Elkészítés

A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd sózzuk be, és kicsit hagyjuk állni. Közben a fokhagymagerezdeket nyomjuk át. A húst borsozzuk meg, alaposan kenjük be a fokhagymával, majd lisztben forgassuk meg.

Forró, bő olajban süssük ki. Ha még finomabbá és ízesebbé szeretnénk tenni ezt a húsos fogást, keverjü...
2018-07-07 23:46:00
Sertésszűz paradicsomos vajbabbal és gombával
... kicsit, majd hozzáadjuk a megtisztított vajbabot és együtt pirítjuk 3-4 percig. Ha a bab megpirult hozzáadjuk a paradicsomot és újabb 2-3 percig pirítjuk, végül ízlés szerint sózzuk és borsozzuk és félretesszük.
Egy serpenyőben vajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a vékonyra vágott fokhagymát. Hozzá adjuk a megtisztított és felszeletelt gombát. Ha lepirult és...
2018-07-03 23:37:33
Egyszerű rakott csirkemell
... tejföl
A burgonyasalátához:
burgonya
lilahagyma
tartármártás


Elkészítés: A csirkemellet vékony, 4-5 dkg-os szeletekre vágjuk, sózuk, borsozzuk.

Egy 22 cm átmérőjű sütőformát baconszeletekkel kibélelünk úgy, hogy lógjon túl az edényen. A húst a lisztben és a tojásban megforgatjuk, és lerakunk egy sort a kibélel...
2018-06-30 23:52:09
Margaréta csirkemell
... bazsalikom,
fokhagyma,
olaj,
paradicsom,
sajt,.

Elkészítés:

A csirkemellet szép szeletekre vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és megszórjuk bazsalikommal, egy serpenyőben pici olajon kérget sütünk neki kb. 4-5 perc alatt, ezután tepsibe rakjuk a húsokat és friss foghagymát nyomunk, elkeverjük egy evőkanál olajjal é...
2018-06-30 17:24:15
Hagyományos brassói
... hagymát és együtt világosra pirítjuk.
Hozzáadjuk a húst, fehéredésig pirítjuk, aztán megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, végül sózzuk, borsozzuk. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt pároljuk, amíg a hús teljesen puha nem lesz, a vizet mindig pótoljuk. Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a majoránnát.
A krumplit m...
2018-06-27 23:47:25
Bakonyi sertésragu II.
... tejföl
1 evőkanál liszt
1 kiskanál mustár
1 kávéskanál porcukor


Elkészítés: A húst kockára vágjuk, kevés olajon fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük 1 dl vízzel, és fedő alatt pároljuk.

A szalonnát apró csíkokra szeljük, zsírjára sütjük. Közben a hagymát finomra vágjuk, a fehér paprikát belső részét ...
2018-06-23 23:44:35
Sziciliai csirkeragu leves
... Hozzáadjuk a húst és ráöntjük a sűrített paradicsomot, majd összekeverjük a húslével.
Hozzáadjuk a fűszereket, a babérlevelet, az oregánót, a bazsalikomot, petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Hozzáadjuk a tésztát is és addig főzzük, amíg al dente módra meg nem fő benne. Beleöntjük a babot, és összeforraljuk.

...
2018-06-21 23:26:05
Húsos rakott tök mozzarellával és paprikával
... felaprítjuk. Megfuttatjuk a vajon. Ha már üveges, rádobjuk a darált húst. Fakanállal szétnyomkodva pirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott paprikákat és az összemorzsolt zöld fűszereket. Sózzuk, borsozzuk. Levesszük a tűzről, elkeverjük benne a nyers tojást. Kivajazunk egy tűzálló tálat. Felkarikázzuk a tököt, és a hússal rétegezve lerakjuk. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és b...
2018-06-14 14:13:15
1 2 3 .....................131 132 ...........197 198 ...........262 263 264 
Címkék: legfinomabb cigánypecsenye, vöröshagymát apróra, darált húst, csomagoláson található, nagy evőkanál, frissen vágott, borsó puhul, hússzeleteket klopfoljuk, húst borsozzuk, húsos fogást, megtisztított vajbabot, serpenyőben vajon, apróra vágott, vékonyra vágott, csirkemellet vékony, tojásban megforgatjuk, csirkemellet szép, serpenyőben pici, evőkanál olajjal, összezúzott fokhagymát, vizet mindig, húst kockára, szalonnát apró, hagymát finomra, fehér paprikát, sűrített paradicsomot, felkockázott paprikákat, összemorzsolt zöld, nyers tojást, tűzálló tálat, hússal rétegezve, baconszeletekkel, paradicsomszószt, pirospaprikával, összeforraljuk, cigánypecsenye, összemorzsolt, megtisztított, petrezselymet, felkarikázzuk, összekeverjük, mozzarellával, bazsalikommal, hússzeleteket, szétnyomkodva, előmelegített, fokhagymával, csirkemellet, vöröshagymát, paradicsomos, megfuttatjuk, pirospaprika, felkockázott, tartármártás, megforgatjuk, babérlevelet, paradicsomot, bazsalikomot, csomagoláson, félretesszük, felszeletelt,
© 2013 TVN.HU Kft.